Mar 26, 2011

:D

tonite earth hour mehh?
waaaa!
must be so dark raiitt?
hehehe!

20 comments:

intan.maisarah said...

baik baik dok dalam gelap tu
macm macam boleh jadi

rosdiana said...

jah nak kopi?
ros, boleh buatkan..

bungacahaya said...

Sojam tu kak begolap...bnyk jenayah bulih jadi cam ceroboh, raba, ragut, rogol, cabul. Nasib2 parah 9 bulan pulak. Hahahaha

Yunus Badawi said...

Kalau ya pun ko nak masuk tido awal jgn lupa sembahyang Isyak dulu :)

Leen said...

Awal sgt tu Kak Tijah.. haha

AZANI said...
This comment has been removed by the author.
AZANI said...

salam Tijah
err...pakai tocelight boleh kan...
aku seriyau grlap gelap..ni

lupekanje said...

kono padam lampu ko Jah? tk padam tk bleh??? errr...

Padam lampu klu, terus la den tidur sampai pagi...kiro eh bukan stakat sejam nak sambut Earth hour nih...berjam2 pun bulih per...no hal punya..heheh

kakngah said...

bang carl,

sila gandakan stamina anda!

ibuintan said...

hahaha...

kono nyurok lah malam ni, copek bona golap ea.. bahayo tu


nak boli bateri celait lah, celait boleh guno kan

DeLancrettLurpak said...

orang kat UK ni main2 kan Earth Hour.. sebab study shows that tak dpt save pun energy sebenonye..

tapi just for the sake of remind ourselves yg kena love our earth..

Gomen Malaysia patut banyakan promosi buang sampah dalam rubbish bin daripada earth hour, tak gitu kak jah?

kakpah said...

yo ko. kono begolap ko.

Aku said...

Selain dari jimat bill letrik untuk 1 jam sendiri, apa lagi kebaikkannya ?

Kalau setakat sejam, takkan TNB nak padam api arang batu? jenuh nak panaskan balik...

tasekM said...

so wut...???







*bendera jepun berkibar-kibar*


.

kak Erna said...

jah..lampu jalan tak padam jah..

kak long said...

kaklu ado malam jemaat..laie afdal kan?hehehehe!!!

Ms.Lilies said...

ko punya gambo senyum melambangkan sesuatu tu nok....

jap aku nak pikir jap


:p

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ said...

wahhh kak jah..senyum nakai nmpknye...hehehe...


i loikeee!! =D

Tijah said...

hehehe. tak sempat lak nak komen 1-1. ailebiu semuaaaaa. hehehe!

Puan Capa said...

ai kak tijah..muka notty u!