May 27, 2010

ada pengumuman disini...

update jam 3.51 pagi?

yer.
tido awal tadi. kol 9 dah telelap. pastu mcm kena set. cukup 6 jam spring unlock. dah takleh tido dah.

ok.
pitam akak dgn karangan korang. kahkahkah! tapi sukerrr sangat!!! sbb akak ingat akak sorang je suka merapu kan? yurelimekmaidey lahhh!!!

ekceli cerita dia lebih kurang mcm ni...
simple tapi menyayat hati.

seorang mak baru balik keje...

mak : hai sayanggggg!!!
anak : hai mamiiiiii!!!

hug-hug-kiss-kiss
lama sket baru perasan si anak mcm ada niat lain

DIA SEBENARNYA NAK LAP MULUT SEBAB BARU LEPAS MAKAN MEGI GORENG PERISA KARI DAN KESAN ITU MASIH ADA HINGGA KINI!

ok.

PENGUMUMAN! PENGUMUMAN!

semlm akak dapat email mintak tolong advertise blog utk tujuan promosi. no problem. itu tak jadi hal. cuma akak tak bleh nak letak kat main blog ni sbb ia terlalu personal dan mmg pepesli plain tak letak apa2 kecoli nuffnang tu je. akak mintak maaf yer dik. bukan tak sudi atau belagak ke hapa.

so, to be fair...akak akan bukak 1 lagi link kat "berita terkini" tu utk sapa2 yg nak promote apa2. tak kisah la baju ke, tudung ke, mekap ke, buku ke, kuih raya ke, apa2 je lah kecuali benda ngarut2 mcm skim cepat kaya. tu sori la yer!

lagi pun...suka gak blogshop nih. seronot!

maka...sila2kanlah tinggal link kat sini. buat cam umah sendiri oke. jgn malu jgn segan. it's FREE OF CHARGE! ikhlas nih. akak tidak mengenakan apa2 bayaran...

tapi dgn 1 syarat!!!
(eh! kata ikhlas?)

tiap2 hari lepas semayang ko kena doa akak panjang umur, murah rezeki, sihat tubuh badan eh! hahaha! gilo paksa2 org doa lak kan?

orait.
akak akan update this wiken...
ko kasi link dulu...
happy selling then...

bye!!!

36 comments:

en_me said...

nak fofulerr ghiteww.. ekeke

afiq said...

jual cailfish boleh tak?
banyak stok neh.

A.I said...

ha! elok la tu. bleh aku tompang blog tudung aku. tp tunggu aku hapdet dulu ye. ekekekeke..

aku akan doakan sume yg terbaek utk ko Jah...amin..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah bagusnya jah..berbelog sambil beramal nama dia :)

Jiejah @ Iza said...

dan dan tadi jugak aku doa ko sihat ,panjang umur ,murah rezeki ekekekeke

tp , x de mende plak aku nak iklankan ..
errrkkkkk aku iklan kan diri sendiri ajek laaa hahahaa

gadis comel said...

ala kak jah, hapa benda yang aku nak mintak kak jah tolong promote ek? pekasam spesel mak aku boleh kot? tapi tunggu bapak aku pi tahan pukat dulu ye.. hehe. nanti aku bg kak jah teraaaiiii dulu...

mau?? kalo mau, angguk dulu 4 juta kali.. auwwww....

momguess said...

jah...
den nak jual diri boleh? (dnt take dis serius)
hahahahahha
iyo lah den doa kan ko yg baik2 jo
yg buruk2 kie bagi org lain k

Tijah said...

en_me
bukan fofuler. femes jer. wakakakaa


afiq
bulehhhh. kasik ai test dulu. wakakaka. keji kan?


ai
orait. nanti update mak...


elissmie
tu je aku mampu tolong pun kan...


jiejah
iklan diri? wakakakaa. ko single ke dah kawen nih??


gadiscomel
ikan pekasam? aku suka tuhh goreng sama bawang + cili api. bak sini tester. haha

Tijah said...

momguess
yolahhhh. buleh yo. nak kira jam ker? wakakakaa. ai gurau jer....

cikhajar said...

kak tijah.. nak promote blog gak.. tapi tader barang jualan ni.. cemana ni kak tij....

al-lavendari said...

abang doakan tijah panjang umur, panjang nafas, panjang akal dan panjang langkah ! cukup ?

NenekPenne said...

ai nak promote diri ai yang availabel ni boleh tak jah? muahahahaa.... panggg!!!!! kena sedas...

kak wos said...

aku baru abis baca doa mkn jah..
so, bila nak gi mekdi?
aku menang kan? *konfidenkan aku?ehekk!)

Nizam.Ariff said...

Aku baru dapat idea pasal esaimen tu... boleh aku sambung ke? Tengah berkobar-kobar nih.. hahaha.

Jah, sapa dapat makan mekdi nih?

Yunus Badawi said...

ko jangan buat kat baju aku pulak idea CEM tu. Bukan setakat megi tapi gincu ko pun karang melekat kat baju aku huhuhu

Hezesuze said...

wah leh promote catering nie jah....huhu

Ms.Lilies said...

baguih nok...
ko promote..
aku usha2...xyah kuar sesak2 beratur bayar brg

akakakka...
giler pemaleh skrg

KAKTINY said...

ko keji jah..
ko kata 100 p.p...
tapi ko buat 45 p.p jer!!..

TAK KIRA TAK KIRA..
wos menang mekdi - aku takdak hal..

TAPI.. aku nak JAGUNG..
JAGUNG JAH..
JAGUNG!!..
(dan JAMU gak!!.. kahkahkah)...

- apa lagi.. pasni promote plak makjun terbaru, leh order ONLINE!!.. (dh test power lom?.. aku nk order nih... hihihi).
kehkehkeh...

tasekM said...

aku hr2 doakan kawan2 jah... ko je kan tak pernah doakan aku..?

baik ngaku cepat!




.

DrSinga said...

aku nak promo aku eh...klenet boleh...??
hehehehe...

aidadidu said...

mintak tolong promote blog kami! http://lembayungsenjaphotography.blogspot.com

thank u kak tijah! u memang kelasss! ;D

zhaneez craft said...

salam kak tijah..add sy punye link skali ek..

http://zhaneez-craft.blogspot.com

mekacey..
owh..sy follower akak tp blog personal la..yg ni blogshop sy..hee

Baju Kurung said...

kakk, nk tolong promot blog ni ye. hehehe thankss tauu :D:D

http://koleksiibu.blogspot.com/

kakpah said...

waa.. ni boleh advertais capkek ni hehe..

anjang said...

meriah meriah...

A.I said...

Jah! ni ha link king park aku.
kau pon usha2 le tudung kt kedai aku tu. sambar le barang selai dua :P pehtu nnt, aku panjanggggkan lagi doa utk kau. miahahahahaha

http://kedai-ai.blogspot.com

izman said...

so, ko berjaga sampai pagi ke bila terjaga tu?

J@J@ / Bini The Rock said...

saya nak tumpang jual Panty AVAIL boleh tak??

xD

**wowowow!!
nampaknya kak wos le pemenangnya ye? wah! sampai lebam la dia mkn mekdi tu karang!

AkU said...

aku dah semakin suka anak akak...hahhaa...klever boi....

xiiinam said...

Megi lagi Jah...gugur ramut ekou sok!

:)

eddie dewanaga said...

gua nak bikin blog bisnes jugak laa... gua nak jual idea.

Pnut said...

alaaa dah lepas keja umah?? bile nak ade keja rumah lagi, nak gak order mekdonel sampai lebam

Catwoman said...

Salam Tijah....

Wakakakaka....mesti Cem yg lap mulut kat baju ko. Sgt brilliant itu budak hensem.

:)

uji6june said...

buat baik kat orang
akan sangat murah
rezeki ko Jah .. Aminnnn

tentangseseorang said...

itu tak cukup keji kak.
aku kena dengan azib.

eerm abang ady, abang ady nak tau tak? aku apa dia? tangan dia laju je dok lap kat seluar aku sambil mulut dia bok bek bok bek. sabo jek la.

minahranggie said...

kak..aku pon ada

tolong nah..

aku ni wedding photographer...tapi apa apa shoot pon bleh..hari jadi, cukur jambul..tunang..seme la..

http://mattranggie.fotopages.com

kalo ko nak... aku leh shoot family ko..family potrait..foc ahaks