Jun 25, 2010

malam ini...

"mama sayang papa sangat2. mmmuahhhhh!!"

"ila sayang adi sampai akhir hayat ila. i lef u so much. mmmuahhhh!!"

"walau pun kita dah putus. siti tetap cintakan abang..."


"papa rindukan mama. pulanglahhhh..."


ganda 23...

gedegaangggggg!!! (efek guruh kilat sabung menyabung)

menyusul kemudian...lagu uji rashid.
semakin hari semakin sayang.

choiii!
ape kena memalam jemahat layan sinarFM cetusan hati dan dedikasi plak nihhh!

sah akak dah retro...

49 comments:

Daun Bidara said...

apo kono ko jah?

Tijah said...

daun
hahaha. ntah la. tak rock plak aku mlm nih

My_Aqeelah said...

kekeke sis tij, sy kalo dgr segmen tu mmg asyik gelak aje. dgr luahan tu cam lawak senario lak.mcm2 pesen. tambah plak dgn bunyi guruh tu hahahah. lawok lawok.

Che Sue said...

ai sentiasa retro tapi tang dedikasi tu, kasi mute terus..geli pankreas nk mendengor weh..hah tang uji rashid kalu, kasi maksimum skit speker tu!

kenari said...

i love Sinar.fm. terasa spt kembali ke alam remaja. boh 23x gedeganggggggg!!

NenekPenne said...

tak leh tahan laa ayat2 dedikasi tu...

kalu aku dedikasi tuju2 lagu atau kata2 confirm aku bagi carutan dedikasi punya...

~Kak AZZ~ said...

ailaik kak uji tu...

tukar sikit tajuk lagu tu laa...

semakin hari semakin kombang... huhuhu...

AZANI said...

salam tijah
sinar teman aku memandu pepagi buta ngantar anak bini ke sekolah....

sue.anne.na said...

hahahaha....

dah lama tak sengih sorang2 sambil dengar celoteh SY :D

lupekanje said...

haha...hantam la tijah. layannnn..
pehal tdo lambat ni...? carlos kojo malam ko?

A.I said...

dah masok abad retro kau Jah...isk.

kakpah said...

tak dapek nak komen sobab tak layan/dongar...

zonaku said...

mungkin laaaaaa.........

Tijah said...

aqeelah
rajin betul diorang call jamal jamaludin tu kannn?


che sue
yeahhh. uji rashid rawks kann? giler sedap sore dia. tapi dedikasi mmg hampehh


kenari
hahhaa. ko lahir taun brapa?


nenet
terus dj banned ko seumur hidop xleh call radio. haha


k.azz
hahahahaa. capo yg kombang tu? capo?


azani
aku pun suka dengar segmen lagi. kecoh je kan 3 org tu.


sue
pagi2 kalu dj lain mmg x cam best kan? 3 org tu mmg ngam dah tu


acik
hahah. shift potang cik. balik eh kul 11 tak sampai2 umah laie ha


ai
tu lahh. kena blaja make-over kat ko ni kan? kasik nampak santek sket


kpah
akak xyah donga do. kono tido copek sokgi nak skolah. hehehe

Tijah said...

zonaku
mungkin la? huwaaaa....

kak Erna said...

jah sosokali..tak ado salah he doh..layaaaannnn...

Catwoman said...

Salam Tijah....

Sinar fm tu bahasa Tamil ke?

Errrrkkkk, mahap la. Aku mmg tak layan radio "Mat-Layu"...byk iklan sgt. Cakap DJ pun byk yg rapi & rapik.

Aku dgr MIX fm je. Slow ade, hard rock ade, lama ade, baru pun ade......sungguh, Jah. Huhuhuhuhu...

:)

h a n i e said...

hahahahah..tak lalulah kak nk dengar time dedikasi tu...geli hamatt.. =P

kakngah said...

aku suke sinar pg. bdk sengal 3 org tu. mengilai cam mak lampir aku sensorag drv g keje.

tasekM said...

aku kalau memalam mmg aku haramkan sinarfm. luahan cinta sungguh tak menahan. rasa nk terjun lombong!



.

F A R Y N said...

lagu dangdut..amacam kak?

Jiejah @ Iza said...

hahahahha walaupun saya kategori retro tp x tergamak dgr ruangan dedikasi tu ..errrkkkkkk ekekekeke

W. Hidney said...

hahahaha ganda 23

julietchun said...

tang kilat guruh yg tak menahan tuh, buleh kena sakit jantung,hahhahahaha.

kak wos said...

isk jah!
sama jahh!
mlm td eh pagi tadi.. lebih kurang pukul 3 pagi.. aku dgr sinar. Dan aku rasa sangat kesian dgn Jamal Jamaludin bila dia baca mssg2 yg di hantar.. terutama part yg dia kena sebut " muah muah"
bodo betoi kedengarannya!

chumeley said...

saye blaja sebut MMMUAH tu dgn si dj tu la..kuang3~

tentangseseorang said...

baru sedarke kak? yang akak retro? umur berapa umur. ahahahaha larikkk

e_ja said...

lama x masuk blog tijah..kita suka awak punya cat baru..kemas dan bertema..persembahan mantap, pitching ok, pandai gunakan pentas..erkkk! ekekeke..miss u tij!! tetiba!!

Yunus Badawi said...

Cepatlah CEM dapat adik kalau ko selalu dengar sinar fm malam2 mcm ni hehehe

momguess said...

adoiiii jah...
agak2 lah nak layan retro nie

Asma said...

sinar ibarat cahaya di pagi hari..tp saya lum retro lg..hehehe

Mak Su said...

hihihi, layannzzzz

adibah said...

siyes nok.. kadang2 adalah geli dengan ucapan2 ittew..!!

bab kilat guruh tu yang tahan tu nok.. haha

@yue said...

miahaha..
kdg2 tertuko gk sinar mlm2..
tp xleh lama...
*pitammm...

Pnut said...

Tijah-ehhh akak memalam mmg layan CHDD tauuu
paling kelakooo, mama, papa rindu mama... moga mama juga merindui papa.. sama-samalah kita berdoa agar kita sama-sama mendapat kejayaan dalam PMR nanti...


pergghhh mantap beb...
PMR pun belum amek dah papa mama dah...bengong betul..

Mya said...

kah kah.. lawak ko jah.
tapi aku selalu je dengar segmen ni.
so confirm la aku retro

isabelle said...

kak tijah,
apa kes ni feeling uji rashid pulak? (cuba buat mata mcm ikan uji rashid skit).hehehe

ckLah said...

...nak cerita malam esok pulak! Siap dgn sound efek sekali tau!

:)

Nomee said...

Den bapak an la tak suko cetusan hati & dedikasi tu. Meluattttt.... goli goli!

Tijah said...

k.erna
Tu la tu. Bilo dah sensorang kek umah tu mulo la blues eh datang…



Zyma
Aku sumer aku layan termasok la raga tamil tu asalkan lagu dia setap. Tak paham pun takpe. Huhuu


Hanie
Aku salu tang ucapan2 tu aku buat2 pekak jer.


k.ngah
Kan? Pastu kalu ada org lain ganti cam tak best kan??


Tm
Tapi kalu ahad mlm isnin ok tas. Sbb ada carta sinar lagu best2 jaman kita skolah dulu


Faryn
Bolehhhhh sajaaaaaa. Aku universalll...

Tijah said...

Jiejah
Saya terpaksa tahan telinga sbb nak dengar lagu saja. Kihkihkih


Hidney
Apasal misti 23 ek???


Juliet
Hahahaa. Ucapan mcm mana yg dikategorikan ganda 23 tu aaa?


Wos
Err…ko buat apa berjaga sampai 3 pagi wos? Jeng jeng jenggggggg…


Chumeley
Pastu ko sebut kat sapa? Kuang3


Ady
Elehhhh. Ko pun 2x5 aku jer. 34 kannn? Hahahha


e_ja
Perghhhh. Bleh aaa taun depan tij masok AF kannn?


Yb
Wakakakaa. Takdenyer abah cem nak heran der bang...

Tijah said...

Momguess
Ala…sesekali. Heheh


Asma
Saya pun blm retro lagi. Umo baru 24. hehehe


Maksu
Yezzaa….


Dib
Ishh. Tapi ucapan2 tu bleh dijadikan panduan dan teladan tu nok. Heheh


Ayue
Dengar lagu je la. Masok ucapan cecepat tukat siaran


k.pnut
Wakakkakkakaaa. Caner sy bleh terlepas ucapan tu. Keji kannn? Nasib baik PMR bukan UPSR. Tu yg nak kena mansuh dgn bang jib tuh…


Mya
Retro rawksss. Tapi ko jgn call plak dj tu nanti…harus aku buat n3. kihkihkih


Isabelle
Bundar kannn mata dia? Eh dia muda2 dulu lawa apper…


Cklah
Errr…saun efek yg mcm mana tu? Hehehe. Maaf saya ni imajinasi agak liar sedikit.


Nomee
Yolahhhh. Sey mengaku…sey dilamun cinta skrg. Nak buek cemano. Wakakakka….

Nurul Aqila said...

HAHAHAHAH lawak giler! sejak bile akak tijah layan sinarfm ni..hahhaha adeihhh

gadis comel said...

jah,

org cintan cintun je layan sinarfm..

hehe.

Tijah said...

nurul
lama dah layan. tapi yg dedikasi mlm2 ni takde dengar salunyer


gadiscomel
adakah aku sedang dilamun cinta? ahahahaha

al-lavendari said...

abang pulak retrospective ..

Tijah said...

al
ooo...sebab tu abg pakai spec kan? kihkihkih. larikk.

AkU said...

sedar xpe...*opsss....

Tijah said...

aku
jap...akak gi dapo asal pisau aaaa...