Jun 6, 2011

dah 12 lebih.
gua masih layan axn.
belum ngantuk lagi.
cem dah tido jam 10 tadi.

tiba2 kedengaran suara dari bilik tengah.
oh no!
oh nooooo!!!
mamat tu mengigau.

gua pegi tengok.
peluk2 dia.
usap2 kepala dia.
tanya apasal...

dia tak jawab.
sambung tido balik.

mmm...
gua syak...
loan studio apartment dia tak approve la.
dia mana ada payslip maaa...

tu pasal sampai mengigau.

esok gua tanya in detail aaa...

16 comments:

Ms.Lilies said...

kehkehkeh...

kalo dia mimpi lain???
haaaaa cane tuh

Tijah said...

mi
esok gua check tilam. hahaha

Yunus Badawi said...

Alang2 nak ambil loan belilah condo

DeLancrettLurpak said...

kahkahkah!

esok pagi buat-buat la jadik laundry day.. basuh satu rumah punya cadar, tak la nampak sgt nak check tilam, hehehehe

Tijah said...

yb
nanti nak propose guna ayah dia punya payslip. hahaha


lurpak
kalu ada gejet cam csi tu bleh gak check on the spot kan? hahhaha

kakngah said...

dah cek tilam lun?

Acik Erna said...

jah..lenkali toman an dulu..baru tak ngigau..he he..

tasekM said...

oh! no tu aku tak risau na.
tapi.
kot oh! yes oh! yes...
risau gak tu jah..

haha.



.

bujal X said...

risau sampai bawak ke mimpi~he~~

kakpah said...

ontah ontah makwe e dibawak lari kek oghang haha..

rosdiana said...

ko pasti jah?
mmng dia sebut "oh no oh noo" jer?
bukan..
"no bebi noo!"
kalau ada ayat 'bebi' maknanya dia dah mula cari surirumah utk studio apartment dia nanti.
maju ke depan dak Cem nih..

NenekPenne said...

baca tapi tak tahu nak komen apa...

PUTUBAMBU said...

hahhaa...!! sabor je lah

aNiS tHe BumbleBee said...

keh3x!tak abeh2 lagi mamat tu dgn studio apatment dia.serius dah tuu..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ohh tdur n ngigau itu suatu yang normal:)

Tijah said...

kngah
nasib baik xdo apo2...


k.erna
oh haiii. dah bosa kak. baik toman'an abah eh. opss...


tm
err...mana ko biasa dengar oh yes tu tas? sesuatu tu. wakakaka...


bujal
jgn blacklist kat ccris dah kan?


kpah
makwe lari...buleh cari lain kak. kihkihkih


wos
ko ni mcm tas la. skrip korang samaaa jer kannn? nakal nihhh...


nett
hehehe. takpe...takde masalah tu.


putu
dia tak citer lagi la mimpi pasal apa. haih.


anis
skrg tgh usha landed property plak....


fifiey
kann? ntah mimpi apa la tu. tah2 kena sepak dgn kungfu panda