Feb 18, 2011

jjcm

tadi saya pegi cyberjaya.
jumpa client dekat seri penang.

on the way balik seremban saya lalu satu masjid.
dah 2.15 time tu.
orang keluar sembahyang.
bapak la jammed.
dari 4 tinggal 1 lane.

tapi saya menten.
tidak langsung rasa tertekan.
siap stopkan kereta bagi mereka lintas jalan.
baiknya saya kannnn?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

comel2 orang cyberjaya ni ek?
masing2 muka macam maher zain.

hikhikhik!

saya suka JJCM.
jalan jalan cuci mata.
well!
saya juer insan biasa.

33 comments:

Piah Becok said...

hahahahaa.. sabar je la. dah dapat satu ayat baru lagi dr kak tijah. jjcm haha

Kazaztan Team said...

sungguh org cyberjaya ramai rupe maher zain...pernah suatu ketika di cyberjaya...

Ms.Lilies said...

Aku syak meter kete ko pasni mesti cpt naik....ke cyber je kekdahnyakan

DeLancrettLurpak said...

cisss!!! daku mengharapkan restoran yg power2, sekaliiiiii, cuci mata aje..

nasib baik kak jah tak pi dekat2 org cyberjaya and ambik bau diorg, hehehehhehe

kak long said...

ia lah kat cyberjaya tu kan ada restoran nasi arab,memang byk la yg muka cam maher zain,

pekono tak nasi arab cyberjaya...?

tentangseseorang said...

apsal dtg cyber tak kasik tau aku? aku keje kat cyber.

kak Erna said...

jah..boto ko jah..ko..memang takdo orang tempatan ke situ..he he..

marinahunny said...

hahahahaa sabo je la :)

hOtMaMa said...

hahaha.. hampeh kau.. den ingat jjcm ko review pasal makanan ko hapo.. den klu bab2 makan neh laju jo.. rupo eh cuci mato.. sesekali apo salah eh.. yo tak??

tasekM said...

comel tu tak penting sgt jah.
yg penting gagah.
ko minat org itam tak jah...?
aku minat.

ha ha.

:p



.

Tijah said...

piah
dah kenyang makan kat seri penang, kenyang plak cuci mata. hahaha


kazaztan
kannnn? skrg ni mmg ramai la pesen2 ghuper cenggitu kat cjaya.


mimi
jom la nokkkk sesekali layan arab street. tapi anak kena tinggal kat bos la skejap. hahahah


lurpak
makan best jugak sana. tapi best lagi cuci mata. hahahah. matik la laki aku baca kang ni.


kaklong
a'ahh long. cakap yo arab boleh mano. iran, iraq, sudah...eh sudah arab ko? semuoooo ado...


ady
uik. sudah pindah ka? ok nanti lenkali datang aku hint2. nasi arab + peach barbican plissss...


k.erna
ado kak. tapi yg ghoman arab tu agak ramai populasi eh.


marina
nak join tak? minggu depan kita tunggu depan masjid. hahahah


lela
den punnn. kau tu dah la asik mengwhipped cream yo skang siap ado stoberi bagai. sexy uols. mak tatahannnnn...

Tijah said...

tm
minatttt. aku tak minat org putih2 ni. kahkahkahhhhhhh! isk. tak sabar rasanya nak menganyam ketupat ngan ko.

rosdiana said...

hamboi, mesti bestkan. siap boleh pilih-pilih. ok nak yang nih, muka ada nur. eh, tak yang tu lagi bau wangi , eh yang sana sebijik mcm maher jain laa.
Patutnyer jgn cuci mata jer jah, tapau bawak balik barang seorang dua. konfem bersih bijik mata.

Tijah said...

rosdiana
kejap. mengapakah nama penuh? mana leh tapau wos. aku tak biasa buat semua tu. aku ni...tengok dr jauhh jer cukup dah. hahaha

rosdiana said...

eh.. mana penuh. ada satu rangkap lagi, bagi era pajira pinjam.

tak biasa tapau yer jah?
aku pun tak biasa.
berdosher.

rosdiana said...

wups! aku baru terbaca komen tm.
tm suka org itam yer? jah pun suka?
tapi aku yang dapat. bukan takat itam nama dia pun tam. =_= (cakap sambil pejam-pejam mata)

Tijah said...

rosdiana
makin dipandang makin manis kan woss??? eh! jadi ke ke lanai? ke nak ubah ke saibejaya jer? hahaha

tasekM said...

kalau yg putih2 tu... nampak macam kulit cicak je kan...?

aku ingat nak jemur jugak darren esok nih..









.

Umie said...

cheese cake betul la, ingatkan td entry buat review psl JJCM (jalan2 cari makan)... cheq nie kalau part makan2 mmg laju je nak klik...biasa la nak dera tekak sendiri tgk gambo makanan.. nasib baik tak letak gambo JJCM (jalan2 cuci mata) tu..kalau tak, cheq kena dera tekak jugak..ye la duk telan air liur tengok semuanya set2 mabeles...hehe

Cik Ina minat Do do Cheng said...

cuci mata salah satu perkara yang membantu untuk mengatasi tekanan.hua hua.

Tijah said...

tm
ko nak jemur kat mana tas? jangan letak sepah2 tas. kang orang rembat kang. tall dark & hensem adalah lambang keunggulan skangggg. hahah


umie
nanti sat2 kita letak gambar makanan plak yer. best jugak buat org telan2 elio ni kannn?


cik ina
kannnn? ala...tengok dr jauh jer pun. nak usik tak mampu. wakakakaka...

Yunus Badawi said...

oh ini kisahnya nape nak jemur darren tu.

Kat Cyberjaya tu ada tak aweks yg cun2? hehehe

otak3suku said...

akak lalu depan masjid bomba tu kan?...hiks~itew baru yg melintas..yg dalam sejid tu, Hosni mubarak pon ado!

Tijah said...

yb
aweks cun ramai. tapi sbb muka pak arab ramai...agak2 ko ada can tak bang? hehehe


otak3suku
masjid bomba eh tu? yg kat simpang tu? uishhh. nampak sgt aku leka perati orang sampai tak perasan masjid ittew. hahaha

Kaseh said...

wakakaka patut ko ajak aku sama tijah..aku suka tgk org balik semayang jumaat ni..

Yunus Badawi said...

belum cuba belum tahu jah hehehe

AZANI said...

salam tijah
salam tm
bak kata orang jauh perjalanan luas pandangan

betul tu...kat blog kau ni baru aku tahu kenapa tm kena jemur daren...


ha ha ha

inilah padah masuk blog tak ikut sequence
salam YB

kucingorengemok said...

ko jangan jah, laki aku semayang putrajaya tu! eh, ko cite cyberjaya eh? ok sila, sila... orang putrajaya rupa sami yusof :)

Ungku Nor said...

hahaha..opisku pindah cyber lagi 2 bulan, tak sabar!!

;p

ashley said...

JAH,
ko tak culek satu?

Tijah said...

kaseh
muka ala2 dilimpah nur jer mereka kan?


yb
takyah cuba la banggg. setia la pada yg satu.hahaha


azani
haa. itu la. tapi takpe bang. aku malas nak update skrg ni. ko rajin2 ler tengok blog tm tu nanti.


kog
wohh. org yg dok jaya-jaya ni mmg muka mixed ehhh?


ungkunor
perghhh! mano tu? bulehh aa papparich sesamo sok.


k.ash
tak sompek kak. heheheh

Puan Capa said...

apa lagi kak..rembat la sedas dua maher zain.hehe

Tijah said...

puan capa
uishhh. jgn la sajes kuat2 kat sini. hehehe