Oct 25, 2011

?

sudah 2 hari berturut2 saya mimpi jadi ketua sindiket curi alphard...
lalu mencerai2kannya menjadi spare part...

apa petanda?

33 comments:

Cik Puan Hafiza said...

nak dapek kete baru letewww...

Jiejah @ Iza said...

ahahaha petanda alphard tu on d'way dtg kat hang

isabelle said...

setuju.

alphard baru kaler hitam bakal parking dpn rumah.

*apa motif aku siap specify kaler hitam nih?

Tijah said...

hafiza
aminnn aminnnn. hehehe


jiejah
wiiiii. tak sesuai la aku 3 beranak jer nak naik keto bosa tu


isabelle
tanak alphard. nak keto lain laaaa. tapi kaler itam nakkk....

Fida Ghazi said...

nak jadi penerima AP kot! aminnnn...

Tijah said...

fida
wowwwwwwww! errr...ko nak keta apa? aku kasi diskaun.

zonaku said...

hehehehe........
ada le bakal ilang kete.....
























hahahaa.. cuak.. cuakkk....!

Aku said...

aku syak ko jangan beli alphard...

habis ko kirai-kiraikan alphard tu...

ko kena beli CLK. aku rasa tu petanda mimpi ko...

aNiS tHe BumbleBee said...

Org kata mimpi slalunye terbalik.kalo mimpi jadi org jahat,realiti jadi baik...


mungkinkah kak tij akan jadi ostajah??ngehehehe!!

bujal X said...

ngidam la tu~~keh keh~~

Ezza said...

Hmm..case close..dah jumpa sapa ketua sendiket nya...hahahahah

sudipVSsenduk said...

pdfirasat ahlil nujim, ko akan masak lepat

AziE said...

Alphard tu milik orang lain

Ms.Lilies said...

jap...
aku usha alphard kat parking bawah ni...
kalo dah takde aku tawu dah mana dia ilang....




:))

Huda Ramlee said...

nak jadi tokey jual aksesori le tu..

tasekM said...

petanda ko nak masuk penjara.
keh keh.


.

cikhajar said...

petanda akak tido tak baca doa

wos said...

cer tanya carlos,
dia mimpi apa lately nih?

pastu baru aku boleh bagitau apa makna mimpi ko tu.

saspen tak?
saspen tak?

DeLancrettLurpak said...

petandanya adalah...







kak jah nak dpt duit juta2.. heheheh

PUTUBAMBU said...

ntah2 ko nak dapat baby kot tijah..

tapi dlm mimpi tu jadi alphard..

bab cerai2 tu idak ada le.. tu 'bunga2 mimpi' je tu..ekekke

||alis|| said...

kalau mimpi anak, maknanya masalah. kalau mimpi kete mahal, hamba belum habis ngaji lagik..

:D

cahya indah said...

auntie nak dapat duit kot..hehe

mashi said...

kak tijah bakal dapat keja part time sebagai mekanik atau tukang pomen...

Chik Att said...

tandanya ... koo mesti jadi zoorrrooo 6 jahanam ... keh keh keh ..

kakngah said...

ketuo sindikit.. bosa pangkat eh tuh!

Hidemichi said...

Tu nak suruh ko jd informer kpd inspektor aliza.

hanie said...

lepas ni buleh keluar movie

"bini ku perampok kereta"

eh?

hahahaha larik!

tentangseseorang said...

tandanya ko pencuri alphard yang berjaya

suw said...

wahhh..alphard gitu..
salam kenal :)

dakwanie said...

tak habes habes lagi mimpi alphard nih?



www.dakwanie.com

Tijah said...

aaaaa korang. dah abis mimpi dah. x dan plak nak reply 1-1 nih. jgn marah yer...sayang korang ketat2. ni tgh try nak update n3 baru. i try tau. taj janji. hehehe

wak gelas said...

nak naik pangkat tuu..

eee salamm wak datang ni nak komen komen..

Cik Ina Do Do Cheng said...

tak kan ye muka cam perempuan melayu terakhir jadi ketua sendiket .kui kui kui the moral of the mimpi, ko naik pangkat tak lama lagi, sikit hari lagi ye.