Dec 14, 2009

hari hari mau!


you go girl!!!
laki ko tu mmg patut kena tinggal!


52 comments:

julietchun said...

musnahkan lelaki itu, carik org kaya lain :D

Tijah said...

yaa! tapi kalu kat m'sia ni, bini ada yg kata...walau pun dia pukul, saya tetap sayangkan dia. wtf la kan?

sasha* said...

haha.terbongkar sudah sume scandal.lebih dr 5 org.ambik ko.

F A R Y N said...

bagus tol!

muna said...

kok macam ni ghuman eh..harus mintak sopaghuh ghoto tiger woods ni kan kan. kayo laa bini eh..bia bobaloi sakit ati

Ms.Lilies said...

ni namanya jantan terlebih telur....tu psl nak tabur merata2

Tijah said...

sasha
giler kan? tabur merata2...


faryn
minah tu seb baik sempat buat investment...


muna
ontah eh. simpan pun buek saket ati buek apo kan?


mimi
hahaha. aku syak dier bertelo 10 nok. cam penyu ek?

ayoi said...

kan merase idop ko musnah kn....dgr kaba si abg rimau ni nak berenti main golf...malu la tu nok...

lets tijah kite pertajamkan ilmu menghayun bola golf..

Yunus Badawi said...

aku rasa nak gantikan si rimau tu - ganti main golf bukan buat skandal taw hehehe

adibah said...

ramai giler tu nok!!!! sumanya ganteng2...!!! mentang2ler world 1st golfer.. ramai pulak yang terus mengaku!

cuba kalo stakat main kat drive range jer.. pandang pun tidak agak nya..

lupekanje said...

oooppss....aper citer nih? acik tetinggal ketapi.

FIESYAH said...

kene lah ngan name tu...

sirna said...

setuju benor kalau bini dia blah, tapi biarlah dia dapat duit saguhati dr si woods tu...bila lagi nak perabih reta dia yg bertimbun tu

Lazyf... said...

cerdik sungguh minik TW itewww!!!
tingga'an yo Kayu Rimau tuh...

faiz said...

jantan bila dah byk duit mcm tue ler jah.. tue yg byk duit..yg x berduit pun blh wat perangai..apa kes...???

betul jah..kat m'sia nie..laki dah curang seploh ribu kali pun x pe..sanggup tunggu..blh mintak maaf lg kat laki sbb takut laki tue bersalah yg dia tau laki tue curang..huh..apa la punya orang..

Cik Puan Huda said...

dah name pun tiger kan..ofkoz la alim2 miauw gitu..skali die ngapp..dahsyatt

catz said...

eh Tijah,
..tetiba aku rasa nak belajo main golf lahhh...tapi den kena pertajamkan skill menghayun sabit rumput abah den dulu kot..
tiger woods nak benti main golf kejap katanya...so mcm the right time den berkecimpung dgn sukan golf ni..hahahhahah..
(dulu den juara pertandngan menyabit rumput peringkat negeri..)..
kihkihkih. jom lah tijah, kita hayun together2...kihkihkih.

woohhh...omputeh kalau cerai kayo kannn...woohhh...kayo lah si Elin ni.....

catz said...

wah..sat lagi tiger wood jadik duda terhangat di mukabumi cakerawala lah..

Tijah said...

ayoi
kan? tu gilette pun dah cam nak kurangkan dia utk advertorial. padan muko.


yb
golf ni golongan org lupa family bang. hahaha. sanggup tu pi main jauh2 tinggalkan anak minik


dib
kan? lepas 1-1. diorang tgh Q tu skrg nih...


acik
tu la cik. org suh tunggu kek rombau...dio tunggu ko gomeh. hehheh


fiesyah
harimau jadian tu...


sirna
pandai minah tu buat preparation. agaknyer dia dah dpt hidu sket2 tu...


lazyf
kena tuntut ilmu tu kan? hahahha


faiz
tu ahhh! lagi teruk dah lebam2 kena bantai pun lagi mau tunggu kan? tup2 pastu anak kuar lagi 2-3. hancuss!

Tijah said...

huda
yer nok. siap langgan hooker yg tatahan tuu...


catz
err...ada ke tangkai golf utk aku yg renik ni nok? hahhaa. ala...kita main netball jer dah aaa...

Tim said...

Kalau sorang dua agak eh buleh gak lelap mata, tulikan telinga..tapi bila dah curang smpai 10 orang baek carik jantan lain...

geraugebang said...

sebelum tinggalkan si kayu tu, ko mintak duit dia banyak-banyak kan kan.

~Kak AZZ~ said...

hompok yoo tolo ehh dongan kayu golf tu....bia bosopai....lopeh tu konpem takdo sapo yg hengennn dahhh.....hahakkk...

kdg2 sodap gak bg stetment jahat ni kan Jah kannn.....ekekekeke....

Syima Syaz said...

13 org kan..amboiii tak kene aids plaks tuh.dgn pelakon porno bagai.buat lah cakaran harimau kat pipi en.ngimau tuh...

tinggallah.ssh2 lahirkan anak tuk jantan ni tiba2 time beranak tuh buat hal plaks si ghimau ni dgn betina lain,kan.dasar jantan!!

kenari said...

sepandai2 tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jugak. dah dapat bini cantik, harta melimpah tapi masih tak cukup2 jugak

al-lavendari said...

maka jadilah dia janda harimau yang kaya raya !

Yunus Badawi said...

sekali main dapat juta2 aku tak kisah tinggal anak minik sehari dua.
Skrg pun kadang2 mereka kena tinggal tapi tak lah aku dpt sampai juta2. Ribu2 pun kadang takde huhuhu

NenekPenne said...

yang semikin pun ada hati curang...

aku nampak mcm baik jer dgn ex laki aku tapi untuk memaafkan dia tu, mintak maaf lah..no sorry for him....

Zyma Saad said...

Tiger....Tiger......Biskut Tiger!!!
Makanan kegemaran aku tuuuuu!!!!

No comment la pasal cerai berai ni.
Ni penyakit tahun 2008-2009, semua celeberities nak bercerai berai. Kita boleh dgr setiap masa ada je kisah cerai berai diaorg ni.

Jah, jom makan biskut tiger!!! Aummmmmmmm........ ;)

Tijah said...

tim
cari lain yg lagi kayo kan? tuo sket dah nak mati pun takpo...hhaha


k.gerau
konfem byk yg dituntut eh sok tu kak. dio dapek bolo anak eh kan. mau nipih poket mamat tu sok


k.azz
mmg sodap. biar sapo2 yg makan cili tu teraso podeh eh kit kan?


syima
tak sangka kan? muka cam baikkkkk jer tapi ghoper2nyer nan ado


kenari
biaso la nok. menyepah2an boneh mmg kegemarandio gek eh


allavendari
hehheee. dio tanak lak boli tanah kek lavender kan bang?


yb
ko kalu dah kayer sok jgn luper pengorbanan anak minik bang. maklum la, tem tu nanti misti ramai jer yg mengendeng2 kat ko. hahahah.


nenet
yg semekin curang tu kat m'sia jer belaku kot kan? maklum la perampas2 kebanyakannyer jenis tak berjenis. upah dgn megi goreng pun jadik jer


zyma
ntah. kawen bkin grand2 hutang x abes bayar pastu cerai. buang karen tul

ymn said...

yg paling best bila paper the sun tulis..

"Porn star join Tiger show" ...

butt , for me ok apa.. sometimes kita perlu sesuatu yg entertain .. little bit change...
tapi Encik tiger x tgk citer
P Ramlee.. tu yg kantoi ..

hahahahahaha

uji6june said...

kalo akak jadik minik si Woods
memalam dia tengah tido tu
akak chantas "anu" nya

pehtu .. akak ikatkan
kat helium balloon
pehtu terbangkanlah ... lalalala ..
ok tak idea tu?

tentangseseorang said...

takper harimau kayu. ko kaya. carik je model lain yang lagik lawa dan gojes. ahahahaha

kucingorengemok said...

kalau dia balik malaysia, convert duit alimony ke rm, lagi masyuk!

Tijah said...

ymn
amboiii. ni misti biasa cari entertainment nih. wakakakaa. kan dah kantoi


k.uji
tiada "barang", tiada la org ndak yer tak? hahahaa. baguih idea tu...


ady
lepas ni melingkup la dia. byk sponsor dah nak kena tarik dah tu. hehehhe


kog
huiiii. khayer makan tak abes tu kan? nak begel oblong semenet sekali pun bleh tu...

HappyIrfa said...

yg penting jd janda kaya.apa kesah

Lifesaver said...

playboya la tiger wood tu

Snowwhite Zone said...

huhuhu ayat hari hari mau tu teringat sy kat sorg kat opis ni dulu..

tasekM said...

errr... carlos main gof juga ke tij...? kalau main, nk kena siasat juga tu...





tapi kalau main bola gof je tak pe la aku rasa. tak merbahaya. hahaha...

:P


.

Nizam.Ariff said...

Sabau Jah... sabau...

Itu cerita-cerita angin je...


Hahaha...

eddie dewanaga said...

fortune and fame itu lesen dia terus menyodok tak tentu hala...

yg kena sodok tu kenyang poket dan kenyang inti.

ibusinga said...

dah nama pun Tiger...
terokam je lah...
:)

Otak Delusi Pelita said...

Btol ke neh??Akku stuju sangat la memandangkan pre-nup dia aku dgr berjuta2.baru btol caranye ye dak.

Otak Delusi Pelita said...

Eh silap bukan juta2 ye tapi RATUS2 JUTA.best gila padan dgn muka si woods

aKu buDaK CiWeK said...

lama tul kak jah..kita x jenguk blog kak jah..masih mantopppsss gitu!..heheheh~ kalo laki aku skendel..ske sendel dulu kepala dia!huahauahuahua!!!!

~Kak AZZ~ said...

Jah....bukan takat biar ghaso podeh cili tu yooo....apo kato kito soh bini dio tenyeh yoo cili tu kek tuuutttttttttttt ghimau tu....baghu yoo mongolintin....kakakakka....

*apo lak jahat na bona stetmen den ni aihhh.....huhu...

xiiinam said...

Mesti maoooo lah tanggachi..ayyuooo!

Tijah said...

irfa
hahaha. kepimpinan melalui teladan nih...


lifesaver
belang dier byk giler kan?


snowwhite
hahahaa. sapa? laki ke ppuan?


tm
carlos? tak...dier jogging jer ngan main badminton. huhuhuu


nizam
hishh! sebagai wanita...tijah emo nihh...


eddie
giler ahh! siap mak hayam bubuh supply tuu...rakus!


ibusinga
kehkehkehhh! ni dengar dah kurang mengaum dah sejak bini plan nak larik


odp
kann? ko rasa patut tak m'sia buat centu? hahaha


budakciwek
sendel kat pintu ker nok? pastu katop rapat2...haha


k.azz
hahahaa. kemain ko kak. ni misti ado konangan silammm nihhh...


cklah
aiyooo chegoooo! mana pigi lama tutup pintuu?

dude said...

dia kena pitenah sume tu.

Tijah said...

dude
mano ado pitnah. dia sindri dah ngaku ke mahmakah syariah. hehehhe

Otak Delusi Pelita said...

Aku rasa patut sebab cara lemah lembut Mahkamah kita buat wife2 ni tertindas.Aku totali salahkan sistem perundangan la yg agak lemah.Kesian la tiap2 minggu aku baca Di Celah2 Kehidupan ex2 wife ni hidup susah husband abaikan.Stok anak2 makan nasi lauk kicap pun ade.

Tijah said...

odp
kan? cam tak adil jer. ada tu makan 12 taun pun ada tak lepas2 gak. cam berat sebelah je kan?