Mar 8, 2011

kalau aku bukan artis

artis ke kau masaklahnye?

penah tengok tak rancangan ni?
saya tak penah lagi.
tengok gezet je.
didi alias jadi mekanik.
black mentor jadi tukang jual ubat.

korang kan...
kalu korang bukan artis, korang jadi apa?

mak aih.
tak berilmiahnya topik kita kali ni...

30 comments:

Ms.Lilies said...

Aku jd hot mama!
Menjwb soklan x?



Eh xartis pun hot jugakkan

DeLancrettLurpak said...

i jadik socialite je..




ahh geli laaa... heheheh

Puan Capa said...

aku nak jadi artis ah!hahaha

AZANI said...

aku jadi suami, bapa dan ....................................................

Aku said...

mahu jadi manusia...
kerana, aku bukan Tuhan di dunia ini...

catz said...
This comment has been removed by the author.
catz said...

kalau bukan artis?
hemm.. jadik chef. a famous chef. like danial boloud or chef one.
or anna olson ke.
kih.
tapi nak buat camno, dah mmg aku artis.
wakakakka.

oit jah, patut hang tanya soklan ni kat siti hurhalija, maya karin, ziezie ezatti, mak jah, hans isac dan mawik.

kak long said...

den jadi diri den yo...tak pandai nak menipu...ngeeee!!!

- GC - said...

aku jadi pesyennn disainner... kelasss kan aku ni kak

VFN said...

Pornstar!!!


hahahhahahaa

Lazyf said...

den nk jd protege Kak Tijah buleh x?
hehehe...

kucingorengemok said...

aku nak jadi penonton tv profesional (juga tak ilmiah seperti topik hari ini, heh)

Fida Ghazi said...

kerani keje gomen.

tasekM said...

aku nak jadi pakar sakit tuan.





ehem!

kikiki....

:p





.

PnConfused said...

den artis ke kak????



den dah tgk siri tuh... ermmmm... ok ker?? ntah... sbb tgh2 tuh pi tgk citer len.. layan csi gi besttt.. :)

julietchun said...

jadi downline tijah ok juge,kekekekeke

Kaktiny said...

konon la kan leh jadi semua tu kalau tak jadi artis...
tapi, sungguh aku tak percaya diaorg buleh jadi semua yg diaorg 'jadi' dlm siri tu.. (aku takat tgk gazet je, tak tau citernya camne yg benornye.. hihihi)

kalau betul la.. confirm diaorg tak jadi artis skrg nih..

hahahaha..

(ayat org yg mmg tak gemar ngan artis... ok, aku ngaku, tak baik ckp camtuh.. kehkehkeh)..

.

isabelle said...

jadi apa lagi?
jadi 'jom join kita' ler...bahaha
kaktij jadi downline saya

IBU KUMBANG said...

Aku jadi wartawan gosip tentang retis

kak Erna said...

jah..memang tak kan jadi nyo kan..

Tijah said...

mimi
hot ker? lain macam bunyinyer tu nok. hahaha...


lurpak
paris hilton??? kemahinn kannn...


puan capa
tu tak menjawab soklan la htu...


azani
apo bang?? apo???? hahaha


aku
aku terkesima dgn jawapan kau itu...


catz
aku???? jadi laksa delivery sudehhh nok...


kaklong
bleh cayo ko tu? hahhaa. nati den tanyo kokngah...

Tijah said...

gc
buleh ker??? fes...aku test ko jahit langsir dapo aku dulu ehh??


vfn
kellasssss kau nyahhh. hahahahaa. nak website plissss...


lazyf
rancangan apo? masak memasak buleh?


kog
mak aihhh. kutuk aku rapat ko kannnnn?


fida
mmm...telus. telusssss sgt jawapan ko tu dik.


tm
nakkkk. nakkkkkkk joinnnn. jom kita pegi kursus sama2 beb.


pn confused
ontah. akak tak tengok laie. tapi nampak cam best. nati sok dah tgk kito elas lagik...


juliet
ok. jom kita pegi bank buat loan 20k pasnih. hahahah


tiny
ehhh. aku suka artis tauuu. tapi yg internesyenel la...cam maher zain. hahahahah


isabelle
haa. jual sagun secara skim piramid la tuhhh? hehehh...


ik
ohbulan? ehhh tidak...ohkumbang. hahahah


k.erna
akak masok la rancangan ustazah muda kak. hikhikhik

PUTUBAMBU said...

aku pening ni baca soalan kau..ekekke..tapi aku nak jawab gak lah..

aku jadi secretary je tijah..
pasal tu je lah keroje aku dari dulu sampai kini..

tapi aku gak part-time housewife kalau hari senin sampai jemaat.
full time hauswaif kalau sabtu ahad dan cuti umum

tu kalau aku bukan artis le.. tapi kalau aku artis.. err..aku taknak le jadi artis.. wardina kata..artis tak boleh jadikan idola.. taknak le aku..!

PUTUBAMBU said...

ha..amik kau..punyalah panjang aku jawab tu! muahaha

zaradgreat said...

nak jadik ultraman! :D

Bekas ratu. said...

mak nak jadi superwoman.! bole???

Tijah said...

putu
ko kan...patut jadi penulis novel nih. kihkihkih. ok aku janji aku org petama beli.


zara
ok. aku lak jadi resaksa ehh?


bekas ratu
superwoman? jgn la. nati kena pakai spenda diluar...

nursyuhaida said...

belum terpikir lagi.
sebb tak pernah jadi artis la kak.
haha

Tijah said...

nur
alaa...rugi la kann. AF dah tutup plak skang...

Cik Muda Sae said...

aku kerani je kat kementerian nih...haaaa...! dah jadi pon!