Feb 25, 2011

iklan!

ini ada satu pengumuman.

saya ada 2 ekor orang adik.
dulu 2-2 duduk shah alam.
la ni sekor sorang dapat kerja baru di PJ.
so dah pindah sana.
jadi tinggal 1 lagi kat shah alam sorang2.

sekarang tengah cari housemate.
sapa2 nak cari rumah sewa...
ada 2 lagi bilik kosong.
perempuan saja.

area...seksyen 7, shah alam
dekat dgn unisel, uitm & i-city.
paling penting...dekat dgn tempat makan2.
yakinlah!
anda takkan kebuluran.

berminat?
untuk lebih detail...
sila call Yusliza Yusof @ 019 - 285 1783

oh yer!
cija...
agak2 ada laki/bapak orang tak sedar diri kacau ko lepas ni...
bagitau aku.

tu semua stok2 nak kena pelempang tu!

nota tambahan :
penyewa yang sopan lagi berkelakuan baik akan diberi bonuslink berupa seekor ayam rosmeri + blackpepper mushroom gravy + cheezy baked potato oleh kakak yusliza itu setiap 3 bulan sekali. ada brani?

39 comments:

Kaseh said...

lalalala aku nak apply la tapi jauh lak nak g keja shah alam - nilai.. haishh.. rugi tak dapt ayam rosmerii

Fida Ghazi said...

kakak tuan rumah tu garangnya.. takut! makan ayam rosmeri seko pon tak ilang takut lagi..

takut kene lempang!

kak long said...

laki ng bapak org jer,status yg lain blh kan?

Daun Bidara said...

bahaya iklan ni

Tijah said...

kaseh
nilai? oooo...boleh la blanjer saya ice room. hehehe


fida
kalu tanak kena lempang ada option lain. disebat dgn batang keladi gatal tanaman bang jamil. bulehhh pidahhh? hikhik


kaklong
status lain bulehhhh. kok nak kenenkan pun ok yo. buleh kito bersedaro. heheh


daun
aku dah sound dia awal. hahaha. takpe...sok2 tukar je hp no.

AZANI said...

salam jah
tumpang baca...

Tijah said...

azani
baca je tau bang. hahahah...

Aslina said...

alaa... nape dulu2 mase saye kat unisel shah alam takde iklan ni??? da nak grad da baru ade... sedehhhh...

Yunus Badawi said...

Lepas ni ramailah yg nak ngorat adik ko tu.

Ayam rosmeri aku mana ni tijah? Dah tahun 2011 ni huhuhu

Che Sue said...

aishh..tak nampak lain dah, dok nampak tawaran rosmeri ciken je terus terpikat ngan iklan..sewa sehari aci tak?

kakngah said...

aku berminat pd nota tambahan tu la..

Chik Att said...

saya suka pada ..... ayam rosmeri tu ...
tak sewa .... boleh dapat gak ka... free delivery , free chicken rosmery .....

Tijah said...

aslina
alaa...baru blah jer sorang tu dlm bln ni aritu. meh la balik unisel balik. hehehe


yb
hahaha. aku dah bagitau dia suh block no ko siap2 bang. ayam? alaaa....suh kak ros ko buat jer la bang.


che sue
nak duduk sejam pun boleh. tapi tetaplah kena bayar sewa 2 bln in advance. kihkihkih...


kngah
jom pegi kenirojes kejap ni karang. hahaha


chik att
amboi jauh tuuuu kita nak deliver ke sana. cupcake perisa ayam rosmeri nak?

Puan Capa said...

ala!aku dah tak bujang dah..kalo tak dapat makan ayam rosemery

tasekM said...

shah alam yek...?

cer ko tanya nizam kot2 dia berminat....

kihkihkih...


:p





.

rosdiana said...

hoih.
kat rumah adik aku tu.
ntah-ntah satu taman.
mmng banyak kedai makan kat situ.
ada kopitiam. may mam ciken rais pun ada.

jadi aku nak tanya ko, kalau adik aku jiran dgn adik ko, kebarangkalian untuk aku sebagai kakak kepada adik aku yang berjiran dgn adik ko untuk dapat bonusling ayam rosmeri 3 bulan skali tu ada tak? (senapas je aku tanya soklan nih)

- GC - said...

jauh plak kalo duduk shah alam nak datang keja kat lumut peyrock nih. keh3x. xdpt ayam rosmeri priii ka?

Yunus Badawi said...

Mana ada dia block no aku. Aku call dia angkat.

Mengancam jugak suara dia hehehe

Tak sama ko masak dgn emak Adam masak. Lagipun emak Adam tak pernah masak ayam rosmeri huhuhu

linn said...

iskkk...ni yg rasa nak cuba nih. demi mendapatkan bonuslink tu je sebenarnye...

su said...

huk3..terliur baca nota tambahan kak tijah tuh...hik3!

Ms.Lilies said...

nak ayam! nak ayam!
nak ayam! nak ayam!





:D

Aku said...

Aku tak nak sewa sebab sedar aku tak layak.

Tapi...

Aku nak ayam rosemarry tu... boleh?

cikhajar said...

baca ayam rosmeri terus terpikat dgn iklan ini.. tapi apakan daya saya pon mencarik penyewa.. kepada sesapa yg berminat nak nyewa kt seksyen 24(sebelah sekolah rendah) sila bgtau saya.psstt dpn umah ada umah abang2 bujang yg ensem..wanita bujang shj

isabelle said...

ajak dia meh dok umah saya je la...pagi2 leh pi kelas dgn saya sekali..
heheh.dah baik thp mcm ni, ayam rosmeri mesti dpt seminggu sekali kan?

LiErOSe~QiEmi said...

alaaa.. sedapnyeee habuannnnn!!! rugi la dah kawin tak leh dah nak idup membujang hihiihih... kak, anto la kt seksyen 32 barang sekor dua hihihi

chai n tea said...

ok kak akan sy inform pd student uitm yg nak cr bilik sewa..
ramai adik angkat kt sanun

chai n tea said...

eh sanun la..
sinun..
sori silap eja..

shija said...

wahahaha..mak baru baco entry ngko niek nok!mesehhh laa watkan iklan tok mak niek uols!bab nota tambahan tue lagik laa best coz leh mak ngicak skalik kekdah eh..ngeee..

kak Erna said...

jah..anak sedara akak pun baru yo buek iklan dan dapek pun penyewo..kot tak boleh dok sokali tu..

Tijah said...

puan capa
ala. apa la sgt ayam rosmeri tu. biasa2 sajerr...


tm
nizam dok s.alam ekkk? ko agak dia minat tak? kihkihkih


wos
jawapannya....tidak.
saya kunci lirik itu puan wos. kihkihkih


gc
s.alam - lumut. aaa...agak2 pagi kol brapa kena keluar tu ekk?


yb
tak block pun takpe. tapi aku dah pesan siap2. kalu no brader yb tu naik hati2 sket. buaya darat tu. hahhaah


linn
cuba ehhh. undi pukal juga dibolehkan dlm contest ini.


su
haa. mari sini hp no. senang2 nanti kita buatkan kirim kat cem.


mimi
isk. isk. iskkkk. dia ni babab kanggg. kan dah makan burger 3 tuuuu....
larikk!


aku
alhamdulillah. kau mmg suami misali. heheheh


cikhajar
abg bujanggg? hensemmmm? hahhahaa. silap2 kang adik aku yg nak pindah situ.

Tijah said...

isabelle
kalu centu punya baik. jgnkan seminggu sekali. nak makan hari2 pun takpe. errr...sewa berapa? kira halal la yer? hehehe


lierose
sek 32 tu kat mana? alaa...kat sacc kan ade kenirojes. ehh. ada ke? lama plak tak pegi sana.


chai n tea
ohhhh! terima kasih adik. sebagai tanda terima kasih...akak kasik ayam rosmeri bahagian kepak jer yer? hehehe


cija
ko bila nak beli oven nok? takkan aku nak bawak dr sbn kot. apppaaaraaa...


k.erna
takpo try la dulu kak kan. insyaallah ado tu. sbb area tu mmg ramai student cari tu.

cik zilla said...

ai pon tgh cari penyewe.. same je ai punye umah ngan umah adik ko tijah oiii.. tapi umah ai kat damansara.. meh la soh adik ko dok ngan ai..leh blaja buat rosmeri ciken tu..

J@J@ / Bini The Rock said...

tetiba mcm nak menyewa sama dgn adik kak tijah tu....

punca : bonuslink dia tu yg x menahan...

hahahahah!!

ARIPSAMAT said...

gua taknak sewa..tapi gua nak makan ayam....boleh tak menyinggah?

kakpah said...

kita taknak menyewa tapi kita seorang perempuan yang sopan dan berkelakuan baik. bolehkah kita diberi bonuslink berupa seekor ayam rosmeri + blackpepper mushroom gravy + cheezy baked potato itu?

.:nhalilah:. said...

wahhh.. untung la sape yang menyewa ngan cik cija tu.. kite tak nak sewa sbb dok shah alam jugak.. tp kite nak jugak rasa ayam rosemary tu...

ashley said...

habis la..
lepas ni akan ada perogol bersiri hantar sms!!!

PUTUBAMBU said...

sedapnya dapat ayam rosemari...

Tijah said...

cik zilla
dah dapat penyewa dah ke?


jaja
aaa. nati cal la dier. hehehe


arip
tableh. hahahhha...jahatnyer aku,


kpah
sogan sey. akak tu teral masakk...


nhalilah
ala. tak cukup syarat la centu...


k.ash
hahahhaa. sapaaaa la tuu....


putu
ala. buatnya pun senang saja...