Feb 24, 2011

why?

dia ada...
bm 5 siris.
3 binis.
3 rumahs.
7 anaks.
aweks? bersepahs (plural).

tadi dia call saya...

julia...(bukan nama sebenar)
nanti tolong repurchase investment saya yg 2k tu ye...

kenapa agaknya ekkk?

kalok takot dilambong ombak...
jangan berumah ditepik panteiii...
(baca intonasi neng yatimah)

29 comments:

Ms.Lilies said...

Atas bukit pun jgn....kang gelincirannnnnn

rosdiana said...

entah la. kejap aku nak kol dia.
ehceh. mcm aku kenal.

Tijah said...

mimi - kannn? Nanti jatuh terjunammmm...

rosdiana - kak ros buat apa mlm2 tak tido lagi nihhhh? esok tan nak tejeeee...

Kaseh said...

ada la tuuu....

Daun Bidara said...

saja.... cari cabaran baru..

mISz SheRa said...

jauh lah jauh..
nak berumah cari tempat selameett..

AZANI said...

tak cakap kat dia buruk siku....
ha ha ha

salam jah.

Pnut said...

kalau takut dilambung ombak, jangan berumah ditepi pantai...
buatlah dalam laut... dalam laut tak der ombak, atas laut je ada ombak...

Chik Att said...

udahhhh ... buat umah atas bukit jaaa...

pemandangan lagi cantik ....

tasekM said...

kadang2 aku tak paham.
ada lelaki.
kerjaya bagus.
duit banyak.
bini baik.
anak pandai2.
tapi still nak pasang aweks.
kot tambah bini tu tak pe lagi.
ni aweks ok.
aweksssssssssss....






.

kak long said...

omak tak berapo kuek...!
takut tsunami yo yg datang...!!

Puan Capa said...

dia takut investment dia dilambung tsunami kot ;)

A.I said...

dia tgh sengkek tu. bukit dah abis kene tarah!

Yunus Badawi said...

aku tertarik komen tasek.

Jawab tijah jgn tak jawab hehehe

h a n i e said...

kak tasek..sb awek tak bebel macam bini kot..hahahah

AZANI said...

sayapun cam YB tertarek ngan tasek

- GC - said...

beli yg 2k je? kodokoittt

Aku said...

dia nak kambus lubang lain kut...

Tijah said...

kaseh
apa agaknyer ekk?


daun
yang kecik2 tu tak cukup mencabar kot kan?


misz shera
yelahhh. 1 tepi tasik, 1 tepi laut, 1 atas bukit kan?


azani
hehehe. biasa la org kita bang. spend kat awek boleh. saving xde pun takpe.


k.pnut
aaaaa...tu dah cam cerita spongebob kak. ni misti ko tgk buat kapkek motif spongebob ni kannn kak?


chik att
kalu bukit jenis highland tower...takut runtuh plak. bukit mertajam takpe. hahaha

Tijah said...

tm
aku pun tak paham tas. tapi gini je la. patut kalu semua dah bagus, family dah perfect, kena la appreciate. sbb apa tau...once ko buat slack, runtuh segala...masa tu baru padan muka. cakap byk pun tak guna. maka...hargailah org tersayang selagi ada. ko buat slack sekali jer...bini lari, anak tak hormat ko lagi. haaaa. last2 ko bunuh diri. kan? kan?


kak long
air ygg tonang jgn disangko takdo boyo kan? laut pediksen pun ado boyo skang ni.


puan capa
mungkin dia nak invest kat aweks dia punya LV. hahaha. err...cukup ker?


ai
kena la kaut balik saki baki yg ada kan...


yb
aku dah komen bang. aaa. ko tu baik2 sket jgn cari pasal ngan k.ros bang. aku tau ko ada skandal...aku pegi bagitau dia kang. hahaha. ko tu bukan buleh caya tu.



hanie
kannnn? awek apa nak bebel. buang masa...yang perlu dibuat hanya mencukurrrr saja.


azani
ah sudahhh. ramai lak tertarik ngan tasik dah ni. hahaah


gc
tu yg rasa nak gelak tu...


aku
aku syak pun centu la kan. err...ko sihat? hahhaha

tasekM said...

kakaka... tak teragak2 tijah sound yb.

jap.
yg ko tanya nizam tu sehat ke tidak tu ngape pulak...?

celaru la aku dgn ko nih... hahaha...




.

isabelle said...

rumah x dilambung ombak, tapi tiba2 ada earthquake la tu... tu yg nak kena pakai duit

ashley said...

hehehe..
.
.
.
kalau kail panjang siinci, jangan gatal nak pergi laut dalam!!
.
.
.
hehehe

DeLancrettLurpak said...

unit trust kahh?

aiks? setakat 2ribu aje.. kot la 15ribu keee... kata pakai BMW... cisss!!!

kakngah said...

jah..
namo glems ko julia eh..

Aku said...

1.14am..
agak-agak aku sehat ke tak?

ztzett said...

julia katanya! :)

Tijah said...

tm
saja la. aku kan peramah...


isabelle
agaknye la kann. tak pun ribut taufan. hahah


k.ash
hahahah. dalammmmm maksudnyer tu kannn...

Tijah said...

lurpak
tu la pasal. nak gelak pun ada nyahh.


kngah
syhhh. jgn bagitau orang ehhh...


aku
err..sihat kot.


zt
kan nama glems aku sejak zaman skolah dulu tuuu. heheheh. ye ke?