Oct 8, 2010

.

Kita meniaga ni...
Jgn stress2...
Jgn rebut2...

Some want...
Some don't want...
So what...
Next...

Bumi Allah ini luas wahai sayangku...

13 comments:

kak Erna said...

jah..sapo tu jah..akak baru cadang nak meniago gak ni ha..nak jual cendol ngan air batu campur.dopan rumah..ha ha''silalah percaya ngan akak ye..

peej said...

ok tak faham. takmo masuk campur. tapi nak sibuk komen jugak.

Puan Capa said...

jgn khianat2. usaha tangga kejayaan. guna lift jgn. haha

Madam Sooyaree said...

biasa la tu tijah... adat manusia

Hidemichi said...

tongah memujuk hati la tu...ekekeke. Sabar, rozoki tak ke mano.

Arin said...

sungguh betul. dah jejak alam niaga ni tamo stress2..

Yunus Badawi said...

Takkan ko stress kot nok? Aku tengok ko ni happy go lucky aje.

Hidup Tijah!

Tijah said...

k.erna
biaso la kak. pesaing2 la. nak meniago biarla besaing cara elok kan...


peej
bolehhh. tgk muka ko kat sini gembira rasa hati. wahhhh gittew!!!


puan capa
tu la. tapi naik lift tu la yg best...copek sampai. huhuhu


madam sooyaree
nak2 plak manusia yg namanya melayu tu kan...


hide
iyo. sapo laie nak pujuk kan??? huwaaa...


arin
tgh cuba tanak stress la nih. maklom la ujung2 taun ni kan...


yb
wuishhhh. mana ada org tak penah tak makan ati berulam jantung bang. nak2 yg meniaga cam kita ni. hehehe. tak tunjuk jer...

peej said...

haha. mmg over.

MUMMYMUJID said...

baru je nak down psl bisz nih...bila baca kata semangat yang simple limpe nih...naik mencanak balik smangat tuh...tq jahhh...

Tijah said...

peej
wa tak tipu wehhh...


mummymujid
aaa. jgn putus asa ehh? next..next dan next.

argentina said...

very good.
extraordinary.

Tijah said...

argentina
tengkiuuu.... :D