Apr 27, 2011

hai kawan2!

sebenarnya kan...
saya cam takde mood tau.

sebab...
saya tengok follower saya baru 979.
mungkin kalu cukup 1000 sok baru saya eksaitet nak update hari2 kot.

hahahaha.
keji kan?

folo la saya.
nanti saya review blog anda.
wiiiiiiiiiiiiiii!!!
(terpengaruh dgn wiiii setelah baca blog brader hazrey)
klakar mamat nihh!

takde la.
saya bz sikit skrg nih.
ada byk documentation.
kena la kasik priority pada yg lebih penting kan.

baiklah.
nanti senang2 kita jumpa lagi.
saya nak pegi reply komen yg lepas2 plak.
tak best tau tak reply.
sebab saya sayang awak semua.

44 comments:

Jiha said...

Ala kojap yo tu kak nk sampai 1000.. Esok luso buek kenduri jgn lupo jomput den yo kak..

Cik SHiNJU said...

Kak Tijah nak review blog saya ker? (perasan)

wahhh..macih kak... :)

al-lavendari said...

tadi nampak kononya gambar awak kat entri terbaru YB !

boleh percaya ke ?

boleh saya follow 21 kali ke .. nak cukupkan 1000 ?

Tishya said...

kak jah. resipi baru pls.

mashi said...

terasanye saya yang baru follower berapa kerat je nih..huhuhu(T_T)

P/S:sayang akak jugak..muahhh:P

Ms.Lilies said...

ai lebiu too darling

h a n i e said...

ye. baiklah
saya unfollow, then follow balik.
i follow u, u follow i
gitewwww..

jgn lupe review blog saya ye.







hahahaha. larik!

intan.maisarah said...

:)

~ Cik Azz ~ said...

Paling tak suko bilo ado bloggers yg follow blog kito pehtu suruh kito follow balik blog dio..

Nak follow tu follow yoo la... Kalau tak ikhlas tak payah follow... huhuhu...

Kojo laie ponting dr blog.. kann Jah kann.... kehh3..

peej said...

kitew dah follow blog awak.
awak jangan lupew follow blog kitew lew yew.

haha. ok bye.

AZANI said...

Assalam Tijah
sepeninggaalan kau, tasek ada assignment, sku tak tentu hala...

tasekM said...

n3 paling riak abad ini.
aku benci ko jah.

:p





.

shaz said...

sayang ahkak tijahhh..hehee

Yunus Badawi said...

nanti aku follow sekali lagi.

Aku tengah menyengkang mata ni nak balas komen. Komen yg 2 hari lepas pun banyak yg aku belum sempat balas. Hari ni punya termasuk komen dari ko lagilah belum terbalas huhuhu

Erna said...

jah..sibuk bona sekarang ni yo..
kojo kan jah..kono la dulu an..
janji sesokali jah ado nulih..

DeLancrettLurpak said...

ilaputoo...

kalau seribu followers, jangan lupa buat pulut kuning sedekah dkt surau, hehehehehe...

Madam Sooyaree said...

Kalau follower dah lama pun akan kena review tak? Heheheh... jemput2 la ke blog hamba :D

ibuintan said...

bz.. bona yo

yo lah.. buek la kojo yang datang an hasil dulu

Hazrey said...

Saya sangat sedih.

Sejak semalam saya asyik terpikir kenapa saya kerap tersedak. Rupanya..

Dan saya juga sedih sebab awak panggil kita mamat. Dulu saya pernah bermusuh dengan orang bernama mamat. Sampai sekarang saya tak mahu maafkan dia. Ada ke patut dulu kecik kecik dia selalu tarik seluar saya. Sedih tak? Mana saya nak letak muka saya? Bapak saya bukan peguam nak saman dia.

Saya mintak tolong pada awak. Hentikanlah guna nama mamat tu. Awak mengguris hati saya. Saya boleh mengigau teringatkan kisah silam saya, dan saya pasti menangis di sebalik bantal. Biasanya saya hempaskan badan dulu sebelum nangis. Saje, nak kasi unsur dramatik. Tak leh eh?

Awak tukar mamat kepada ermm.. jap eh, kalau tijah, mesti boleh bff ngan leman! haaa leman! yay!!

Kita bff awak eh? Nanti kita amik gambar lompat eh letak kat blog!! wiiiii. shukanyaaa..

Kaktiny said...

alasan.. alasan.. alasan.. kaaannnn!!..

hahaha...

takpe nok.. kalau ko bizi, itu petanda baik, maknanya business ko berjalan bagus.. alhamdulillah..
rezeki tu..

Ya, kena bg priority pd yg hakiki kaaan.. hihihi..

kucingorengemok said...

ko jangan janji² nak review/ziarah bagai... tengok tas tu dah koma tak bangun²

Ridpest - The Proven Termite Eliminator said...

hey tijah ko mmg ah populer le...x follow pun uolss meletop...

aku adalh peminat tegar blog ko tijah oiii

marveles..

Siti senduk

Emie Jipang. said...

yo la jah. eden folo dah. jangan sedih sedih eh.

julietchun said...

pelan2 kayuh dik :P

kakpah said...

sibuk yo jah...

rosdiana said...

pasal tak reply komen ni kan,
aku ada terkena dgn satu blogger fofuler. komen aku dia tak jwb.
tapi entry selepas tu, bila ada sorang lagi blogger hebat komen kat entry dia, terus dia jwb semua komen sbb dia nak reply komen blogger hebat tu.

ko faham tak? aku tak marah dia tak reply komen aku. tp takdo dah le aku nak komen lagi. cuma rasa kelakar je la tengok pe'el org2 cenih. nak layan yang femes jer.. haiyoo..

PUTUBAMBU said...

alah..sabar sikit je lah.. capai le impian follower ke 1000 tu..

aku ni ha..dapat 100 follower pun dah rasa kembang semangkuk..ekekeke..

Aku said...

sibuknyer...

kejor contest pi taiwan ker..?

hahaha....

J@J@ / Bini The Rock said...

ya...
ai lap u tu
silalah kemas blog.

wwwiiiiiii!!

:|: TinTa Kibod :|: said...

klu aku jd dabel klik follower ko kak..ape jd ek..ehehehe...

Rafikasastras said...

Salam Tijah. Meh la den tambah sorang follower laie ha Tijah ehehe.

Tijah said...

jiha
nak buat kenduri kena cukup 10000. bleh buat kat hotel terus. huhu


cik shinju
bolehhh. kejap ehhh. kang akak datang bawak buah2an


al
isk. pelanduk 2 serupa tu bang. yb gugel kot gamba tu. hehehe.


tishya
aisehh. akak skang musim makan luar la dik. tgh malas. jom mekdi nak?


mashi
jgn ler gittew. saya sayang awak jugek...


mimi
aisshhhh. yu mek mi blashingg....


hanie
mano aci cenggitu. eh. tapi kalu anfolo dia jadi kurang la ek?


intan
apo pasal sengih2 je tu? ;)


cik azz
kojo dapek duit. folo dapek kawan. tapi kono ikhlas la kan...

Tijah said...

peej
kita mmg folo awak lama dah. kita minat awak per. (cehhh. apasal stetmen cam lesbo nehhh...)


azani
takpe kang aku kasi assignment kat dia plak bang..


tm
benci...tapi dlm hati kata sayang kannnnn?


shaz
sayang awak jugerrr. mmuuahhh...


yb
aku pun sama bang. gini ler keje kais pagi makan kfc, kais petang makan mekdi kannn? hehehe


k.erna
yolah kak. sesekali menghilang tu yg buek org gindu kan? kihkihkih. koji eh lak ai...


lurpak
apo pulut kuning plak...briyani gam terossss. huhuhu


madam
awakkk. kita salu masuk blog awak ada pop up pastu terus close window. naper ekk...


ibuintan
ontah eh kan. blogging ni sesambey yo. kok rajin tu update lah...

aNiS tHe BumbleBee said...

kalo dah 1000,ko kutip sorang 10hinggit kan kak..kayo dahhh!!!mlm la kak..ape lagikk.kekeke!

windu ar kak..kite pon tak update2 blog gak.monsun malazz melanda..tihihi!

Tijah said...

hazrey
mamat...eh. abang lemannnn. wiiiiiii. tengs la masok blog tijah ehh. sukerrr nihhh. terasa nak willey atas wilcha. baiklah. maafkan tijah kerana mengguris hati leman ya? kalau nak hempas badan...pakai la gelang meknet dulu kerana ia boleh mengurangkan risiko kelebaman. ok, kita bff ya leman? (mari calit jari kelenkeng sama2)


tiny
tu la. lain la kot nnang nak kasi aku inkam tetap ke sebulan kan. tu bleh la konsider full time blogging. hahahah


kog
hahahhaaa. aku dah agak dahhh. tu tampal plaster kat tgn tu..sumer lakonan tu. (tuduhannnn yer tasss??)


senduk
ahkak!!!!!! lama x datang sini nihhh. maken gojes nampak skang? misti tgh pakai tudung hajaba tutup dada skang kannnn?


emie
mokasih la. iskk. cam menagih simpati lak ai ni kannn...


juliet
wiiiiiii. ko panggey aku adikkkk? best. best.


kpah
iyo kak. nak membangkoang pun blm sompek laie ha. cam memanggey2 yo daun ketumbar tu.


ros
wiii. sapa tu ros? pilih bulu eh dia? kiter bako jer wos. tak pun kita unlike n3 dia. pastu kita flag blog dia. wahhh! batu apinyer aku.


putu
cer ko buat...sapa folo dapat stok putu piring utk seminggu. ehhh. putu bambu.


aku
tak kejar kontes bang. kalu dapat pun amek cash je kot. malas pegi.


jaja
baiklah. kejap lagi saya kemas yer...


tinta kibod
dia jadi tak tentu arah. kikikikik...


rafikasastras
wiiiiiiii. saya suka. mekasih yaaa...

Tijah said...

anis
wiiii. idea yg bagus tu. pastu jgn stop kat situ je. buat lak kutipan bulan2 cam main kutu kan? meriahhhh...

Madam Sooyaree said...

ada pop up? entah la, kita buta it sket, hehehe

Tijah said...

madam
ke sbb kita pakai vista dia jadik centu. takpe nanti senang2 kita godek balik

lyza said...

udah baca,
udah komen,
udah polo..
kita dtg sini tuntut janji hahahaha..
gigih tau..tknk kasik akak berenti buat N3..nk kasik polower akak ckup riban2..;)

Tijah said...

lyza
wiiii. mekasih dik. ni yg buat aku maken sayang kat korang nih

n.a.j.w.a said...

almost sume komen tijah reply..bagus..bagus..suka..i folo u..u folo me..oke..setttt

Tijah said...

najwa
isk. saya harap saya gigih begini selama2nya...

Golden Rose said...

komen sha tak penah direply pun...cedih ni

youramirah said...

uhaii..tak ponah laie jumpo org somban buek blog ha.. (nmpk na sepi sendiri di blog sendiri. haha) moh la kak baco blog den ha. tak best kot sobab ado pek boleh followers baru. haha.