Nov 25, 2010

american

cem dah lolap.
sila fokes pada sesuatu bertag merah dibawah bantal.

bujang dah budak tu skang.
nak yg dlm kotak.
longgok2...3lai 10rengget cap ben10 dah tak pandang.

dia tido mlm mmg suka "lapang-lapang"...
anda begitu juga kah? kah? kah?

48 comments:

Ms.Lilies said...

aku xnak jawab aku...
aku nak tanya ko....lapangkah?

muehehehe

*gara2 terlebih kopi bijik mata bulat lg ni

Tijah said...

mimi
mana aku leh jawab. sbb aku yg tanya soklan tu dulu. ko amacam? lapangkah? hahaha

Ms.Lilies said...

kita tunggu en. bos balik yek

wakakakakakaka

fatt said...

bahaya ni..kalau tersalah selak, pastu tertayang...leh pitammm!!

kakngah said...

ni mesti ikut apak eh nih!
hahahaha!!


elok la tu.. kasi kono angin. asek tepongap yo..

aliaaroslan said...

western!

iina said...

Sila lapangkan mata anda ye hahahah ;)

kakpah said...

haha.. togolak jap baco kakngah punyo komen.
topongap. apo tak topongap e. asek duk lam sangka yo kahkah..

Umie said...

kalau lapang-lapang sangat, luas plak pemandangan cik abe nanti..wakakaka

tasekM said...

aku nk tgk ko punya pulak. cepatttttt!!!



.

jedi said...

18sx.....xsanggup aku...kekekekek

zonaku said...

akak kijammm.. sian cem!

Arin said...

hahaha..ayat 'lapang-lapang ' tuh buat ku gelak besau di pagi khamis yang hujan lebat di melaka ni.. :)

Fida Ghazi said...

nak ngaku tapi segan2..

.. tapi saya tak selit la bawah bantal..

haha!

momguess said...

den mmg suka 'lapang-lapang'
lagi lah tanpa seurat benang
auwwww
sejuk je rasa nye
lucah kah?

Aku said...

kalau masih berselimut, belum cukup lapang... ruang tamu, itu lapang...

faraulah said...

Good for ur health Cem...hahahaha

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

hehehe...akak memang lapang ateh bawah.....nyamannnn bangett..kekekek

zie said...

Lelaki memang suka lapang-lapang kan? ha ha ha...Tak kisah la budak kocik ke atau yang dah tuo - samo yo.

Tijah said...

fatt
eh tak. suar luar masih pakai. buang belah dlm je.


kngah
apak ehh? tu biaso. ala...apak anak ko pun samo khannnn? kihkikhkih


alia
american pie. huhuhu


iina
nasib baik pandai pakai seluar luar balik...


kpah
kasi can la kak kan? tu nasib baik dio tak terobang....


umie
kang jadi lain? hahaha


tm
mana ada. dah masok bakul...nak basuh. opsss.


jedi
biasa2kan lahhhh. hehehe

Tijah said...

zonaku
takpe. dia dah pandai baca blog sok kita berenti bahankan dia. hehehe


arin
pagi khamis dah hari ni ek? esok dah jumaat. mmm...mlm ni baca yaasinlah.


fida
ahahhhhh. misti tecampak bawah katel kannnn? pegi check skrg


momguess
wuuuuu. adalak yg skodeng ni kanggggg. nak alamat plis...


aku
errr...utk sapa "lapang2" tu ekk? anak ke? ayah ke?


faraulah
sama cam ppuan tido kena bukak bra kannn?


mama
samo la. ehhh. terngaku plak kat sinihhhh. hahaha


zie
boto tu. tu yg lenooooo tido sampai ke pagi tu. kok tak gelisahh yo.

lotikus disarimankan said...

angin masuh puhhhh...puhhhhh

ashley said...

wakakkakaa..bujang sangat senang dan lapang!

MUMMYMUJID said...

ya... dah bujang...lemas kurung2

isabelle said...

hmm..ni ikut apaknye ke, mummy dia yg suka 'berangin2' ni?huahuahua

KAKTINY said...

wah cem.. dasat.. pakai ada brand..hihihi..

zaqwan tgh belajar pakai spendel skrg ni - siang, no pampers anymore.. hihihi... dan aku beli ben 10 3 lai sploh rengget..

.. dan malam, dia terpakai pampers, spendel ben 10 dan seluar tido.. hahahaha...

julietchun said...

tu yg dah pakai ke ? :D

shija said...

seb baik muko cem tutop mo slimut kalu takkk maluuuuwwww wehhh masuk lam blog mamih hr nieh..wakakakak

PUTUBAMBU said...

hehehe.. dah besar dak cem

taste yg dalam2 pun taste org2 dewasa..hehehe

Tie-Ibu wawanisolehah said...

tengok gamba agak saspen mula2..tapi bila fokus utamanya cem..turun sket darjah celcius haha

Cikmin said...

salam lah dengan anak bujang cikmin yang bakal cecah 12 tahun bulan depan ni...adehhhh..jangan dia minta yang dalam kotak ada branded dah ler..

www.cikmin.com

sheila said...

x patut boto omak eh ... malu menantu den tu

kakLuna said...

la...sarung bantal tu sama mcm baju aku lah...

h a n i e said...

ai tido pakai boxer jgk kak..hahaha opss!

NenekPenne said...

alain delon dah.... dah bujang dah yer.. sok lusa dapatlah menantu....

kak Erna said...

jah,..malu la cem..kalau dio tau ni..mau merajuk ngan mami..

MY HEART said...

Hahaha kak tijah.. mmg dah bujang besar cem tu kan. buat menantu bole?

aNiS tHe BumbleBee said...

sy dduk umah je...siang malam mmg lapang kak!hahahaa!

Lazyf said...

"lapang-lapang" tuh camno kak???

*Pertanyaan ikhlas dr adik yg inesen..."blush"

adibah said...

owh.. ada idea nak buek antaran sok...

Chik Att said...

terkelu dan terkedu aku.....

eddie dewanaga said...

...gua memang tido bogel, rumah sendiri beb, teringat lagu Lynryd Skynyrd.. 'free as a bird'!!!

Nurul Aqila said...

amboii~ hahaha betul2 mcm orang besar

Tijah said...

lotikus
efek nyaman tu kan...


k.ash
bujang senang tu tak ngap orang. hahaha


mummymujid
ke nak kena tukar size dah tu?


isabelle
sama2 kottttt. you puler amacam? hehehe


tiny
tebalnyer pakej anak ko tido. tak lemas ke wehh. tak bagus utk "tumbesaran" tu. hahaha


juliet
a'ahhhh. asyemmmm. hahaha


cija
takpo la. dio bukan tawuuu. huhuhu


putu
barang baik kena jaga kann?

Tijah said...

tie
mula2 ingat apa yerrrr? aaa...


cikmin
kalau dah 12 tahun. konfem..dia mintak renoma sok tu.


sheila
alahhhh. dio dah lolappp...


kakluna
kihkihkih. nasib baik tak datang raya umah saya...


hanie
eh anak dara kena tido pakai suarr. tak baik masok angin seblm waktu. hikhik


nett
menantu pakai thong?


k.erna
sonang yo pujuk eh kak. boli'an token game jusco banyak2.


myheart
blehhh. nanti kita kira dulang ehhh...


anis
pastu lilit sari je ekkkk? kihkihkih


lazyf
alahhh. dia cam angin lalu lalang dr segenap penjuru la lebih kurang...


adibah
pastikan bren lebih bagus dan lebih seksi yer nok.
jom mak teman shoping.




chik att
takpe...cer tenung gamba tu lama2.


eddie
make sure webcam off ya masa lalu lalang dlm rumah tu. kihkihkih


nurul
boleh besar lagi tu. opsss...

Pnut said...

eh ada selimut baru.. very the american...

Wahidah said...

tk lamo lagi dpt menantu dh la kak..hahaha

Tijah said...

kpnut
aaaa. ganti2 la. cap ikan emas tu tengah basuh. kihkihkih


wahidah
menantu pakai wacoal?