Jun 4, 2010

owh! how i hate this...

musim anak bini terabai bakal berlangsung tak lama lagi...
.

40 comments:

Yunus Badawi said...

Kawan2 blogger kan ada ahaks

Yunus Badawi said...

eh aku firstlah arini.

Ko tak nak bagi hadiah jagung kat aku ke?

faiz said...

sib baik x every yr..hehe

Ms.Lilies said...

muehehehehe...
sib baik bos aku tak tergolong dlm kelompok giler bola

momguess said...

bukan setakat ank bini jer jah
janda duda gf bf semue bakal gaduh
psssttt...
ko sokong mano?

al-lavendari said...

kalau tak nak terabai, jangan serabai. kalau masih juga terabai, jangan cari bai !!!

h a n i e said...

musim aney kedai mamak buat duit pun ye kak..

hahahaha

FIESYAH said...

x yah msk utk diorg..he...he...zalim lak...

sabo je lah :(

Pnut said...

nasib kita serupaaaaa...

Sellynna said...

tiba-tiba terasa beruntung bersuamikan lelaki yg tak suka bola hahaha...

untung tang situ la..

tapi ari2 dok tgk discovery channel & history.. lagi parah!!~

DrSinga said...

bisnes gua baek punya...
ramai sakit pala, migraine.. tak cukup tedor...
(+ mc.....)

Hasril.Husni said...

mintak copy

hasril.blogspot.com..

kakngah said...

..bos aku geng ngn bos mimi..

Dayah said...

Salam Kak Tij,

Kalo laki yang terbarai macam mana lak tu ^__^

kak Erna said...

jah..nasib kat rumah akak tak macam tu.kot tak..akak gulaikan yo bola tu..buek macam gulai telor itik..o.k tak jah..ha ha ha.

ckLah said...

Anak bini ikutlah join sama! Tak kira! Nak juga!

:)

My Spirit Finger said...

tijah,

aku rasa kalau aku ada anak dan laki pun, depa akan mengalami nasib yg sama..huahua

A.I said...

aku nk buat2 lupa bayar astro. bior aku anak branak adap tv pakai internet je..SANGGUP!

NenekPenne said...

uh nasib baik tak ada yang minat menda ni kat umah...eeh ada...abislah tv fully booked ..cett

julietchun said...

tem ni nak cuci mata tengok yg gagah perkasa,kekekke.

SUTINAH ya ini SUTINAH said...

kak tijah!
watpenye nak benci benci fifa ni kak tijahh oiii...xgunenye ha. join ah skali nengok. Ni sume mamat mamat ensem tuhh..body mantaph2 pula.
uih rugilah xsuke. Rugi!

Deew and Bandages said...

musim mamak maju

AZANI said...

sala tij.
taklah terabai jah....tak caya... dulu world cup...yang lalu....tv ashik tengok aku....pagi pagi aku tanya wife siapa mng....

Huda Ramlee said...

selamat...laki den tak minat bola...hehehe

rashiD said...

jgn x tau,
ni namo eh nafkah batin kak..

zonaku said...

ala kak,

kalau x mo terabai, join jer la dia tgk!

Tijah said...

yb
jagung? ala..ko makan asam pedas tak ajak aku pun bang


faiz
tu la pasal. bosan kan?


mimi
bos ko rajin ke gym la plak kan?


momguess
aku tak sokong mana2. mmg tak minat langsung walu sekelumit. hahaha


al
cari bang. aku cadang nak cari bai jual karpet kat nilai3


hanie
aneyyyy jugak yg kaya kan? yg lain sumer kayap


fiesyah
makan je bola tu. letka bawah tudung saji


k.pnut
huwaaaaa...jom jln2 cari makan kak...

Tijah said...

sellynna
mari pegi kedai letrik beli satu lagi tv?


dr.singa
wakakaka. kalu klenet dr dekat sini harus laki mak salah sorang pesyennyer...


hasril
kopi ke teh? huhuhu


k.ngah
pergh korangggg. aku jugak yg berebut tv ni karang


dayah
terbarai ko terabai dik? hehehe.


k.erna
ok gak tu kak. bulat eh dah samo dah tu kan? tingga laie dio liat yo tak tolut dek gigi...


cklah
alaa...masaklahnyer tak minat la chegoo. saya sudah mahu stwess nihhh...


dzaza
alamatnyer ko la yg kena halau pegi tengok kat kedai mamak kan? hahahha

Tijah said...

ai
aku rasa cam nak beli tv lagi 1. tapi yg 14 incinyer kasik carlos tengok. agak2 dia ok tak? hahahha


nenet
nenet leh langgar lari diorang dgn atv kan? (masih tak puashati nihhhh)


juliet
wakakkakaa. tau...tau...nak2 lepas abes game kan? tang peluh2 tem baju melekap kat badan tu...


sutinah
tu la masaklahnyer. ensem2 pun dapat tengok tang jauh jer tak best gak yer? lain la dapat pegang. opsss...


deew
yes. yes. mamak kurier wang balik india byk la bln depan kan???


azani
hahahaha. tu dah membazir namanyer bang. baik tido awal la kannn???


huda
laki den tak main bola tapi minat bola. tu yg moskel tuh...


rashid
kannnn? rasa nak buat demo jer suh mansuhkan FIFA nih. (wah! siapa kau...)


zonaku
takmoooo. tak minattt. takpe la. bleh update blog 1/2 jam sekali....

cikhajar said...

arghhh tension jekk taleh layan world cup tawon ni... rasa cam putus cinta lak kak.. uhuk2..

tp kiter gusar laa kak.. takut dpt laki yg tak ske layan bola ni.. mau makan atiiiiii >_<

Hidemichi said...

Alaaaa...4 tahun sekali je...hehehehe.

Catwoman said...

Salam Tijah...

Betul tu, mesti anak bini terabai kalau ada bola sepak. Keje pun mesti ada yg ponteng.

Huhuhuhu.....

:)

Tijah said...

hajar
cari ler laki yg suka layan afc plak ker. asian food cenel. wahkahkah


hide
4 taon punnnn. lama nak kena makan ati tuuu....


ketwumen
kannn?? takpe...lepas dia abaikan kita...kita abaikan dia plak lepas tu. rasakan. hahahah

lyza said...

ni baru 1st time nk komen nie..slalu SR jek kt cni..

slalunya masa world cup nieh..my hasben n anak2 yang terabai sb wife(me la tuh..) dok tarik tilam bantal tdo dpn tv..
anak2 ajak jalan pun..mamanya taknak sb nk kaber tdo mlm yang tak ckup.. hehehe

Tijah said...

lyza
sr? sikretresepi? heheh. ni sampai masanya sok...akak la yg kena nyorok masok bilik pastu kunci dr dlm ketat2. wakakak...

~M i z a ~ said...

nk letak butang "Like" mcm fesbuk tu..hahahah!

lyza said...

SR - silent reader :)

hahaha..sure masa tuh mr carlos tak heran kak..dia lg teruja ngn WC(world cup) cam saya gak..hahaha..
tp tkpa kak..4 thn skali jek..

sheila said...

yo..laki den siap ckp

"sib baik time tu awak dah bersalin...leh gi keje lambat sket"

hello sayang...bini awak dijangka bersalin 21/6 bukan 12/6...bola lebih penting dari perut bini dia yg dah serupa bola gergasi ni

Tijah said...

miza
benci bola kan? hahaha


lyza
4 taun sekali tu bola. tu tak temasok sukan2 lain yg akak benci seperti badminton, F1, motor GP dan sebagainye. wakakakaa. matik la xde semangat kesukanan langsung kan...


sheila
xpo nok. ko dah besalin nok ko pantang lamo2 sket. org lain 100 hr ko buek 200 hari. bia deh raso. wakakakaa..

sheila said...

ayo kak ooiii..

kalo buek 200 hari kang..bukan dio yo yg padan muko..ngan den skali padan muko kakakkaka