Jun 3, 2011

lagi...

aji usop call.
"ado poskad dr jopun ha. meh senia amek!"

jepun?
sapa pulak la kan?

sekali dapat...
ek elehhh!!
north dakota la pak jiii. US tu...
narita baru jepun...
ni misti ilmu alam cukup makan je dulu nih...


wiiiii...
dapat setem lagi.
poskad dr US.
tengs mai!

kan???
bukan susah sangat nak menggembirakan jack jah sparrow tu.
cukup dgn sekeping poskad beserta setem yang agak rare.
happy la dia laksana mendapat happy meal.

btw...
dah tengok kungfu panda2?
giler best ok.
lagi best dari part1.
kelakar nak mampos.

sekarang rasa nak bela panda sebagai pet.

dah.
itu je berita terkini setakat ni...

32 comments:

mashi said...

senang dapat kawen dengan kak tijah..
bagi setem dah hepi gila..
(komen saya bunyi macam laki nak kawen 4 pulak..haishhh...)


baek kak!!...ujung minggu ni saya nak tengok kung fu panda and nak makan kuetiaw kung fu

:)

peej said...

serious lawa setem2 itu.

DeLancrettLurpak said...

senang aje kak jah eh, anniversary bagi satu buku setem, sudehhh.. hehehehe

kakpah said...

ngumpo setem ni hobi ekau ko hobi chem. Konpius lak ha..

Acik Erna said...

jah..ngato aji usop yo..
tau dek aji usop nanti..dongan sazah sekali jalan marah nagn jah..he he..

lupekanje said...

best tu jah...acik tengah carik stem nk pos surat ni. Malas tul nak gi pos opis. Tak tampal stem agak2 eh sampai tak surat acik ni?

Madam Sooyaree said...

padanlah tadi tersedak, ada orang sebut rupanya. jangan lupo jah, dating a&w depan seremban parade, den nak curly fries!

bujal X said...

setem gambar katun?

afiq said...

bebi lgi kiut dri panda tu.

kaklong said...

tgk kungfu panda?
jgn mato kau jadi mato pandah dah....

kucingorengemok said...

mana datang idea jepun tu?

isabelle said...

north dakota sekarang dah pindah ke jopun la kaktij.
x caya, cer tanya dakota fanning.

- GC - said...

nobita pun jepun jugak kansssss...

tasekM said...

best yek jah..?
nk kena gi lak la bawak budak MC nih...

Mimi ada kt melaka jah.
aku xdpt pi jumpa dia lagi.
alahai...



.

PnConfused said...

den nak poie klantan seminggu sok....


nak tgk lahhh... kungfu panda...


aihh.. sano ado wayang tak eh??? last time den cekidaut 7-8thn sudah takdo...

A.I said...

kalau aku dpt setem kiut mcm tu, kompom aku kene sorokkan awal2. nnt berebut dgn si angah!

zonaku said...

kak, ko nk bagi panda tu mkn apa kalau ko bela??

Chik Att said...

setem 20 posen penang nak tak ..... kita nak anto .. mau sepapan ...

pearls.. said...

citer pasal setem.. tetiba kuar citer si Po...budak gemuk tuh.... hahahah...

chai n tea said...

cute gak setem itu

jelesnya akak dh tgk kung fu panda..ai pon nak tgk gak..bila ek dvd9 pirate nk kuar?

Cik SHiNJU said...

kak,kalau p us nanti tlg kim poskad ke saya eh..terdesak nk happy gak ni.. :'(


best sgt ke kungfu panda baru ni?
nuffnang ade bg 4 tiket free neh...lalala :D

NenekPenne said...

stem kartun archie...
kecik2 suka tengok kartun tu..tengok dia joget setempat...

kakngah said...

konan den kek setem bini simpson tu..

den tgk hr senin lopeh jah.. kek terminal 1. tapi tgk dah setongah...

ckLah said...

Tijah,minta tolong keluarkan url/link ckLah dari bloglist tijah. Ramai sgt yg masuk ke @Laman maya ckLah dari situ(1482 klik setakat ini) Tak sukalah. Ada sebabnya. Tolong ya!

AZANI said...

gambar stemnya...?

AZANI said...

Marge simpsons dan Archie....

AZANI said...

kita tunggu Pos buat Upin dan Ipin...

Tijah said...

mashi
skrg tengah offer...boleh bawak kuetiaw kungfu masuk panggung tau. cer try...


peej
kann? ko ada setem lebih tak? :D


lurpak
wakakakaka. tanak aa centu. eniveseri kurang2 nak investment etlis 10k. huhuhu


kpah
hobi sey kak. cem hobi eh buat masa ni...kumpul pamplet.


k.erna
takpo kak. tak tau deh do. aji usop umah eh takdo internet. hahah


acik
tak tampal setem bukan yg receive tu kono dondo ko kak? eh ontah la. tapi yg pasti eh blm tontu sampai la tu. hehehe


mai
no problemo. jgnkan curly fries, bananasepelit pon bolehhh. hahhaa


bujal
yes...awesome kann??


afiq
so ambik bebi sebagai pet je la kannnn? hahahah

Tijah said...

klong
ha'ah. osah best eh. klakar sampai berair bijiik mato.


kog
dakota dedekat ngan narita kot bunyi nya....


isabelle
ntah2 dakota fanning pun tak tau. sbb dia fening.


gc
a'ah kannnn? nasib baik aji usop tak kata doremon yg kasik...


tm
aku cuti ni hari2 bawak cem keluar. kalu tak dia boring. mimi? ko umpan jer dia dgn hazelciskek. misti dapat jmpa punya. hahaha


pn confused
wuishh. lama den tak poie kelantan tu. last pegi lepas form 5. kem salam la kat semua ehhh?


ai
dia minat gak ekk? meh sini jumpa acik tijah. ada byk gak setem katun2 nih..


zonaku
errr...dlm peti ais tu ada bayam. ok tak tu?


chik att
setem penang? tanakkkkk...hahhahaha


pearls
tu n3 seb bajet namanya. malas nak buat asing2. hahaha

Tijah said...

chai n tea
alaaa..ko tengok jer hari rabu 1/2 price rege sama dgn cd pirate. puas hati lagi sbb screen besar.


shinju
4 tiket? wahhh. boleh pegi 4 kali tu. insyaallah nanti pegi ulu selangor akak poskan surat yer...


nett
kannn? tapi aku suka lagi tengok smurf. comel macam saya. hahaha


kngah
terminal 1 x best la. den layan mbo yo skang ni tompek baru boseh sket. terminal 2 tu. dah poie lon?


cklah
oraittt. no problemo.


azani
upin & ipin? agak2 keluar tak nanti tu?

rosdiana said...

kalau aku bagi ko setem gambar kelapa sawit.. ko nak kawan dgn aku lagi tak jah?

jas imran said...

kak tij... join la postcrossing kat sini ha... http://www.postcrossing.com/
senang nak kompol poskad n setem eraun de werld... =)