Dec 3, 2010

hish!

"maaf ye puan. ini utk budak2 bawah 12 taun saja..."

ye lahhh!
ye lahhhhhhh!

mana pulak la nak duduk nih?
lenkali nak kena bawak tikar kot.
sejadah ke.
sofa dah penuh org kongker.

leceh gak masok seksyen kanak2 ni kan?
semua benda kecik2.
paras lutut.

tiba2 saya rasa seperti gergasi dlm jack & the beanstalk.

26 comments:

Leen said...

Huhu, tapi comel..

kakngah said...

kok ddk kat kusi tu.. mesti banyak daging ponggong yg terlebih..

Tijah said...

leen
sapo comel? kerusi? hahaha


kngah
woi apo buek tak tido laie? hahaha. org tu takot na kusi eh patah gek eh.

fatt said...

ops..patah~ (sambil tgk kot2 ada org yg perasan) :P

Seri said...

knape tak letak kerusi untuk ibu bapa yang bawa anak sekali. kan senang boleh memantai anak

Arin said...

dah tu, ko dok mana Jah?

Aku said...

Aku bayangkan bila ko kena bangun pegi ke tempat lain, kerusi tu masih tersekat/tersangkut kat bontot ko.

zonaku said...

hahahahhaa....


alamak, x abih lagi citer kat anak menakan kisah long n pokok kacang!

FIESYAH said...

duk bwh bersila..haahaa

-HanaMichi- said...

baru pasan..coment tu jdi downline.
heh...sng nk dpt downline ni rupenye..sy yg ke 10!....

KAKTINY said...

aku ingat aku je yg rasa camtuh.. nk tunduk tunduk sampai cecah lantai carik buku tecit tecit kt rak tuh.. aduuuh.. bikin sakit pinggang weih..

hahaha...

tasekM said...

jah, kalau dia tak bagi ko dok atas kosi tu... ko bersila je la...



.

Tijah said...

fatt
rasa cam mak beruang taw temtu...


seri
ada. tapi cuti skolah ni mmg penuh. bukan takat mak bapak, nenek pun ikut sekali mana tak full hse.


arin
nyangkung. huhhuu


aku
wakakakaa. kau mmg jahatttt kannnn...


zonaku
sbb asal nak start baca jer ko ngantok kan?


fiesyah
bukan bersila..siap bersimpuh yuuu

Tijah said...

hana
kannn? taun ni membership free. taun depan kena bayar 30hengget. hehehe


tiny
tu la. tetonggeng2 kat rak tu. pastu kalu duduk kat bangku tu siap telipat2 perut dan spare tyre cecah lutut.


tm
alang2 tu baik baring2 skali kan? ekon kuat tu..bawak selimut pun sodap.

Huda Ramlee said...

kat celah-celah rak tu mcm sodap je kalo wat tmpat pembaringan..kena plak ngn aircond sepoi2 bahasa.

isabelle said...

baring je tang situ. tunjuk protes.hehehe

itamrazali said...

wah..ibu mithali gitew bawa anak ke Library

Madam Sooyaree said...

pijak aje semua tu kak, baru la gergasi sebenar. muka kasi garang sikit

ashley said...

Sekarang ko mungkin dapat bayangkan time mak ayah datang ambik report kad kat tadika...hhehehe..

Hezesuze said...

ooo kalo lagutu next time kene bawak kerusi sekali noks hahaaha

julietchun said...

dok meniarap sambil silang kaki keatas ,buleh?

Tijah said...

huda
aaaaa...cam biasa buat je tu kannn?


isabelle
nak efek lebih dasyat hentak2 kaki sket kan?


itamrazali
suh org lain bawak kang hilang plak anak mak. huuuu...


madam
tu bukan gergasi...tu dah cam perangai resaksa la pulak.


k.ash
hahhaa. ada kerusi yg patah tak kak?


heze
kusi lipat yg org bawak pi mancing tu kan?


juliet
bolehhhhhh. pastu konfem kena halauuu. huhuhu

kak Erna said...

jah len kali..kono la bawak kusi lipat tu..he he..

kakpah said...

jah, leba yo tompek duduk tu. muek montot kehkeh..
jangan kupak dah la..

Pnut said...

sebagai sokrang pustakawan, saya melarang keras anda duduk kat kosi ni.. minta mahap... priiiitt wisel bunyik cam kat taman KLCC pak guard yang garang tu...

Tijah said...

k.erna
kang nak kono bawak pancing lak sekali kan. baru longkap.


k.pah
hahaha. osah eh kak. dah la kusi eh jenis skru sikit2 cam ikea tu. kok patah teduduk osah malu eh tu.


k.pnut
eleehhh. mentang2 la kat lebri dia ada kusi empuk sindri siap leh pusing2 lagi. eksyennn kannn? larikkkkk!!!