Jan 18, 2011

?

malam tadi saya mimpi.
mimpi taun ni dapat pegi haji.

alhamdulillah kalau betul2 jadi!
rezeki...

tapi...

apa kes sebilik dgn JULIE DAHLAN?

56 comments:

A D I A said...

motif julie dahlan tak ketinggalan turut serta masuk dalam mimpi?

Puan Capa said...

itu maksudnya bakal berbesan dengan Julie Dahlan la kot

Kaseh said...

erkk....takde org lain ke nak join mimpi tu..haishh..

Ms.Lilies said...

ini nak kategori mimpi best ke mimpi ngeri ni nok

kakngah said...

alhamdulillah..
ko & julie dahlan dah dpt hidayah..

FARYN said...

mungkin akak akan berjoin venture dgn beliau buat movie!!

cik1356 said...

hahaha! maybe lepas ni boleh buat movie 'tij gegirl' sempena vs dgn harry boy. akekeke

ARIPSAMAT said...

mungkin kalau orang lain, tijah tak kenal...hehehe

A.I said...

JD?? betoi la tu kot. join group kau sekali sok. amin...

h a n i e said...

wah..lepas ni sure kak tijah posing tepi kolam..

eh? :P

Aku said...

Erk.. dia mahram ko ke?

Ye la, pompuan kena ditemani...hahaha

Hagio Sae said...

layan arrr.....ngn juli dahlan lak tu...seb baik bukan saloma ke kan...

Madam Sooyaree said...

Ni kes mimpi best ke mimpi ngeri?

kak Erna said...

jah julie dahlahn pun tak kesah lah..asalkan..dapek poi kan..

zoe said...

hahaha. tuh petanda akak nak jadi besfren die kot.entah2 akak ni sedare mare die tanpe diketahui. ape lagi cek la susur galur keluarga! hahaha

fatt said...

hahaha...aku gelak besau depan skrin kompiter..pitammmm..

pasni kak tijah jadi pelem star :P

zonaku said...

rezeki nk jadi artis kot lps balik mekah nnti

~June a.k.a UmmyImran~ said...

Selalu jumpa julie dahlan kek ampang park...w/o mekap, aduhai...hilang vogue mogue dia tu...

kucingorengemok said...

cita² nak berlakon harry boy dulu lom kesampaian tu...

Wahidah said...

amin..but sis kalo pi haji bole la jumpa sya..sya pun plan nk buat haji thn dpn..

Mamarempit said...

mimpi ngeri tu jah...huuu....serammm....nightmare la ni.....

sheila said...

ahhahahah..tapi xpolah kak dapek gak duduk sebilik ngan artis. org lain hado???

Hazey said...

best la, lepas ni jadi 'star' lah ko Jah!

Huda Ramlee said...

mesti ko pi satu pakej ngn dia, lepas tu dia offer ko jadi felem star..kan..kan..kan..

hai said...

hahaha....join venture bisnes kot,mana tau....dapat duit lebih tu wat gi haji!!

aNiS tHe BumbleBee said...

mana datang pulak julie dahlan ni.ni mesti sebelom tido ngumpat julie dahlan ni...miahahahahaa!!

w.a.n.i.e said...

hehehe...adoi..julie dahlan tu xleh blah

tasekM said...

hahaha... aku rasa kan jah. lepas ko balik aji tu, merasa la aku tgk ko berlakon berenang kat swimming pool.



.

Pnut said...

eh ngan julie dahlan?? kelassss artisss tuk..

pstt pinjam kata-kata kat bawah tu nak letak kat pesbook... yang laugh2 tu..

Netnet said...

semoga mimpi jadi kenyataan... abis tak kan nak sebilik dgn aron ajis kot???

SueGinola said...

Cumilnyer roommate Julie Dahlan..kuikuikui

isabelle said...

kelasss kau, kaktij.
rumet dgn julie dahlan tuuu...

tu tandanya buleh la prektis spiking dgn dia nanti.hehehe

MK said...

julie dahlan?

adakah ini nightmare? tp ade cerita mekah pulak. so mungkin sweetdream.

tapi julie dahlan????

kakpah said...

tu makno e ekau nak dapek projek juta-juta tu. Jangan lupo sepuluh persen....

julietchun said...

julie dahlan nak belajar ngan anak sazah :D

hatim a.r said...

mengikut tafsiran saya,akak samada jadik hajah atau jadik artis.pilih la nak mana

Chik Att said...

pegi pakej ka .... muasasah ...

Fida Ghazi said...

wah.. kak jah..bakal heroin malaya.. ganti sopia jen..naik kuda pakai bikini la gamaknya... hahah..

al-lavendari said...

abg ingat awak dapat penyakit taun .. rupanya tahun.

ashley said...

Julie Dahlan ngan Julie Sudiro sama ke?
.
.
aku dah macam konpius dah nih!!

Tijah said...

adia
kiter rasa dia ikut pekej haji yg sama la...


puan capa
sapa? anak dia dah tua maaa....huwaaa...


kaseh
itu la kan? etlis fasha sandha. kuikuikui


mimi
ngeri nokkkk. mak speku dia bawak jarum suntik skali tu...


kngah
waakkakaa. nak kata wa satu pesen dgn dia la tuu....


faryn
oh tidakkk. muvi bertajuk apakah itu nanti? *** dlm botol? eh itu kak rajer...


cik1356
konfem box office 40 juta kannnn?


arip
mmm...nasib baik rosnah mat aris tak join sekali

Tijah said...

ai
errr...JD ko agak2 pandai cakap arab tak nok?


hanie
dgn ucapan "saya tak seksi" kan?


aku
tu la tu. cam tak nampak lak laki aku kat situ. adehhh.


hagio sae
kalu saloma konfem la pitam kan? kata arwahh...(tetiba naik bulu roma)


madam
ngeri la tuhhh. siap terjaga peluh2 lagi...


k.erna
kok boto2 ado joki alhamdulillah la kak...


zoe
wahhh! mana nak check tu kan? kena balik kampong ni...tanya tok ketua.


fatt
dapat watak antu pun jadi lahhh. janji masyuk kannn?


zonaku
ada can tercalon anugerah skrin taun depan nihhh


june
ada cam mak lampir tak? cer amek gamba dier sket tengok...


kog
ada eh citer tu? penah dengar tapi tak penah tengok. best ker wehh...

Tijah said...

wahidah
awak kat sana eh? buleh bergambaran atas unta khannn?


mama
dah lamo tak mimpi sekali sekala mimpi mmg menakutkan...


sheila
tunggu2 gak kok la muncul luna maya...takdo la deh. bz gek eh.


hazey
nanges la pashasanda kan?


huda
takk. dia offer barang baekkk punya. pekej tajamkan dagu...


hai
kena panah petir nanti. hahaha


anis
takde la. aku syak tertengok dia kat iklan mesin aljabbar tu...



wanie
mlm ni aku kena tido basuh kaki bersih2 la kan...


tm
aku teringin nak bergamba kat melaka wonderland. err...ado swimingpul ke kat situ?


k.pnut
kelllasss mak kann? akak travel oke? takpo...nanti lamo2 biaso.


netnet
kalu aron ajis. errrr...takkan kat mekah kot. misti la kat paris. kihkihkih


sueginola
dia blm dengar lagi roommate dier berdengkur tu...

Tijah said...

isabelle
wakakakaa. aku dengar...spiking landen dier dasyat kannn?


mk
tapi kannn. mak rasa dia lebih mulia dari "akak kesal". kihkihkih. sian ko mk. isk. saket plak ati aku baca citer ko.


kpah
umang byk eh admin charges kak. kalah cito 3 abdul. huhuhu


juliet
wuishhh. cuak aku tengok nama ko jap. dah dekat2 dah tu...heheheh


hatim
mmm...boleh jer 2-2. seimbang dunia akhirat. hikss...


chik att
aaa...tak sure. nanti kita tanya abg guide mlm kang yer...


fida
apa naik kuda. keluar laut pakei bikini la...cam halle berry. wakakaka.perasan.


al
bangggg. kono poie focus point tambah power spek ni bang. heheheh.


k.ash
apak eh lain2 kak. dagu pun tak samo tajam. hikhik

~M i z a ~ said...

hahahah~
dpt berlakon dgn dia kot..lol

Daun Bidara said...

tak dapat den nak tolong

AZANI said...

salam Tijah
semoga hajat ke Tanah suci terkabul...

dakwanie said...

dalam banyak2 org.....APSALLLLLLLL JULIE DAHLAN?????

sampai cramp pipi aku gelak!

||alis|| said...

oooo hoiiiiii oiiiiii
*imejin m.daud kilau sat!

julie dahlan? apsal bukan kak juliet ka... julia roberts ka.. eh.

mak tgk julie tuh skrg muka ada ketat kan.. kekeke!

PUTUBAMBU said...

HAHAHA..!! SABOR JE LAH..

kot2..dapat naik satu kapalterobang ngan julie dahlan kot..

Lulu Junior said...

Hahahahahahahahahaha. :D
Renung-renungkan dan selamat beramal.

Yunus Badawi said...

Aku dan emak Adam suka minum air soya. Dalam kerap minum air soya termasuk masa emak Adam mengandung supaya putih anak yg lahir, dah 6 org anak kami. Kalau tak minum soya mungkin sedozen kot anak2 kami hehehe

Tijah said...

miza
taanakkkkkkk. mak tak pandai spiking landenn...


daun
den pun tak dapek tolong diri sendiri. ngeri.


azani
mudah2an bang. aminn.


wanie
tu la kann?? tak bleh blahh teringat kepala dia pesen suka goyang2...


alis
juliet? aku tak penah jmpa dia lagi so kalu mimpi mungkin ada kabur2 sket kot. ketat? hahahaha. kena saman ko kang dik.


putu
naik airasia pegi mekah?


lulu
yelahhh. kena taubat byk2 nih...


yb
tapi tu la. putih pun kejap je sok tu pastu itam balik sbb sunburn.

kakLuna said...

mesti baru lepas tgk iklan Julie Dahlan speakang dgn anak dia tu. budi bahasa budaya kita. hahaha

Tijah said...

k.luna
kahkahkahhh. skang ni diorang jadi testimoni iklan aljabbar plak dah. choiii

pearls.. said...

HAHHA.. LAWAKS...