Jun 11, 2010

apa boleh buat...

baru sampai penang.

org ramai dlm rumah ni...
tapi entah kenapa...
saya rasa sangat lonli...

mungkin kerna...

tok nek : mlm ni sapa lawan?
mak : afrika lawan meksiko

kemain kan?

err...
ada sapa2 sudi nak cet?
saya tengah free.
sebab...
takde sapa nak layan saya skrg nih...

huwaaaaaa!!!

tok nek.
(kellas kan pozing?)
3 beluncas di hadapan adalah cicits beliau.
.

55 comments:

Daun Bidara said...

sian ko...

Tijah said...

daun
nasib baik aku bawak buku aritu...

~Kak AZZ~ said...

Baru plan nak poie ghumah ko Jah... alih2 dah lopeh kek Penang lak dehhh... hehe...

geraugebang said...

amboi jah, tok nek, vogue...i like tok nek.

kakngah said...

kagom aku kt tok nek...




posing ala2 model majalah mangga




jatuh saham ko lps ni jah...

Ms.Lilies said...

mlm ni??
aku katop mata je...
lolah layan kekanak ramai ni

momguess said...

agak2 kalo layan ko dpt duit tak?

adibah said...

Pesan kat toknek, kalo gi menyapu kat laman.. jangan pakai rantai tu jah... bahayo..!

My_Aqeelah said...

apsal kak tij tak ajak diaorg betting? huhuhuhu

kak Erna said...

wah..jah balik kampong rupo e..apo lak panggil budak2 tu beluncas..ish3 jkah ni...

Catwoman said...

Salam Tijah...

Tok Nek ko tere pozing ye. Ratu Kebaya ke dolu2?

Aku tgk bantal tu t`ingat bantal kat rumah Tok aku....empuk je. Gebu gitu. Nyenyak je tido.....

:)

Lazyf said...

Alamak kak...gojes lak ai Tok Nek tuh posing cenggituh!!!

Huda Ramlee said...

kita serupa di sini, dh la men rebut2 remote...

tak sampai half time, tukang tengok dah terbongkang, sungguh xde semangat kesukangnang..padahal rebut remote bukan main...

hnssff..hnnsfff...(marah ni tak dapat tengok tibi)...

Huda Ramlee said...

btw..tok nek tu cam lagi vogue dari ang ja kak jah..

Yunus Badawi said...

kalau nak chat skrg bolehlah. Bola dah habis hehehe

JohnJenin said...

Pose toknek kelas. Macam kat tepi pantai. hehehe :P

MY HEART said...

kak tijah,

saya sudi... saya pun lonli kek penang ni ahaks....

cikhajar said...

amboiiiii keles btoi tok nek.. ahaks.. comel laaa budak beluncas bertiga tuh...

iskk kak tij..jom laa layan bola.. best wooo

MrMiEZ said...

Meh ler lepak kat Queensbay, Penang..

Leh kita lepaking sesama kat old town

Wakakakaka

zonaku said...

aiseh....
baca blog dah pagi dah nie.....


kot x, leh sembang sakan semalam

tasekM said...

ai love ur tok nek..... posing tgk bole ke tu jah....?




.

gadis comel said...

jah,

knapa balik penang tak kabo?

boleh ler jumpa...

Syumaimah Edite said...

sian cik tijah...gue tak lonli sebab gue pun sama naik ngan pak habib menjerit, tepuk dahi, men&^%$#@ kan player yg macam tak reti2 nak geleck bola, sepak pengkauu...huhuhu

so, gue tak pernah rasa demam lonli saat musim bola..kihkihkih

momguess said...

jah...
ko tukar kdudukan n3 erk??
ko mmg xde koje kan

catz said...

fuhhh..
dasats eh..
piala dunio dah mulo ko??
panjang nya rantaiiii...
pose tak hengat..fuhhhhhhh..

Tijah said...

k.azz
elehhh. org dah xdo kek umah baru la nak singgah akak ni. kihkihkih


k.gerau
ai like her oso kak. heheh


k.ngah
mak serender nyahhh...


mimi
hahaha. ko rehat aaa. esok nak drive jauh


momguess
hahaha. ko tanya centu aku rasa cam mak hayam plak.


dib
kena ragut kang kannn? huii. tebal tu nok...

Tijah said...

aqeelah
kak tij tak cukup modal dik. huhuhu


k.erna
sajo yo tu kak. beluncas tu panggilan manjo tu....


zyma
tu bantal kekabu tu. best giler tido sejuk jer kan?


lazyf
misti ah. tengok ah toknek sapo. hahahah


huda
hehehhe. aku xleh nak rebut remote sbb aku sorang. nasib baik ada stwimik...


yb
xleh aaaa. aku nak pi masak nasik. hahaha


john
kalu muda sket misti victoria secret letak offer tu kannn?


myheart
ko kat manaaaa?? cet la dgn saya...

Tijah said...

hajar
akak x minat bola dik. err...tapi kalu pemain bola tu...boleh la consider


miez
alaaa..jauh aaa. jusco perda la dekat sket.


zonaku
tu la tengok xde online pun semlm...


tm
pozing tunggu azan tu. hehhe


gadis comel
lama lagi..sampai rabu kite kat sini. heheheh


syumaimah
gue takleh masok langsung bola ni. bukan bola je...apa2 sukan pun lah. huhuhu


momguess
a'ahh. nampak sgt aku xde keje kan??


catz
tu baru 1 ko nampak nok. ada lagi bbrp lapisan tuhhh...

IBU KUMBANG said...

Kak jah cer tanya kat tok nek sapo monang malam tadi? aku tak tau keputusan lagik ni hehehe!

Tijah said...

ik
toknek kata sumer game seri semlm. huhuhu

J@J@ / Bini The Rock said...

Tok Nek pon layan Bola ker??

perghhh...Tok nek zaman skrg...
cayaaaa lah!

ashley said...

Mana aciiiii...
aku pun nak masukkan tok nek budak budak ni dalam tenet laaaahhh..

~Kak AZZ~ said...

alahhhh.... sominggu akak kek Nilai nunn... takdo pon ko polawo akak poie umah ko Jahh... hahaha...

b.O.n.d.a said...

cayalah tOk nek!
tOk nek minat saper jah??
rOnaldO ke?
dasatttt!!!
=p

Haruhi said...

hahaha xleh bla header. ganas siot kedengaran. :D

Tijah said...

jaja
layann. jgn memain. masing2 siap kiamulail ok...


k.ash
hahaha. mari kita tengok toknek sapa lagi rockkk...


k.azz
la yo ko? tak perasan la plak. maklom la mak bz. hhehhee


bonda
wuishh. jgn memain. dio minat messi...


haruhi
ala tejumpa secara tak sengaja tem gugel aritu. sok2 jumpa lain tukar lagi. hehehe

kak wos said...

macho la rupa paras baru blog ko nih bang tij..
bebi wos sukerr...

Tijah said...

wos
wahhkahkahkah. ko mmg...sampai hati sesekaki jer moncol kat sini kan wos? wosss...nak eskrem tapai pliss...

tentangseseorang said...

gua pree kak. jangankan world cup. siaran berita pun takde nih. ahahahaha

kak wos said...

datang sini jah..
akan ku mandikan kau dgn eskrem tapai ittew..
tu pon kalo ko berani lagi la nak jumpa aku.. aummmmm!

ztzett said...

leyout ni nampak cam kemas, tapi saya tak suka banner dia...sekian :P

Tijah said...

ady
lu kat mana weh? dlm gua niah ka? hahaha


wos
eskrem tapaiiii?? hahahaha. aku tgh membelasah tapai la skrg ni piah oii. sampai saket2 tekak aku..


zt
banner tu tempereri saja. saya tengah xde idea. awak buatkan layout utk saya boleh?

al-lavendari said...

yang baju belang tu beluncas juga ke ?

kalau ya .. emaknya dan bapaknya belucas jugak lah ye !

DrSinga said...

ingat salah lending tadi...
kim salam tok nek!!

KAKTINY said...

comei jer cem melandingkan diri dgn mempose maut dgn senyuman mengancam dia tuh..
tgk muka cem aku terlupa lak nk tgk muka tok nek dia kt belakang tuh.. hihihi...

jom deting kt kedai buku si cok jom.. hihihi...

~z13L@D@L@Dy~ said...

kak tijah saya ada tag akak..buat ye :)..hehe

Tijah said...

al
wakakkaka. jgn la. sentap aku bangggg...


drsinga
hehehe. spine eh ado masaklah tu dokter...


tiny
jom nok. tunggu aku blk sbn dulu aa. nanti aku rojer.


ziela
aiyoo. oke. err...utang dulu buleh? hheheh

ninaneno said...

laa... ko kat pineng ke tij... mcm nak jumpe.... tapi aii pemalu. hiks!!

*gediks*

lariii~~

Tijah said...

nina
ala...ai dah nak blk sbn plak dah. hikhik

My Spirit Finger said...

yg baju belang tu cem kan.

tujuhhariseminggu said...

wewit la tok nek... :p

Tijah said...

dzaza
yer. itu la beluncas kesayangan ku. hehehe


7hariseminggu
toknek wewitt ko balik dik...

cujen said...

posing tak menahan..hahaha

Tijah said...

cujen
tu pozing standard tu. kalu tak kiri..misti ke kanan

PUTUBAMBU said...

sihat lagi ye tok nek tu?...