Mar 5, 2011

terima kasih je lah...

ada satu macik ni kutuk julia.
sebab tanak join dia ikut rombongan.
sempena cuti sekolah ni sok kan.
anjuran putwiamno.
oh! julia mana ada baju pink.
hijau adalah.
oppss!

sorry la macik.
julia memang tak suka tempat2 macam tu.

tempat2 macam...
padang besar.
rantau panjang.
ayer hitam.
nilai 3.

crowded. rimas. panas. belengas.

takat nak umpan dgn barang duty free murah2...
pasu bunga...
ceklat tobleron...
akopal/akorok...
takyah lahhh...
baik duduk rumah hafal surah.

lagi pun...
orang ni jam online shopping la macik!
lebih mudah.

macik nak pegi...pegi je lah.
julia tak kisah.

sedang order breadmaker dari atas katil (sekadar gambar hiasan)

21 comments:

hOtMaMa said...

curlast ko jah.. feeling2 julia! kikiki

apakportefeuille said...

tijah-julia..wow..samo laaaa

rosdiana said...

aku pun banyak baju hijau.
ops!.

AZANI said...

ye lah zaman rusuh rusuh kat luar negara......kalai nak lrpas sempadan biar lepas sempadan daerah je,,jabgan sampai lps sempadan negara..

salam jah

AZANI said...

amenda lak kalai....kalai manekam.. kalau

ibuintan said...

dah ado bayang2 pru ni.. mulolah banyak trip merombong kan

merah, pink, biru, hijau?

tasekM said...

wey jah... td aku dh komen pehal hilang...? cuba ko tgk kt spam. sangkutkah komenku...?





.

kakngah said...

sakit pinggang wey... duk lam bas.
meti tambang free nih! kehkehkeh!!!

fatt said...

sume dihujung jari..click aje.. :)

Tijah said...

hotmama
sbb mak tak tahan dengki tengok ko feeling nigella asik membaking kannn?


apak
kannn? sesuaiiii...


ros
ehhh. bukan aritu ko pakai baju pink pekat ke kannn???


azani
nak lepas sempadan ns/kl ke jln tar pun malas bang. hahaha


ibuintan
hehehee. agak2 lopeh ni sapo plak meningga kan? isk. astaga...


tm
xde pun sangkut. ko komen thru hp ke? aku buat aritu jadi centu gak..sangkut.


kngah
haaaa. skang lagi takut nak naik bas. silap2 poie tak balik2 telontang tongah hway kann?


fatt
yer betul. apa kes nak susah2 himpit tetengah ramai tu kan?

mAmAbuDaK said...

alapadam dooolahhhhhhhhhhhh...tukor jadi julia robet...

Tijah said...

mamabudak
dak aihhhh. skang baru feeling julia rais. blm masuk international lagi. hahaha

Lazyf said...

Julia tuh sapo deh kak?
huhu...

zaitgha said...

i dapat corelle murah online he he....tak yah pun gi Langkawi....i pun tak suka pegi tmpt2 yg u cakap tuh rimas lagi merimaskan he he...selalu dtg cuma tak tinggal kesan jer he he

Tijah said...

lazyf
julia tu...errr...birasnyer tijah. hahaha


zaitgha
heheh. saya pun salu pegi blog akak tgk kek cantik2. gewammm. errr...nak ler link corelle muras2 tu kak. mekasihh. :D

Puan Capa said...

kak....order utk aku skali :D

Tijah said...

puan capa
dahh. konyer 3 set eh...

Ungku Nor said...

geng opis akak pun sakan poie cherating la..langkawi la..kuala gandah la..

den tak join pun, takdo bajet ;D

Tijah said...

k.ungku
kihkihkih. tak ghoma sebona eh kan. panehhh berlondir. baik lepak jasco melahap jonis ko...

ain (sweet thots) said...

huhu... x sangka seksi juga julia ni ye. hafal surah, pakai camni ke julia? hehe..

Tijah said...

ain
ehhh! seksi di rumah itu hukumnyer harus. hikss...