Mar 23, 2010

?

amacam?
sapa brani celen?

44 comments:

al-lavendari said...

sampai tiga gelas kau belasah ? abang mengaku kalah. kalau tidak malam nanti banyak kali kono pergi sungai !

e_ja said...

amboi tij..dh bape ming tak dpt basahkan tekak ni?? hahaha..

FizahZainal said...

sila kagum dengan kak tijah..
yeahhhh(sambil tepuk tgn..heheh)

julietchun said...

ko ada membela ke? errr...

h a n i e said...

umak ai kak...
ni bape kali g toilet lepas tu..

hahahaha~

♥ dak pink said...

kak,
kalo byk mkn org cakap: menterkedarah!

kalo byk minum??
apo byk na ko menterkeminum ni kak???

Daun Bidara said...

kisah benar ke ni jah?

linn said...

gelas org lain ko buh situ mmg laa...

||alis|| said...

saya berani 4! kakakaka!

gemenai nih aku syak kawan ngan orang air nih, air ape aku tak sure! hahaha!

mamarempit said...

ujan dh turun jah....cukup2 le....kang sonak ari2...

shija said...

mang aiii...ko tunggu capo lamo na nak sampai niek nok!

eddie dewanaga said...

banyak air lu Jah...

Hezesuze said...

uit jah banyak airr tuu..mihahaha

chai n tea said...

aaa..akak g mkn ngan kengkwn ek? siap susun-susun gelas atas meja..tukar kerjaya ke kak?

Ms.Lilies said...

ha nok..ko bleh celen ngan laki aku...serupa gini gak ni...

A.I said...

aku!! time2 panas gini, aku brani celen kau..miahahahahaha

aKu buDaK CiWeK said...

~kak jah long time no see...bila jenguk2 je..trus isu camni..eloklah minta keje jabatan air kak..dapat air free selalu!huahauahuahaua..jangan maree!

Dayah said...

Salam Kak Tij,
Alahai tiga gelas lain2 size jo.. cuba jumbo size.. mau keluar balik kot idong kekekekkee..

Yunus Badawi said...

setakat tiga gelas apa ada hal. Aku 3 jug. Jom kita celen.

Khamis ni ko turun KL tak?

adibah said...

Jom! Ada beran?? Wakakakakaka

putera aftus said...

kak tijah memang baleh dondam boto yo.. tigo sekali.. haha

SOnditX (Nahar) said...

kak, malam ni pkul 9 pm channel zee ade cerita chandramurkhi! dey lakalakalakalaka~

kakpah said...

umang ai... tak bontouih ko..

ztzett said...

mueehehe...cam kenal je gelas yang paling tinggi tu kaannn...dan gelas yang kecik dan yang sedang-sedang tu pon cam penah nampak aje...

tapi dimana ya?

lupekanje said...

kau blasah cendol 3 branak ye jah...acik yakin, gelas kecit tu cem, yg sedang tu, si carlos, dan yg bosa tu misti kau yg blasah....betulkan jah????

jo said...

celen tak brani.
tapi celeng dalam bahasa jawa ba.alip. ba. ya..hehe..

AzAz said...

mak oiii!

Lifesaver said...

surrender!

KAKTINY said...

gua tak dak hal tij.. kalu lepak ngan lu 4 jam.. sesilap 5 gelas maunya..

alamanda jom!.. hihihi...
(spital serdang kita ni bile la nak menjadik ek??...)

Hazey said...

beran..jom

tasekM said...

dia ni ada pundi kencing spare gamaknya....




.

DrSinga said...

hahahaha....
tokoncing kang!!!!!

ferra-ri said...

kau ni kena kurangkan minuman bergula jah. tak baik utk kesihatan.:)

Tijah said...

mmg nyesal. mengucil tak agak2 lepas tu.

tapi ekceli sy punyer 2 saja. 1 lagi gelas paling tinggi tu kawan sy punye.

sori. hehehe

maklom la taktau nak update ape...

J@J@ / Bini The Rock said...

mesti kencing malam lepas nih
saya syak!

Solehah said...

sorang minum ka 3 org minum ni?hehe..salam..tumpang baca ya..

tujuhhariseminggu said...

wah.... sungguh dasat.... :)

Nizam.Ariff said...

Kembung perut minum air cenggitu banyak...

Catwoman said...

Salam Tijah Lalingto.....

Uwaaaaaaaa,pandai ko susun-atur gelas2 tu ye.
Ko masih juara b`tahan minum air dlm gelas besar.....
Yg paling kicik tu mesti Cem punye kan.....
Yg tgh tu mesti Carlos yg minum....
Betul tak? Terer tak aku teka....??

:)

Yunus Badawi said...

Jgn lupa date kita esok!!!

AkU said...

jom akak..kite berentap..

ztzett said...

hei! aku dah tau dah dari angle mana ko amik gambar ni.....
(2-3 hari aku pikir tau!)

ngeeehehee....boleh?

PUTUBAMBU said...

cukup ke 3 gelas je tu?
tambah lah lagi..

adibah said...

Tijah takot yeay yeay! Tijah takot yeay yeay!


*larikkkkkkkkkkk