Apr 13, 2010

hins! hins!

lebatnya ujannnn...

kita stop depan pagar skolah dia...

kita lari2 anak sambil telompat2 elak lopak...

dari jauh kita nampak dia gelak...

"shomelnye mamiiii!!!"

woot! woot!

tak kisah la korang nak intepret apa kannn...

yang penting...

KIDS NEVER LIE!

ngeee!!!
sukerrrr nihhhhh!!!
jom mami blanjer kepsi!

isk! nak kono lompang budak2 ni kan?

45 comments:

♥ dak pink said...

alalala, comelnye cem puji mami dia.

xiiinam said...

Ya Jah...
Aku pun sedang membayangkan kecomelan mu itu...


Hins! Hins!

DrSinga said...

aku pun tengah membayangkan dua anak beranak lompat2 elak lopak balik ke kereta....
lepas tu..aku bayangkan... kalau lah jatuhhhhhh......
laaaagi comelll....
:)

h a n i e said...

bila la nk jumpe kak tijah ku yg shomelll ni..
kak tasek yag jelita dh jumpe dh..

tihtihtih.. :P

Yunus Badawi said...

dapat tak CEM tu makan kepsi hari ini? Kids never lie. So org dewasa pun tak baik tipu hehehe

al-fir said...

feewiiitt..kite ngorat kang!!

Ms.Lilies said...

Kiuttttttttt.... *sambil mengimejin*

kucingorengemok said...

ko mmg comel jah... memula datang blog ni dulu aku ingat blog sheila majid! hihi...

Kak Ezza@makcik Blogger said...

apohal tompek ekau je ujan...tompek den ni hangek membara...raso nak terojun kolam jo...

kak Erna said...

memang..budak2 memang tak pernah tipu..lebih2 lagi cem..

nurul@cokolat said...

betol.. kids never lie!
afifdani pertama kalinya buat stetmen..
"mama saya gomok"
btol la khannn?? khan?

AZANI said...

salam Tijah
kitapun percaya cem....

Hamidah MJ said...

Ni komen yang pertamo dari che mid.. salam perkenalan

al-lavendari said...

Saya mula kerja dulu juga jadi Ass = Assistant Secretary sebelum jadi SAS = Senior Ass. Secretary !

~Kak AZZ~ said...

naseb baik cem yg ckp cmtu... Kok carlos yg cakap... harus jadi lain lopeh tu kannn.... hahaha...

Budak2 pun suko tgk pompuan basah dek ujan... apo sobab ehhh tuu... hinss3....

ztzett said...

kids dont lie ke hips dont lie?
eh? bukan ye? ni bukan pasal lirik lagu ye?

beb? ko kenape?
bila tak update, kata aku lama tak update. Bila update, tak bace pun? ko sokong aku blogging ke tak ni?

ha! dont lie! aku tak ngaku ko kiut nanti....

zonaku said...

hehehheheee.... kiut ler sesangat... tp part pic tu cemana lak??????????????????????

NenekPenne said...

cem tak penah tengok mami dia lompat2 mcm tu kot, tu pashal dia kata comel.... heeee

dude said...

comel tu bukan gemuk ke?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

seronoknya..... salam singgah

afiq said...

omaigod!! mami coki is bek!!!

afiq said...

eh cem.. mami cem mmg comell... dalam usahe menumpang makan keepsi**

AkU said...

dah pandai anak akak bodek mami nye ye...lol..

tasekM said...

hani, for ur info... ass dia mmg ngancam~

hihihi....





.

MrMiEZ said...

wah kak jah,

memuji diri dalam kelemahan insan bernama cem...

hehehe, die iklas ke kak jah..

wakakakaka

||alis|| said...

oh! kalau cem puji ko cun, cute, cantik..

agak2nya apa yg ko nak belanja dia eh? tetttttt!

hihiiiii~

Lazyf... said...

Kak Tijah is SHOMELLLLLL!!!!
p/s : nnti blanjo KEPSI yo kak...hahahaha

KV said...

kanak2 tak reti menipu. Hak hak

Desert Rose said...

Aah Teej comey gila ko lompat cemtu ,cam main teng teng gitu, aku ingat budak sekolah tadi - ha dah bak kepsi aku plak

Jiejah @ Iza said...

ahahahahaha mmg tomeiiiii terlompat² gitu ..lagi tomei kalau men lompat² ngan dedi sekali wakakaka

momguess said...

ko dah ajar ank ko puji kek umh laie kan
den tau
ni mesti ank ko dah hapal dialog nyer
hahahahhaha

KAKTINY said...

hmmm.. aku tgh membayangkan ko lompat2 katak elak lopak.. hmm... mmg chomeeeiii.. hehehe...

(cem tgk kot depan ke or kot belakang tij??.. "gulp".. eekehkehkeh)

J@J@ / Bini The Rock said...

xQ

alahaiiii....
mmg comel la smbil terlompat2 tu...
klu lahhh saya ada time tu, harus saya snap n masuk dlm blog....

suwittttt!!

Tijah said...

dakpink
kalu tak puji mak dia tanak masak. hahah


cklah
bayangkan yg baik2 je taw. hahaha


dr
wakakakaa. tabaik. dier jaat tawwwww imejin cenggitu...


hanie
kakak2 ko ni mmg TERBAEK dr ladang dik. hahahaha


yb
tak dapat kepsi tapi dapat happy meal. siap ada toys lagi. hahaha


al-fir
ouchhh! jgn laaa...


mimi
wakakakaka. (ko imejin apoooo wehhhhh?)


kog
perghhhhh! ok. aku blanjer ko begel oblong aaa...


k.ezza
sini petang2 mmg lebat kak. siap guruh petir lagi. tu baju dah 2 hari tak kering tu sbb petang basah blk.


k.erna
tapi tu la. dia pun byk trick gak skrg kak. saya kurang pecaya kadang2 tu...


cok
yayyyy ahernyer cok bersuara. wakakakaka. ko kena suh afif baca majalah solusi tu nok...


azani
kehkehkehhhh. sudeh la bang...

Tijah said...

hamidah
salam kenal che mid. mekasih sudi datang yer...


al
tapi skrg misti sudah tokei kann???


k.azz
apo sobab eh? hahahah. tu bolum sunat laie tu kak. osah la kan?


zt
err...hips oso don lie. wakakaka. aku ni kekadang lupa tengok bloglist sindri tu yg tak perasan ko dah update ke tak. yolahhh. kang aku pi tengok. hahah


zonaku
er...tu tak. takde kena mengena dgn jln citer tu. haahah


nenet
nasib baik tak gempa bumi 7 skala richter kan?


dude
eh takkk. comel tu maksudnyer...adorable & huggable. wakakakak


brutalsolo
yer. mekasih dik. kita suke awak seronok...


afiq
hikhik. ai dengar mata tu dah biru khann? mana leh makan kepsi. kena la makan sepekgeti


aku
anak yg soleh kan tu?


tm
wakakakakaa. jgn memain. beyonce leh letak jawatan bebbbb!


miey
insyaallah ikhlas. ahhahaha


alis
aku belikan dier beskal baru terus. hahaha


lazyf
oraittt. sila ambil no. di kaunter yer. :P


kv
yer betullll. sayang diorang kannnn?


dr
alaa...salad dah la yer. kita teklok mkn ayam byk2. kihkihkih.


jiejah
tu dah cam hantu bungkus sefamily plak kan?


momguess
eh takkkk. ayat tu keluar secara spontan tu. ai swear. huhu


tiny
kat depan. alamakkkkk. hahahahaha. cano tuh?


jaja
jgn dikkk. ko masok blog akak tanak kawan ko lagik. hahah

mamarempit said...

sempot aku imejin ko berlari ala2 shumel....erkkk

uh..uh....ahh....oxigennn

Tijah said...

mama
wakakak. lu jaaatt

baizura said...

kak...fist time drop komen kat sini.
saya rasa la kak,cem bukan nak puji sangat pun.nak kepsi je sebenarnya.heh...

Tijah said...

baizura
sian kannn? nak kepsi kono bodek omak eh dulu

eddie dewanaga said...

biar comel, jgn comot!

Tijah said...

eddie
kadang2 comot tu comel juger. heheh

PUTUBAMBU said...

ye..budak2 mmg tak pandai menipu..

tapi tu kalau bab dia memuji.. kalau dia mengeji pun dia cakap direct gak..huhu..

AkU said...

soleh sgt...hehehe..

ztzett said...

Ha! cenggitula baru COMMMELLL :)

Tijah said...

putu
osah eh kan? nasib baik setakat ni dia blm pandai mengeji lagik. heheh


aku
insyaallahhhh. hahahaa


zt
sapa? aku ker? heheheh