Nov 19, 2010

go global...

sapo namo kau?

rozana?
laila?
rashidah?
fatimah?
zakiah?

elehhhh!
takat artis lokel nyanyi apa kelas bai?

nihhhhh!!!
cari la sendiri kat youtube.
malas la nak riak kan...


bob marley.
merayu2 sampai tutup2 mata...

FOREVER LOVE JAH!

kau ado?

oh!
ada kudap-kudapan sikit petang2 ni yer.
popia pisang.
pisang berangan - potong nipis - balut dgn kulit popia - goreng.
sila makan dgn kadar segera.
taburkan sedikit serbuk kayu manis + madu utk kenikmatan berganda.
wuuuu!
takde kat bekeskotej ni dehhh...

itu saja.
daaa.

ween. time kasih kasik link tu.
ai laik! :D

28 comments:

Petito said...

yeeeaaayyy!!! tijah dah menghapdate secara konsisten sekaran :)

Tijah said...

petito
shadapyu. kihkihkih. lamo lak tak jumpo kan??? seblm blk jb jimba dulu tawww

Yunus Badawi said...

Madu tu yg buat sedap hehehe

Seri said...

kat bakary nazih pun x de popia pisang ni

Petito said...

mari berjimba!! tinggal sebulan yo laie ni :)

PINATBATE said...

rajin mempopiah kau Jahh..patutlah Bob marley teruja..sampai pejam-pejam bijik mata..

Cik Agogo said...

pherghhh... bob marley tuuu...

Ms.Lilies said...

Ni skandal yg bila ni nok?
:p

kak Erna said...

jah..ha ha ha..memang osah he..sampai lolap2 mato e dek marayu.. kan

kakpah said...

weee.. jeles lak den hai. tapi takpo jah.. kalau takat sobut namo yo, tak ado gah mano e doh.
Tu haa... yang jadi artis kek holiwud tu. ekau ado. Nan ado do...

hik..hik..

queen Latifah beb..
siap jadik ratu lagi akak kau ni
keh..keh..

isabelle said...

skandal dgn mamat x hensem ni, buat apa la kaktij oiii

catz said...

love jah forever??
wowwww..now dah internasional lahhhh.
pergh.

woh..lemak berkrim dengan madu segala nok?
perhgghh.

pesanan penaja secara laser: sila update blog secara rajin dan konsisten oke!

eh..kem salam cem..ihiks

:)

CoKeLaT-RaWkZ said...

Jah apo?

Jahut? ahhahaha....

Madam Sooyaree said...

ala kak jah... orang dah mati yang datang merayu, bahaya wooo...

popia pisang amat kelas, harus dicuba!

Tijah said...

yb
tapi ada gak madu yg tak sedap bang. hahhaa


seri
mmg takde. kat dapo tijah je ada nihh. jap. nazih tu kat mana plak?


petito
roger2 la tijah samo ticer.


pinatbate
tu baru popia. dia blm rasa lagi sotong potai tijah tu...


cik agogo
international kannnn?


mimi
tak pasti plak nok. (tgh kira brp skandal penah ada. wakakaka..)


k.erna
sebona eh dio lolap sbb telobih ganja tu kak. hahaha

Tijah said...

k.pah
osah eh la kan? cano buleh lupo lak queen latifah laie handa kan? akak jadi tak perform kek reunion sok tu? kihkihkih


isabelle
muka ak ensem takpe janji masyuk. wakakaka. kan dia tokey ganja.



catz
jgn memain nok. bukan calang2 org nama dia leh masok dlm
reggae nihh. update blog. aku dah..ko bile? haaa...(cem ckp...kem salam je ker? haha)


cokelat
apo2 pun bolehhhh. huhuhu


madam
mmg kelas. tapi misti makan cepat2 seblm popia hilang kerangupan ok.

Hezesuze said...

pergghh bob mali tu...peberet mak noks haha..nnti mak carik kt utube hakss

tasekM said...

skandal la dgn insan2 yg beriman sikit jah. maher zain misalnya.

ha ha.



.

sekamar rindu said...

makan popia pisang pagi2 ni best juga....kat mana nak cari..ishh

h a n i e said...

skendel nak yang antarabangsa je ye kak..hahahah

k.e.r.i. said...

kalau bob marley tahu, mesti time tu jugak dia tukar tajuk.
HAHA

Tijah said...

heze
cari. tapi mak yakin nama ko xde dia sebut. kihkihkih


tm
ko kenapa nak buat aku guilty nihhhhh?? (ok. cari skendel lain skrg)


sekamar rindu
takleh cr derh. kena buat sindri nihhh. :D


hanie
misti la. ingat abg gelang je bleh go global?


keri
tak. cintanya bukan mudah beralih arah. huhuhu

FaiHash said...

dah lama xmakan popia pisang. heh heh , harus lepas ni gy cari bahan buat..ekekek

Tijah said...

faihash
yer. boleh buat byk2 tu pastu simpan kat esbok. bila2 nak makan goreng je.

am.punk.rock said...

jah yg bob marley sebut tu nama tuhan agama dia... rastafari...
bukan nama akak la...hahaha

Tijah said...

am.punk.rock
la. ye ke? wakakaa. tapi takpe la yg penting sebutan JAH tu kannn?

BioZiP said...

alamak kak.. name saye rozana pulak.. hahaha.. x bangge la camni search nyanyi utk saye.. :P

NenekPenne said...

apo zakiah zakiah???..tolong jangan sebut...senssitif...