Mar 2, 2011

lets shOppink!

call rumah sazah.

"ado pasel haaaa. tudung kateh..."

saya pun berdesup pegi ambik.
takleh bagi alamat sendiri.
sebab rumah selalu takde orang kan.
kang nak kena kutip kat poslaju plak.

malas! malas! malas!

jadi...
pada yang pesen malas cari barang kat kedai macam saya.
sangat sesuai lah tu.
transfer je duit ko kat sini - shOppink.
senang! terus sampai depan pintu.



tengs jemah!
mak dah pakai tudung ceklat tu semalam.
pakai dgn jubah.
wuuu. santekkk! terasa berada di yemen.
inner pun best.
kipapdegudwerk!
service ko mmg laju nyah.

so kepada yg berminat...
boleh deal terus dgn jemah.
cara nak lilit2 selendang pun dia bleh ajar.

selamat cuci mata uols!

p/s : lepas ni nak cari ikan keli salai / ayam organik online plak. jimat minyak keta mak.

16 comments:

kak Erna said...

jah..osah sonang e kan..akak nak cubo yo lah..nak tengok2 lu..kok dah pokonan..boli..

ARIPSAMAT said...

bersoping di era milenium...canggih2...

tasekM said...

pehal pagi tadi tak bulih komen ni tetiba bulih plak nih...? ko kecelaruan jiwa yek...?








.

tasekM said...

jah... tudung yg atas sekali tu cer ko tunjuk cara nk belitnya jah. kalau aku... harus ku ikat stail tudung mak itik je la jawabnya.





.

PUTUBAMBU said...

ikan keli salai online?

nak..nak..!

DeLancrettLurpak said...

alang2 bior le orang pasar jual ikan kot online.. hikhikhik

Hezesuze said...

oh weols pun now sopink on9 jek...mudah kan..jimat minyak cam uols kata ahaksss

Ms.Lilies said...

Nok...brg ghumah especially brg kering dapo pun ada jual online dah.ko klik2 je sampaila dpn umah ko...tp aku xbeli psl dpn umah aku lg murah hehehe...ko cr doorstep.com.my kdg dia bg diskaun murah gak nok

zoe said...

kak, ape kate kau letak gambo ko pakai tudung lilit. aku rase confirm ayu kak. lagi satu, buat vlog lagi mengancam, confirm2 la mak-mak kat luar sane adore kau kak. aku bagi cdgn jer.. hehe

- GC - said...

kalo jumpa website ikan keli salai tu, jgn lupa sharing is caring ye kak tijah.

.:nhalilah:. said...

ehehhe.. kite pun skrg ni dok beli online jek.. senang.. transfer duit... pastu barang pun sampai..

terbekenan pulak nga tudung biru tu.. cantik..

Yunus Badawi said...

Jumpa ke org yg jual keli salai online? Tutuplah gerai2 tepi jalan kat Pilah tu lepas ni ngeeeee

Puan Capa said...

amboi kak..sakan shoppink!

i.am.belle said...

kaler adalah sgt meriah uols. haha

al-lavendari said...

n3 ini telah disembunyikan dari pengetahuan makngahnya !

en_me said...

shopping sakanns teww.. ehehe