Feb 14, 2011

ini untuk esok...

sebab semalam dah gado pasal hamzah kan...
hari ni dia kasi saya ceklat.
sama kad.

heppp! hepppp!
bukan v-day!

sempena maulidurrasul katanya...

suker nihhhh!

toing! toing! toing!
(tijah di awangan)

34 comments:

Fida Ghazi said...

wa wa wa wah..sukanya..sampai teloncat!

maulud nabi pon dapat adiah ye..
bday Agong nanti dapat tak?

Puan Capa said...

pergh kak....bahagi dua kak

Piah Becok said...

wow!!!! ni yang nak kawin nihhhhh.. gue jeles ni.. cekelat tu nampak sangat sedap..

kakngah said...

nak sebijik ha.. ekau mano buleh mkn cekelat bebanyak. sakit gg nanti.. kehkehkeh!!!

zonaku said...

ok la tu..
sedapnya nampak... lama x dapat adiah cekelat ni

Ms.Lilies said...

Apa barang mkn sorg2 nok...xmeriah..kena jemaah sambel gosip br best

tasekM said...

ye le tuuuuuuuu sempena maulidur rasul. he he.

cakap je la ko sambut v-day jah.

tak pe.
aku tak kutuk.





*mode menyakitkan hati tijah*




.

Sofya said...

wah bestnya dapat hadiah....
Special utk sambut maulidur rasul lagi... :)

Sofya said...

wah bestnya dapat hadiah....
Special utk sambut maulidur rasul lagi... :)

A.I said...

nape aku x dpt ni? adoi....

.:nhalilah:. said...

salam kenal.. 1st time datang..
kite link k.. tenkiu..

best arr dapat ceklat.. dah hilang marah la tuuu..

linn said...

weyyyyyy...bnyknye nak makan cekelat. kata nak diet?

bak kt aku sket!!!

KAKTINY said...

wah.. bergadoh pasal 'hamzah', dpt cokolat..

pasni bergado pasal 'ya' pulak la.. untung2 dapat lamb chop plaks.. kehkehkeh...

Aku said...

Apa kaitan cokelat dgn Maulidur Rasul?...

heheh..ada makna lain tu...

Moh kita selawat banyak2....

kak long said...

den pon ghroma cekelat...!
dapek makan kalooo...nikmat ea dunio!
bak sikit ha...!

catz said...
This comment has been removed by the author.
catz said...

err..apa kaitan coklat dgn maulidur rasul ni jah? kalau nasik beriyani ke, macam ada bau2 jugak coz dulu2 sambutan maulud kat sekolah jamuannya nasik beriayani makan dalam dulang ramai-ramai.nikmatnya..

aku suspek kan..ko mmg nak sambut v-day lah jahhh...ngaku je lahhh..
mak open. tak kutuk punya..kikikikki.
(sambil taip ni aku berangan gak kot ada org nak kasik mak bunga ros sedozen ke, belon tulis i luv u ke.)..haahhaa
boleh kita celebret sama-sama kan jahhh. neghhheeeee.jomm...!
hik-hik-hik

ko nyampah aku ke Jah???

kekekekeeee.

Tijah said...

fida
wuishh. dah siap mark kat kalender kuda tu. jgnkan bday agong...cuti skolah pun dapat noks. heheh


puan capa
wuuuu....mano bulehhhh!! (sambil sorok ceklat bawah bantallll...)


piah
hehehe. tayah tunggu kawen pun leh dapat ceklat laa...


kngah
takpo. takyah geget. kumammmmm yo sampai lombik pehtu tolan.


zonaku
tu la. last dapat zaman skolah2 dulu tem ada abang angkat. opppss...


mimi
nak gossip ehhhh??? mariii on ym. ade cer baikkkk punya hari ni.

Tijah said...

tm
siriyesss...ni ceklat utk tambah energy ni. esok senang nak berarak ramai2 kat bandar semban. (elehhh. lu ada secret admire lagi mau saket ati sama wa. hahah)


sofya
hehehe. next...wesak day pun ada hadiah taww...


ai
ko kena jaga kesehatannn. kalau dapat ceklat...pass kat aku yer yang...


nhalilah
mekasih datang. nati kita zas ke sana plak yer.


linn
weyyy...byk kalori nak kena bakar pasnihhhh. tu yg kena makan byk tu. hehehe


tiny
ya? ya for yunus badawi plak? hahahahaa. larikkkk sambil bawak sepinggan lemcop.


aku
yalahhh. tgh selawat la ni. sambil makan ceklat...sebijik...sebijikkk...


kaklong
kannnn? tapi kok cekelat sepusen tu tak sodappp. saket gigi dek eh. kono yg maha kit baru menggigel sarap nikmat eh kan?


catz
maneeee adeeeeee. pecayeeeeeelahhhhh. dah org kasik kannn. kite amek jer la sambil sengih2 gembireee. kihkihkihhh. (takkk. aku tak nyampah pun...sbb mode gatal hari ni)

DeLancrettLurpak said...

Kak Jah, dpt coklat ikut national holiday ke state holiday? heheheh

Ms.Lilies said...

gossippppppp??????


cepat2!

Tijah said...

lurpak
ikut kalendar kuda jerrrrr. hehehehe


mimi
kemain ko kannn? dah pm...

Hezesuze said...

amboiii clust sambut maulidur dpt cekelet lgik jeles mak noks haha

al-lavendari said...

tak baik nunjuk-nunjuk kalau tak ada niat nak bagi orang makan bersama.

lilRed Farah said...

kompem special sebis nih kah! "V"-Day yerrrrrrrrrrrr

Umie said...

salam maulidur rasul ahkaks...;-)

Aslina said...

kak tij... cekelat tu banyak tu... mana bleh makan banyak2 nanti gigi rosak. oleh itu, pos la sikit :D

Madam Sooyaree said...

Ppeeewwwiiitttt, dapat cekelat!

catz said...

kekkekekeee....
Jah,..best eh kat club tadi..tak sangka tahun ni sambut v-day secara besar-besaran kan..
wakakkakakakaka

err..esok pg insaf eh..sesama kita berarak.
kekekkeke.

(tgh carik tudung nak padankan dengan jubah mak nihhh).

Tijah said...

heze
tambah energy uols. kang nak pegi perbarisan. hikhik


al
alaa. jgn la buat saya sebesalah bang. tapi takpe...sapa nak boleh dapati di kedai runcit berdekatan. hehehe


farah
harusss! ehhh! wajibb lahhhh. ai redhoooo...hahaha


umie
salam maulidur rasul ahdikss. :P


aslina
tak makan sorang. kang nak kasi sazah lagi, cem lagi, aji usop lagi. hehehhe (padahal aku dah balun semua...)


madam sooyaree
ngeeeeee!!! kalu dapat cekedis jer konfem mak mogok...


catz
wakakakakaa. hampagas ko nok. ni yg mak jeles niiih. tapi takpe...waktu berjimbaran ittew akan tiba juerrr. siap2 bawak 2-pis ehhh. kang nak pozing ala2 pasa-sandar di bali

mAmAbuDaK said...

bon airpeti..kikikiki

Tijah said...

mamabudak
nyam nyammmm. sedapnyer!

- GC - said...

tak dapat perero tu, dapat kad pun jadi lah

Tijah said...

gc
mmg...giler hepi kan? lama dah tak dapat kad-kad secara manual ni sumer. kad raya apatah lagi.