Feb 19, 2011

tekan (part 2)

tepat jam 12.

approved.

lalalalalalalala!

26 comments:

Ms.Lilies said...

apa ko dah jek carlos ni nok...
kul 12 lak approvenya ha

rosdiana said...

konfem "tertekan"
tahniah!

Kaseh said...

approved gakk... lalalala

DeLancrettLurpak said...

mulai dari hari ni, sila plan apa nak masak guna pressure cooker itu utk seminggu..


kang kalau tak guna, ada yg org tertekan kangggg....

linn said...

pehhhh...sket lg dah leh dpt taraf masterji mastecef laa. Dasat gadget tuh....

AZANI said...

alhamdulillah
dapat gak press cooker.

salam tijah

kakpah said...

mosti ado gezet e sobolum torjadi e approval tu kan? hahaha

kak long said...

tekan selingan pun berlaku...ahaks..!

Aku said...

Alhamdulillah. Syukurlah kepada Tuhan, Rafiza...

Memasak untuk suami dengan ikhlas besar ganjarannya.

Wassalam

kak Erna said...

waaa..jah dah approved ni..mau masak macam2 ni..dah menjimatkan maso..

tasekM said...

ko menyervis kekdah apa ni jah. cepat na approved...

eh! bukan carlos kerje malam ke...?

laki ko ada berapa senarnya ni jah..?





.

tasekM said...

nizam... bukak la serban tu wey...

hiks.




.

zoe said...

ni kes tekan ape lak kali ni kaK? hahaha...

Aku said...

Jah, ko insurankan sikit si tasek tu...dalam 1 juta dah la. premium aku sanggup bayar asalkan penamanya aku...

Huda Ramlee said...

tekan2 lagi..

~June a.k.a UmmyImran~ said...

Dapek? wah wah...peh ni tempek la resepi guno periuk tekanan tu yo...ahaks!

fzy fuzzy said...

kuasa pujukan aura seorang isteri...congrattt....
kek ghumah esei pun ado satu, boli utk omak masa p langkawi 3 tahun lopas..
omak guno sekali...lepas tu tak guno-gunolangsung....sekarang ni..berehat atas para...hehehehehehe.

ashley said...

approved?
.
.
.
baguihhh..

Puan Capa said...

tepat jam 12??wewittt

chai n tea said...

kagum la ngan akak
saya ni dok kenen nakkan henbeg baru..
dah 2 tahun kak..x kesampaian gitu..

PUTUBAMBU said...

wahh..bestnya..!

tapikan..apasal tepat kul 12 baru approved? 12 tgh hari ke 12 malam ni?

buat ape masa tu (ngeh..ngeh)

cer citer..cer citer..!

ztzett said...

isk..isk..isk...ni yang buat i nak order macam2 untuk potluck kita yang akan datang nih...

i order untuk i tak payah masak boleh? yeay! yeay!

Yunus Badawi said...

kalau emak adam tau, mahu dia guna teknik yg sama ni huhuhu

Tijah said...

amboiiii spekulasii. hehehehe.
12 tengah malam.
apa cara?
rahsia. hahhahaha...

maaf ler jawab secara pukal kali ni yer. bz baca manual kaedahnya ha. hahaha

Yunus Badawi said...

Manual apa pulak yg ko baca ni? Jgn cara nak buat malatoz kotail sudahlah hehehe

Tijah said...

yb
kena la baca manual dulu bang. seblm dapo aku meletop. haha