Nov 27, 2010

sudah ok.

alhamdulillah!

baru baik demam.
isk! tu baru demam.
rosak deria rasa.
cobaan memasak semua fail.
tawar.

patut la org kata healthy is wealthy kan?

eh tapi kita baru perasan la.
sejak layan maher zain letli...

kita lepas smayang kan...
doa in ENGLISH la skaranggg.
(tiba2 kagum dgn diri sendiri)

maaf.
org otak baru pulih mmg mcm ni lah entrynya.

Ya Allah! Kau berikanlah kesihatan dan kesejahteraan pada Tijahku. Opss!

18 comments:

tasekM said...

dah demam, demam la... apsal petik2 nama suami angkat ai tu...

:p



.

afiq said...

hai angkel maher!.

fatt said...

amboi baik demam terus terer cakap omputih..camtu sy pun nak demam la kak...hihihi :P

kakpah said...

apa yang pelik. akak cakap dengan kucing pun cakap omputih hikhik.....

izahdaut said...

semoga kak tjah cepat sembuh dari kebiulan di kepala itu..hehhee..gurauuu

adibah said...

Alhamdulillah... bila kita mau deting kak TijahZen?

hatim a.r said...

seb baek layan maher zain.kalau layan ziana zain berdoa sambil angkat2 kening

Leen said...

Haha, kelas akak, doa bahasa omputih.. hebat!

Marina Monroe said...

Baik jer demam,doa bahasa omputih,
Oiishhh...demam lepas nih, bahasa jerman pulak ker...hehehe

Aku said...

Ai wish u fine-fine always...

Sejak akhir-akhir ni aku tengok wajah aku mirip orang lebanon la...ish.

zeozir said...

akak nak nyanyi walaupun bukan besday akak,

Allah sihatkan kak tijah,
Allah sihatkan kak tijah (nyanyi ala2 lagu besday)

ckp 100x insyaAllah sihat la tu..doa nih...hehe

Madam Sooyaree said...

kang demam sekali lagi, bantai cakap bahasa perancis pulak tak kak tipah?

desperate mama said...

doa yang paling last tu yang paling tak tahaannnnn.... mwahahahahaha.... jeles i... hahahha...

Fida Ghazi said...

saya pon kenelah dengar lagu Maher Zain selau2 untuk maherkan diri doa dalam bahasa omputeh.

Petito said...

tijah, jangan lupo... abang den 5 orang sumo eh zain. nak mintak diaorang tolong doakan skali tak??? hikhikhik ;p

Tijah said...

tm
alaaa. kata gengggg. takkan taleh share. :P


afiq
dia bukan cailfish saya. no weri. hiks.


fatt
dgn syarat demam2 pun kena layan youtube tau.


kpah
akak memanggg. tu nasib baik aritu maid akak tak interview kek pagar "who are you?" katehh...


izahdaut
insyaallahhhh....everytimeee. i feel like...ha kan. nak spiking lagiii.


dib
soon. saya kasi kamu deting dulu. nati saya teman kamu yuromoda nak? pilih lace. ouchhh. saya pula yg teruja.


hatim
wow. eh...tapi angkat2 kening secara kerap mampu melonggarkan ikatan
tali telekung dikepala tu tau.



leen
yahhh. universal kannn...


aunty
seterusnya spanishh. kihkihkih. bahasa arab pun terhegeh2 saya nak hafal...


aku
paaaatut la orgumah ko tak heran maher zain. err...dia amek hati ko jer tu. hihiih


zeozir
aminnn. terima kasihhhh. andalah pengkomen paling disayangi setakat ini.



madam
multi language kannn? nak belajar? marilah...


desperate mama
kannn? siap terduduk tepi ketapi tu...


fida
yes yu ar korekkk bebi. prektis mek pefek raitttt?


petito
bulehhh yoo. tolong doa ramai2 takpo. doa murah joki skali yo

fara said...

hehe. comel je entri ni.
ske maher zain punye psl.
smpi doa pon jadik english gak! ;)

Tijah said...

fara
sapa comel? sapa comel? yg sakit tu ke? hehehe