Jun 7, 2011

marilah menari...(tukar tajuk)

dah tengok vidioklip dak gambit tu?
orang sibuk cerita/komen/komplen dari last week lagi kan?
gua baru je tengok tadi.
sesambil search jambu/sepah tu kan...

komen?

kahkahkahkahhhhhhhhhh...
untuk pasaran amareka katanya khannnnn?
misti abang obama kagum tengok sambil kata "wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!"

takat ngeliat2 cam lipas kena spray kat lantai dapo tu...
gua pun boleh buat bai!
bukan susah.
takyah gaun2 der...
baju kelawar pun oke.
kata acara bebas kan?

ulat cenggini baru comel!

31 comments:

Ana Montana said...

gambit masih lagi menegakkan benang yg basah

Fida Ghazi said...

kak jah.. kenape aku tak tau ape2 pasal si gambit tu? tak moden kah aku?

DeLancrettLurpak said...

saya ada baca gak pasal gambit tu, tapi carutanz si gambit tu boleh tahan gaks laa.. hehehehe

Ijah EmoTemo said...

ekekeke kak tijah , ulat yg kak tijah post tu lagi cantik dan comel dari dlm video tu tau. hakhakhak.

~farra_~ said...

kak..ade banyak citer dia kat beautifulnara.com. yg terbaru dia tweet guna bahasa kasar dan kesat. gambit? ala2 pelakon kot tapi tak sume org kenal pon. dah nak jadik director lucah kan. sengal di situ!

-HanaMichi- said...

hahaha obama pon x lalu nengoknye.. menguit2..hahaa

Yunus Badawi said...

ko biar betul tijah. Takkan nak guling2 dgn baju kelawar. Nampak carlos lain pulak jadinya hehehe

peej said...

marilah kita menariiii. hahhaa. aku pun nanti nak guling2 kat lantai dapo la. untung2 laki kata takyah masak terus.

Tijah said...

ana montana
nak kena kerambit tu kan?


fida
aisehhh. esok pegi carik kat yutiub eh. tak pun kang aku kasik link.


lurpak
a'ahhh. dah byk kuar paper pasal dia skang ni. x pasal2 glemer.


ijah
kalu ulat gambar tu...saya pun sanggup bela secara percuma. hahaha


fara
"berbakat" sangat dia kan? (mata ke atas, tangan di dada)


hana
beyonce pun geleng kepala tengok. hahaha


yb
itu la motip dier bang. wakakaka...


peej
silap2 dia kata "macam mana la aku bleh terkawen dgn budak ni" wakakakaka...

Hazrey said...

aku sampai ari ni sampai tak pegi pasar sebab pikir apa relevannya mari menari gelek gelek kat dapur dengan laki?

cubalah buat camtu - hukumnnya harus "kau buat tebiat ke tijah?"

Tapi aku suka sebenarnya masa dia gelek tu. Aku taknak bohong. Pastu aku sempat pause muka si mamat tu masa minah-siapa-ntah-nama-dia duduk kat atas riba dia.

Weii, pakai baju silk silk macam tu, mau tak bawak remote control dalam poket weiii. Tengok muka mamat tu, takder darah dah kat muka. Hahahaha. Ok jap, telan air liur jap.

tasekM said...

aku kan jah.
kalau buat perangai mengeliat2 kat dapur tu.
harus la laki aku cakap.
ko masak dulu.
lepas tu kang.
nk mengeliat, ngeliat la.
ha ha.

bingai bidio tu.
heh.


.

kucingorengemok said...

baju kelawar koyak ketiak... senang sikit nak proceed

rosdiana said...

tiak dia itam jah..
itu je yg aku nampak.
lepas tu aku pitam.

nizamsani said...

wiiiiii~

kakngah said...

mulut pompuan tu nyanyi cam ketat jek nak bukak..

hani said...

tp kn kak..jwpn paling bangang dak gambit tu bg..."xde cium2..jd xde lucah." jimbit btul.

bujal X said...

ghairah depan peti ais~haha~~

Huda Ramlee said...

dia sebonar eh nak promote pencuci lantai baru tu..mudah dan ringkas..tak payah guna mop..ko leseh-leseh je kek lantai tu ha..

~silent talker~ said...

nama pon gambit . nak moden2 sgt plak . dah buat camtuh kene la hati kering cket . neh nak emosi berlebih2 plak . kemaen lagik ayat2 tweet dia .

~eh kak . br pestime nk komen . slalu silent reader jerk :) ~

lyza said...

pasaran amerika tapi bhs melayu.. agaknya amerika skg ni bhs utamanya bhs melayu kut...:P

Aidah said...

Cam biasolah oghang yang malu nak ngaku molayu, malu ngan budayo sendighi, malu ngan bahaso sendighi. Kalau tak ngeliut-ngeliut cam ulat tak kona lak dek omputih kang. Tak internacionalle lak. Nyampahh den!

Mak Ton said...

kelakar sungguh bidio klip eh..
apo motip dio menari2 kek dapur gak eh... peh tue menari mcm hapa2 ntah... geli lg ado lah... alahai gambit..

PUTUBAMBU said...

wakakaka...! sabor je lah aku baca entry ni..

takde le best sangat vc tu..

tapi kan jah..kalau ko menari ngan baju kelawar kan.. ko kena jaga gak le kepak baju tu kiri kanan.. takut kena api gas tu.. muahahaha..!

Tishya said...

betul la tu kak tijah. lipas kene spray kt dapo. mmg dah kat dapo da tu. rasa nk spray pastu pijak2 jee

mashi said...

video nak gersang2 kan..
bukan lagi terangsang tapi rasa mual nak muntah lagi adalah...
dah la muka pun macam auwww...
payah sungguh manusia sekarang..kan kak


owh emosi pulak..heee

- GC - said...

buat v/clip gitu harus lah laku.. tengok, ramai org beria nk tgk sbb nak kutuk sigambit. haha

adibah said...

Gambit tu sapo??

Kenapa bila ko sebut Gambit aku terbayang tanah gambut?

Jah, menari berbaju kelawar sangat tempting and seducing kaedahnya.. Ala2 gambar arwah lady Diana dukung budak kecik kat buaian masa dia masih dara dulu..

hani@debumelukut said...

salam singgah...tersinggah.
video apa? tak tahu menahu nih?
mmg sah ketinggalan keretapi dah akak nih..cer bagi jelas sikit, nak search kat u tube ni..

izman said...

heh... VC tu? menyampah ada la.

Tijah said...

hazrey
aku tengok vc tu kann. terus teringat iklan lipas kena spray dgn baygon. nak gelak pun ada hoccay. hahaha


tm
pastu kang ko ngeliat2 la sorang2 kan? aku nak makan pastu nak masok tido. hahah


kog
proceed? silap2 terus turn off. hahaha


wos
tak baik wossss. tu birth mark tu. mmg ada sejak lahir. wakakakaa...


nizamsani
suke la tuu....


kngah
apa la motip sebenarnya tu kan?


hani
org kalu dah biasa buat...itu mmg tak jadi hal ke dia kan?


bujal
rasa nak potong mereka nipis lepas tu simpan dlm freezer.


huda
osah eh la kan? mari kita think pozitip. hahaha

Tijah said...

silent talker
ntah. berani buat berani tanggung ah kan? errr...welkam dik. welkammm. :D


lyza
ehhh. mustilahhh. bukankah obama tu pandai berbahasa indonesia. hahaha


aidah
kok yg buek tu kapir lain la kan? ontah la. tu kok campak dr eteh tanjung tuan elok tu. biar ditolan eh dek air pusar kek situ.


makton
dia sebenarnya nak bagitau...lipas kalu ko spray belum tentu dia mati dgn segera ton. huhuhu


putu
mungkin bukan kat dapur la kot. byk lagi tempat lain yg xde unsur2 api ni kannn?


tishya
telentang2 yg tak tahan tengok tu. klakar betul la. sebijik lipas kan?


mashi
mula2 tengok mmg emosi tapi pastu dia jadi kelakar tau. cam hape ntah.


gc
aku nak buat vc tijah shuffle la pasnih. misti hit kalah justin bieber kann?



dib

alaaa...pelakon drama tu. aaaaa. ni misti salu menyeduce pakai kelawar ni kannnn? cam biasaaaaa jer. hahaha


hani
cer taip jer nama dia. misti keluar punya. sudah glamer vc tu skarang....


izman
kannn? jgn kasik anak tengok taw...