Aug 1, 2010

betuah!!!

atok dah keluar hospital.
balik rumah sazah.
semlm pegi tengok.
so far so good.
alhamdulillah.

mami! mami!

yes?

anyang macam patrick!
(sambil gelak2)

oh atok!
amponkanlah akan ketelanjoran cicit mu itu!
huhuhu!
.
.

48 comments:

Lazyf said...

cucu atok very notty...vavap kang!!!

hehehehe...

oranglidi said...

hu.. dia x blum ngerti lg la tu kepedihan kena potong kaki.

ckLah@xiiinam said...

Cucu bertuah....




Macam omak eh...

:)

kak Erna said...

jah..nak buek camano jah..cem cakap yo..tak do maksud apo2 pun tu..

putera aftus said...

seb baik anyang eh xtengok spongebob. kalo tgk, tak tau la kan..

kak long said...

memang bertuah dapek cicit cm tuh...
osah eh lak hai...!
nak marah ko nak golak?

Tijah said...

lazyf
vavap avang valikkkkk...


orglidi
sesukahati dia buat statement kan?


cklah
omak eh baik kannnnnn? hehehe


k.erna
hahaha. budak2 kak. omak eh lak malu ha...


putera aftus
misti anyang ingat patrick tu baru kuar hospital jugak kan?


k.long
sey nak golak kak. seb baik anyang ado saun problem. buek derk yo deh sbb tak donga.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

yes yes atuk dah balik ... boleh jalan jalan

al-lavendari said...

kek sapo cicit bertuah tu belajar cam tu agak eh ? ni tak lain tak bukan mesti pasal banyak sangat tengok cito katun ni !

suehaily mohd jiwa said...

pffffttt,sentap atuk die,haha

Hidemichi said...

suruh atok pakai pink!

~Kak AZZ~ said...

Memang bertuah... haha...

Alhamdulillah, atok dah semakin pulih...

Che Sue said...

herk! aku xtau samada nk gelak or nages ni tijah weh ngn stetmen itu..

DrSinga said...

kik kik kik....
anak sapo lah tu wehh....
(mintakkan maap kat atok...cucu ni golakkan atok...)

My Spirit Finger said...

aku pun tak tau nak express my feeling. Boleh gelak ka tak boleh gelak ka. Tapi nyatanya cem memang cute..hehe

Arin said...

memang cucu bertuah cem ni.. :)

Hezesuze said...

mihahaha lawak ler cem....huhu

tentangseseorang said...

ehehee...kena explain panjang2 dekat dia tu kak. ehehehe

jo said...

kikiki...
opss....

mamarempit said...

budak....molot dio streeet yo...

PUTUBAMBU said...

hehehhe..sabar jelah yek...!

kucingorengemok said...

hihihi, aku gelak dalam hati, dan senyum simpul² sahaja bagi menghormati atokmu itu, hihihihi :)

Yunus Badawi said...

Mmg terer CEM ni.

Jom datang sini boleh main dgn Haikal. Suruh omak CEM hantarkan rumah uncle.

J@J@ / Bini The Rock said...

ikot sapo la pangai dak Cem tu yo kak???

(sambil2 jeling kak Tij!)

isabelle said...

ehehehe... kids say the darndest things

e_ja said...

ayayayaii cem!! aunty sepiceles mendgr kata2 mu itteeww..hehehehe...

LiErOSe~QiEmi said...

wadoi..gelak salah..tak gelak pun salah huhuh..

GaDis CoMeL said...

haha... anak sapa tu...

monas2petronas said...

cemm cemm..serba salah aku nak gelak ataupun dak..hehehe..tapi nak buat mcm mana, memang kenyataan, kaki tgn patrick pon memang mcm tu..nampak berbalut

zonaku said...

aduyaiii....

jujur ikhlasnyer statement diaaa...

Tijah said...

brutalsolo
xleh jln dah. wheelchaired sajer. huhu


al
bukan salah ibu mengandong tu kan bang? abah eh la salah tu. sapo suh pasang astro. hahaha


suehaily
atok x dengar dah. nasib baik.


hide
buat masa skrg kaler putih. heheh


k.azz
alhamdulillah. meraso la poso & rayo kek umah kannn...


che sue
ko buat 2-2 pun takpe. jauh nun kat obersi aku tak nampak. huhu


dr singa
tu ahhh. dlm pada men singa tu...dia ketawa plak kannn?


dzaza
apa2 pun boleh la. hahaha. ko sihat dik?

Tijah said...

arin
nasib baik sorang. kalu 4? huhu


heze
ko nak bela dia nok? :D


ady
wuishhh! nanti akak ko khatam blajar ngan misi dulu. huhuhu


jo
heppppp...


mama
xde insurans kan?


putu
ahahhhh. nak wat caner kan? dah terlanjor.


kog
baik lah. aku terima alasan mu ittew...


yb
tanak haikal. cem nak buli adam. hahaha


jaja
ontah laaa. abah eh kottt?? (sambil2 jeling manjer abah cem)


isabelle
kids never lie oso kan?


e_ja
mami saya lagi sepiceles aunty. dia rasa nak tampar2 molot saya ni.


lierose
takpe. ai tak salahkan yu dik...


gadiscomel
ok la. ai ngaku. budak tu anak ai.


ween
sian patrick kan? kasi la dia kasut etlis...cam spongebob tu.


zonaku
ahhhh. lenkali suh dier tengok CSI je la kan?

tasekM said...

aku serba salah nih.... nk gelak ke nk seriyes ni tij...?



.

momguess said...

tiada kata dapat ku gambar kan ayat cem tu
hahahahah

Ms.Lilies said...

aku syak cem folo kekretipan ko time kecik2 dulu


:p

J@J@ / Bini The Rock said...

dan..dan tu jgk la nyalahkan abah ehh!

(+_+)



keh keh kehhhh!

-HanaMichi- said...

aahla kak..serba salah..tp siyes lawak..tapi x sanggup nk ketawa..senyum dlm ati je. sian atok :(

AZANI said...

salam tij
budak jujur bersahaja.....atok akan faham....

izman said...

budak2, biasalah, naif.

tujuhhariseminggu said...

cicit comel.... :)

uji6june said...

adeh deh ..
sabar je lah kan Jah!
(sambil mengurut dado)

KAKTINY said...

aduh cem... kalau dengar dek anyang, harus terkeluar nama cem dlm senarai surat wasiat... kahkahkah...

dengan omaknyer sekali kono blacklisted... hahaha...

kak ina mail said...

kena zip mulut cucu atok ni.dengar dik atok kocik hati orang tua tu.

Tijah said...

tas
2-2 pun boleh tas. ko nak gelak meh aku teman skalik...


momguess
ko nak bela dier seminggu nok?


mimi
mana ada nok. aku kan inesen....


jaja
kang salahkan jiran cam tak patut plak kan? huhu


hanamichi
akak pun nak gelak. nak buat caner dah dia tanya tu spontan kan...


azani
nasib baik atok x dengar bang


izman
maafkan la dia kan?


7hariseminggu
mak dier??


k.uji
osah kono byk2 bersabar kak kan?


tiny
ala. jgn la centu. nak kena amek hati blk ni kan?


k.ina
nasib baik atok sound problem. heheh

susudalambotol said...

ish. takutnya kalau ada penyakit. tak payah tunggu dah tua kan, kalau tak jaga masa muda pun boleh kena.

Chik Att said...

Waa.....
Peminat semakin bertambah ni Jah ....
ko pakai pelaris apa.... hehehehe

ashley said...

haihhhh..
nama pun cicit..

Tijah said...

hidd
yer dik. muda2 ni kena start jaga kesihatan kan? nak2 anak kita kecik lagi nih.


chik att
pelaris? hehehe. ada la...kita kawan dgn bomoh siam skrg.


k.ash
kok anyang dengar misti kena pelempang tu kan?