Feb 4, 2010

1.18pm - taipan kopitiam

tu la...

time makan tu...makan je la...
takyah la nak berblogging bagai...

kan dah tepecik kicap kat skrin...
kan dah teselit bijik cili celah kibod...

skrg...
nak tekan page up page down dah sangkut...

sapa susah?
awak tu dah la cepat berangin...

maklom la...

DARAH MUDER...

kannnn?

50 comments:

xiiinam said...

Ya lah...
Darah muda...





Dan manisss....



Err...kicap tu..kicap manis kan?

Daun Bidara said...

menu apo ni jah?

afiq said...

sadis cite ko kak.

eddie dewanaga said...

darah muda...?
seriously..???

uji6june said...

mencikkkk ...

gi taipan kopitiam
tak ngajak ..

Hamzah Abd Hamid said...

darah muder tak pe, jangan darah murderer !

Yunus Badawi said...

kah kah kah aku ketawa guling2

dah lah aku pun nak makan ni. Emak Adam dah siap masak tu.

psst - aku tak bawak lappy aku pergi makan hehehe

JiEjAh_DeEn said...

darah jek yg muda kan?
tuan nya???? hahahahaha

MrMiEZ said...

Tu ler..

Maklomla kite kan darah mude..

Tapi apsal yang pi makan depan lappy..

Kan skang dah jadi masalah dunia..

Ishishish

MrMiEZ said...

Tu ler..

Maklomla kite kan darah mude..

Tapi apsal yang pi makan depan lappy..

Kan skang dah jadi masalah dunia..

Ishishish

|| NaFiRaa || said...

hehehehhe.. sama lah kita kak!!!
darah muder!!!hahahahhaha

Tijah said...

cklah
kicap lemak manis cap kipas udang kot tu. hehhehe. ehhh. tapi kita muda appperrr...


daun
mi hailam dikk...


afiq
weh. asal blog ko cam n3 sumer ilang??


eddie
siriyesssss. kenapa avang tidak fechayaaa? hehhehe


k.uji
laa..akak dok mano? somban ko? meh la...


al
wakakakaa. klakar la ko ni bang. err..ko ada pegi giant ke tadi bang? cam nampak jerrr...


yb
tapi ko curik2 amek gamba org tgh makan kan bang? hahaahha


jiejah
tuannyer sekalik laaa...hahahah


miez
tu la...gatal tangan namanyer kann?


nafira
gimmifaiffff dikk...

||alis|| said...

kakjah, taipan mana nih? (tanya soalan yg sah2 aku tak sure jawapannyer~ haha!)

Yunus Badawi said...

aku nak curik2 ambik gambar ko aritu tapi ko bagi belakang pulak masa aku ambik tu ..... huhuhu

tasekM said...

ai pun muder tij...




lagi 10 tahun pun ai tetap akan cakap ai muder...

hiks.



.

Lifesaver said...

nasib baik tak melekat mee ke nasi ke kat keyboard

kakngah said...

bebaik.. takut sok jd sarang semut kehkehkeh!!





smlm den poei leman dawi pkl 5ptg. dr jauh nmpak dah CENDOL ABIH. nk riki salim.. dah xsompek dah...

hanie said...

baru la multi tasking kak..
hahah

Hamzah Abd Hamid said...

mana ada .. sampai ko tenampak2 kat abang ye !

sheila said...

terus kogheh poghut den kak bilo baco tang DARAH MUDO tu...

jo said...

nasib kopi tak tumpah atas kibod

hatim a.r said...

makan sambil main internet xpe lg tu.jgn sok masak pown sambil guna leptop gak.jadik chopping board la leptop tu jawabnye

julietchun said...

orang tua pun cepat berangin,ehehehe.

geraugebang said...

ko darah muda, akak dara muda Jah.

~Kak AZZ~ said...

selagi darah tu warna merah, selagi tu la darah muder Jahh...

Mahsuri je yg darah tua...sbb darah dia kaler putih...cam uban gitewww.... hehe...

Ooopppssss.....org Langkawi jangan saman den yoo...huhuhu...

AdiHana said...

statement darah "MUDA" yg paling xtahan tu~

Tijah said...

alis
taipan kat dataran senawang. 3 cawan aku mengopi kat situ. ko turun sbn nati aku bawak sana. hehehe


yb
ko jgn bang. aku kan pemalu...


tm
kalu centu aku pun muder jugak lah. kiter kan sebayerrr


lifesaver
nyaris dah tadi tu. tu nasib baik wire mouse tak masok pinggan sama


k.ngah
cukup 2-3 taun rasanya mau ponoh betakong air cecolah kibod tu kan?


hanie
well. dah makan sensorang kannn. nak kaver kesepian la konon2nya tu...


al
hahahaa. sey ingat'an abg tadi. sonyum2 yo plak. hiskkk..


sheila
wakakkaa. dokek2 nak beranak sok ingat2 la akak kau ni. untung2 laju kontreksyen eh. tau2 dah bukak 20cm. wakakaka. bosa eh plak ai..


jo
kalu tumpah mampos kena marah dgn kalos. huhu


hatim
tak dik. kat dapo kena boh desktop satu. lebih durable...


juliet
org tua mana tu? hehehehe...


k.gerau
wahhhhh! tanak kalahh gak tuu...hahhaha


k.azz
hahhaha. tetibo tingat gamba retro akak kek FB...


adihana
errr...bila nak antar kad kawen? hehhe (saja lari topik..)

Hezesuze said...

dara muda ko ye jah...huhu

AZANI said...

salam Tijah
takat screen takpe...jangan dia leleh masik dalam casing sampai motherboard...lagi payah.

::narita:: said...

k.tijah..
sdap gile nmpak mkanan tuh..
mee hailam ke..

Tijah said...

heze
misti ahhhh. huhuhu


azani
beli laptop baru ah bang...


narita
yer dik. mi hailam yg sedap

Zyma Da` Catwoman said...

Salam Tijah Laling.....

Hati2 blogging depan lappy......

;)

nama saya aslina said...

nampak macam best jee...

lapau nihhh~~

Dayah said...

Salam Kak Tij,

Mudah ke? :P:P:P:P
muahahahaha

adibah said...

Tijah...


HAMBA SETUJU!!! :)

NenekPenne said...

darah muder all the time babeh

catz said...

wah,
YB Tijah melawat kawasan Taipan sana pulak ke...ni kat USJ ke?
tapi mkn sambil blogging bestt apa..aku sellau je buat...now ni musim limau..atas keybod aku banyak bijik limau..hhehehe

Otak Delusi Pelita said...

Kak Tijjjj kat Taipan tu ade satu kedai tu kan nama Lorong Seribu Tahun.Try la g situ.mcm sedap je tau waima aku sndr tak pnh g tp nampak cam best

ztzett said...

kesimpulan?

makan angin, jadi berangin dan darah jadi muda?

jadi banyak2 makan angin. gitu?

wahhhh!! hebatlah!

Mak Su said...

oohhh lah, urut urut dada sikit, kasik sabar ;)

Yunus Badawi said...

kalau ko dan tasek sama2 muda kiranya aku pun muda jugaklah. Kan aku tua 2 tahun aje dari korang hehehe

kak ina kl said...

salam tijah..akak ni pun dah tua..tapi masih darah muda..peduli aper orang kata..

Nizam.Ariff said...

Tijah,
Ko makan ke ko BERENANG kuak lentang dalam kuah kecap tu?

Hahaha....

green apple said...

kau mana penah tua tijah!!

don werry beb!!

kita sama.

hehe.

Tijah said...

zyma
baiklah dik. saya akan berhati2 lain kali


aslina
mi hailam tuuuu...


dayah
mudahhhh...mudah2an dimudakan sentiasa


nenet
mistiii. walaupun nan ado...


catz
tak. ni kat senawang. taipan usj kat mana aku pun tatau tu...


odp
ko salah taipan ni dik. takpe nanti aku cari pakai gps tempat tu...


zt
kesimpulan...sabtu depan kitorang cadang nak kopitiam. ko nak join tak?


maksu
minum teh halia pun ok. buang angin...


yb
err..bukan ko tua 20 taun ker bang? hahahaa


k.ina
tu ah. tengok akak ni ektippppp jer kan? kagum sungguh saya :D


nizam
hahhaaa. aku makan benda berkuah mmg amek isi jer. kuah aku tak makan..


d
yahhhh! aku ingat kena blajar tips aweks muda dr ko la nih...

k.e.r.i. said...

kak tijah di taipan kah?
wow!

tentangseseorang said...

muderrr laaaa sangattttttt

kucingorengemok said...

ko betul2 menurut azam tak nak update selalu ek? ada jek alasan takleh tekan keyboard lah, berbual ngan nepal keje restoren lah (aku tambah, hehe)

Tijah said...

keri
taipan senawang jer...


ady
hhahaha. biaso la dikkk


kog
aku tgh malassss nihhh. caner nak kasik rajin ek?

PUTUBAMBU said...

sian kibod tu tau..
bermandikan kicap..huhu