May 24, 2010

pagi isnin

pagi2 dah stress!!!

pehal?

saat ko nak bukak pintu office...
tem tu pulakkkk la terasa nak kol-of-necer bagai!

dan pintu itu...
ada 6 lapis kunci ok...
diulangi...

6 LAPIS...

jas imejin...
dr.singa, stud cengginih haijenik tak?
.

34 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ketat no security dia.hehehe

Yunus Badawi said...

kol of nature tu sampai waktu lapis keberapa? hehehe

kak wos said...

yg nih lagi sadis dan trajis dr kejadian di entri bawah.
lenkali kalo taktahan sangat, ko kena cuba kluarkan kentot sket jah.. insyaallah akan terasa sedikit kelegaan.
semoga tips ini dpt membantu.

Tijah said...

elissmie
haaa...ngalahkan bank. walhal ada meja sama strimik je kat dlm


yb
tahan aaa sampai bukak pintu abes bang. huhuhu

Tijah said...

wos
aku takot kentot tu kuar skali ngan isik jer wos. wakakaa...

kak wos said...

itu risiko yg ko kena ambik la jah..
chey chey.. kemain siriyes khan? pepagi hari berbincang pasal kol-of-necher nih?
dah aku plak yg terasa kontreksyennyer.. adehhh..

ztzett said...

kih kih.... sib baik saya dah habis sarapan....

gamaknya lepas abis urusan, terus hupdate blog gitu?

kakngah said...

maun naik mussle ko jah..
bukak 6 lapis pintu..

catz said...

macam bilik kebal.
hiks.

PUTUBAMBU said...

uish..bahaya tu..!
dlm bukak2 nak sampai ke kunci no. 6..dah terkeluar...

habiss..!!

h a n i e said...

uih kak..keje dalam peti besi negara ke ape tu...banyak beno kunci nye..

mau terkincit kat situ jgk kalo dh tak tahan sgt..

hahahahahha...

::narita:: said...

hahahhaa...
kompem perompak pon give up nk merompak...

p/s; rindu la

DrSinga said...

err... make sure ko berus macam memberus gigi gak tiap2 hari stud tu tau...
kalau kat lidah...banyak gunanya Jah.... :)

Mak Ton said...

kok dibom an opis tuh selamat org kek dalam ek... smpi onam lapeih tuh...
soba kak yo...
safety tuh...

tasekM said...

banyak duit yek dlm opis tu...?




.

kakpah said...

cait!!! entry busuk tul la.

Nizam.Ariff said...

Kunci mangga 6 lapis tapi kalau pada selak yang sama, itu kira satu kunci je Jah. Gergaji je satu selak tu abis semua 6 lapis kunci tu..

Selak ye Jah, bulak se-lak... e-pepet bukan e-taling... hahaha

Tijah said...

wos
ko rasa wos? baper menet skali wos? sengal oke nak bukak sampai pintu ke-nam. menggigil2 aku...


zt
awak sarapan apa hari ni? saya bihun saja dgn sedikit sambal...


k.ngah
bepeluh2 nok. giler betul la...


catz
tu ah. walhal nan ado...


putu
nasib baik sempat. kalu x kena blk umah tukar suar plak kan...


hanie
hahaha. aku rasa opis aku ni lebih susah masok dr bank negara kan...


narita
rindu sapa? saya? suami anda? hehehe


dr.singa
gitu ehhhhh???? wah. nak kena diskas dgn lebih lanjut nihhh...kihkihkih

Tijah said...

makton
iyo tekau. osah safety eh kan? tak tegapai dek akal tu doh...


tm
duit xde. form kosong byk la. ko bila mau isik? wakakakaa...


k.pah
kehkehkehhhh. apo buleh buek kak. lenkali pagi2 kono lepak petronas la dulu seblm masok opis...tunggu panggilan.


nizam
wakkakakaaa. nasib baik aku baca komen ko sampai abes...

♥Hernee Nazir♥ said...

fullamak..mmg xde yg sudi rompak ni..hehehe

Ms.Lilies said...

ko sempat x nok kepit lama2 tu?
hihihi

ayampinko said...

ok la tu 6 lapis...boleh buat latihan menegangkan otot perut..hehehe

julietchun said...

lenkali bawak plastik ngan tisu basah,hahahahaha.

momguess said...

bos ko mmg suka pintu berlapis2 erk?
sbb duit nyer pon blapis2 kan

Tijah said...

hernee
yer. dah ngalahkan kedai emas plak kan?


mimi
sempat nok. giler bepeluh2 aku temtuhh...


ayampinko
yezzaaaa. efektif gilerr...


juliet
nak wat apa nok?? hahahah


momguess
tu la deh. pasni aku tanak jadi org fes la datang ofis

J@J@ / Bini The Rock said...

kalu kono kek eden ni haa...
mau lobammmm muko menahannn! silap ribulan, pengsan kat dpn pintu tu jugak...

keh keh kehhhhh.

Yours Truly said...

jah ni another entry for Monday yang sangat blues..hehee

kak Erna said...

sabo jah..sabo..jangan jadi cam gambar tu..he he..biar release tensen jah tu..

zonaku said...

huhuhuuuuu........


ganes bebeno kunci pintu.... kalau kene pecah ngan pencuri, tabik spring ar kat pencurik tu

Nurul Aqila said...

hahahha! derita gile tuh nk tahan2! :D

Tijah said...

jaja
biru kan? tapi ekceli ada petua dia tau? nak tau meh bisik...


yours truly
ahahhhh. saket hati saket perut...


k.erna
tensyen eh kojap yo kak. dah kuar mmg logoooo amek2


zonaku
pencuri misti stress jugak kan? heart attack dianak tangga sudahnya


nurul
yah yahhh. lain kali tunggu kat rumah dah selesai baru keluar kan?

ayampinko said...

buat hari..insyaallah berjaya..tak yah guna Dr.Romzi

fuza said...

deritanyerr nak bukak akaknyer pintu opissss

Tijah said...

ayampinko
hahahhaa. tertunggu2 jugak aku filem dr rozmi tu. konfiden jer patblasjuta kan?


fuza
yer dik. bukan ada duit pun dlm tu...