Aug 10, 2010

happy feet

baik.
saya tarik balik kata2 kejian saya dulu.

ok la.
mary jane mungkin nampak klakar.
macam masok bilik bedah.

tapi sumpah!
silver fox adalah sangat sangatttttttttttttttt selesa.

walaupun rupa sedikit buruk.
yang penting...
no more heel pain.
no more arch pain.

kaki saya sangat gembira.
sudah tidak hairan jenama lain.
sbb dengan ini...
saya tetap merasa ringan...
walaupun terlebih muatan.
cobalah!
(apasal asik promot barang je lately ek?)

oh ya!
selamat menyambut ramadhan.
sahur telo dadar cili api dgn nasi panas2 pun best kan?
.

14 comments:

hatim a.r said...

slamat pose kak tijah!!saya pun request telur dadar ngan kicap manis je kat mak .haha solmet betul kita nih

suehaily mohd jiwa said...

Selamat bersahur!Okah ah tu telur dadar cili api.Ni ha sahur keropok lekor plus nasi.Apa jadahnya..

aNiS tHe BumbleBee said...

selamat bersahur dan selamat berpuasa kak tij..sahur2 ni mmg kena masak yg simple2 je kan.baru selera skit nk makan.

kakngah said...

sahur telo dadar cili api dgn nasi panas2 pun best kan?


bessss... peh tu goreng ank ikn bilih. baru ada kruk! krak! kruk! krak! sikit.

slmt bersahur

al-lavendari said...

sahur lauk rendang daging rusa pun tak kurang besnya !

macha_sezs said...

top 5!

wehhuuuu~

hi akak~!!

Tijah said...

hatim
slamat pose. ye kicap kipas udanglah yg terbaik kan?


suehaily
ape lak sahur centu tu? tak mecing ok. kihkihkih


anis
yer. esok plan nak masak sardin jer. kemain advance kan?


k.ngah
kalu malas sok drivetru jer mcD ke kan?


al
perghh bang. exotic sungguh sahor mu hari ni bang?


macha
hai dikkk. sudah makan? minum air byk2 ok

kakpah said...

selamat nyambut poso jah..

geraugebang said...

Selesa ya? Saiz akak ada jah? Akak saiz kaki singa laut...ada?

catz said...

jah..berepa hengget ituuu? mcm menarikkk....
selamat menyambut ramadhan.

ucapan: bazar ramadhan mana kita ptg ni..
hik.

julietchun said...

makan cili api tem sahur tak ceri beri ke? :P

shija said...

nok!!slamat beposo!!!!anak ngko poso tak?ngeee...

Tijah said...

kpah
selamat poso jugak kak. kak..nak pinjam list menu buleh tak? ni tgh lotih pk nak masak apo potng kang ni.


k.gerau
paling bosa 10 kak. buleh kot. sbb kaki sey jenis singa laut gak...


catz
mmg menarik nok. hager nati aku kasi later. tapi better ko call dulu outlet tanya ada stok tak sbb ni baru x sumer tempat ada. aku pegi OU dulu xde nok. bazar ramadhan? niari TTJ...cr kuih & roti jala


juliet
eh takkk. perut org n9 ni agak tebal sedikit yer. ehehhehe


cija
stongah hari yo. balik ngam2 zohor dio mintak roti . gasak la. tak koso den nak masak lunch pok dio do. hahahah

max ann said...
This comment has been removed by the author.