Mar 19, 2011

aiyembek!

perghhhh!!!

kaw2 puan julia mauripan...
encik carlos mahawangsa...
sama anak diorang cem madagascar...
cuti2 malaysia kan???

seminggu tak online beb.
balik penang sabtu lepas.
la ni baru sampai.

mula2 macam perlukan methadone.
sebab dah menggigil2 time tu...
ni jam...tak makan tak minum takpe.
tapi koneksyen kena ada.
sangat ketagihan.

sampai2 rumah...
on pc terus tengok blog kawan2.
wahhhh!!!
ada macam2 cerita terkini.
dan yang paling sensasi...
alahhh! yu cekidaut la sindri.
hehehe!

ok.
saya nak mendobi kejap.
pastu nak kapur kasut cem.
then nak siap2 keluar.

ke tomyam kita mlm ni bang?
peti ais masih kosong...

22 comments:

rosdiana said...

aimisyulaikrezi jah!

Ana Montana said...

wah..
dah lama tunggu cik tijah hupdate..
:)

tasekM said...

aku ingat yb dah culik ko jah. bukan yek...?





.

Yunus Badawi said...

welkom bek.

tasik tak suruh aku culik dia lah tu. Dia kenen kat ko pulak hehehe

al-lavendari said...

aiyemhepi !

AZANI said...
This comment has been removed by the author.
Hezesuze said...

miss uols gagaaa

Aku said...

Jah,... ko tegok Azani dia tu ish.... hahaha

Daun Bidara said...

dah sebulan agaknya aku tak update ni...

kakpah said...

penang pigi ka. hari2 makan kari?

tasekM said...

bang zani tu pehal nk menujah tu....?

:p





.

AZANI said...

Astaghfirullah

pembetulan
salam Tijah...
sayapun ketagihan kas kas dari laman anda...salam kembali..

ini padahnya type keyboard laju laju kononnya nak express, pakai 10 jari.

excited gila tahap gaban.

thanks zam/tasek.
maaf teej.

AZANI said...

mmaff juga Incik Carlos.

kak Erna said...

jah..patut la sonyap yo.buka2 yo yang lamo..ghupo e balik penang..
mendobi la jah..
baju sekolah cem dah basuh lom..

Doraa said...

tertunggu2 kak tijah kita update haaa

izman said...

balik cuti ye tijah.... moga lebih fresh dan idea blog lebih hebat.

isabelle said...

nape la bila baca ayat kaktij..."tak makan tak minum takpe.
tapi koneksyen kena ada.
sangat ketagihan."

rasa mcm menyimpang sikit otak ni?hehehe

Tijah said...

ros
misyutuwossss...


ana montana
tapi tu la. mood belum mari la plak skrg nih...


tm
bukan bebb! wa yang culik dia. hahaha


yb
ko rasa cam nak culik dia tak bang?


al
tengkiuuuu. somban ujan tak bang?


heze
misyutu uolsss...


aku
apo tu? aku tak sempat tengok daa...


daun
mcm malassss je skang ni kan?

Tijah said...

kpah
tada la kak. hari2 masak lomak cili api. hihihi


tm
salah taip la tuu....


azani
oooo. ini la kesnya. hahahaa. takpe la bang. salah taip jer tu. takde hal la tu.


k.erna
sumo dah siap dah kak. esok nak kono bangun awal la plak. dah sodap bangun subuh gajah seminggu. huhuu


doraa
alaaa. mekasih la dik. sayang ko kat akak kan?


izman
err...mmg lebih fresh. tapi idea nak memblog plak takde lagi nih. acanerr???


isabelle
hahahaha. nakal kau kannnnn? babab kanggggg....

Puan Capa said...

amboi kak!sakan!ingatkan berkenduri kendara kat rumah nun sampai lupa on9..haha

Yunus Badawi said...

belum sempat aku culik tm, darren dah dtg bawak senapang gajah ngeeee

Tijah said...

puan capa
biaso lahhhh. sesekali balik kono jadi misali la sikit. kihkihkih


yb
ko agak2 darren tu garang tak bang?