Oct 12, 2011

mari berdendang!

omg!

sedapnya lagu sungai lui by aizat.
tak paham apasal tajuk dia macam tu.
tapi seriyes layan.

well...

daripada layan ostatshauki tu khennn.
asik nak menggaul je keje.
ish!

18 comments:

Aku said...

gaul?

gaul-menggauli..digauli? hahaha

istilah lucah yang sopan.

Ms.Lilies said...

terus aku terbyg muka miang dia nok ko kata gtu...haihhhhhh

kakngah said...

aku heran la ostat tu. bini no. 2 dia yg dulu bini no. 3 asek merungut jek tak cukup giliran... tak nak pulak dibelasahnyer... hak pucuk muda gak yg lunyai...

mimi: aku terbayang dia scan suraya atas bwh mggu lepas hahahah!!!
aku syak.. nanti mesti dia kantoi ngn suraya tu la...

DeLancrettLurpak said...

eee..ustazshoki tu kan, agaknye penggaul dia tu automatic agaknye dan berkuasa 4lejang kot.. power sgt, kihkihkih

Yunus Badawi said...

barulah berbaloi kawin 4. Kalau dok tengok aje, buat apa kawin lebih dari 1 hehehe

risanur said...

haha menggauli utk kenikmatan ustaz tu saje hehe...

mmg layan lagu aizat ni...rasa dibuai mimpi saje...

Chik Att said...

kita dengar ceramah jaa....

zonaku said...

kak..........! ingat kan citer jepun mana..... seb bek rajin mengeja tadi...




lagu tu mmg nikmat didengari

tujuhhariseminggu said...

jemaat ni episod terakhir... kita tgk, berjaya tak ostad itu berjaya tak menggauli neelofa... :)

- GC - said...

menggaul tu kan hobi yang sehatttt - kata ostatshauki

Aidah said...

Akak pun suko gak kat lagu tu. Lain macam. Sesuai ngan jiwo.
Hiii yaii, akak dah tak larat nak layan peel ostad tu. Ponek den, tak do kojo lain, ituuu yo bobalik dimintak eh!

Tijah said...

aku
aku taknak la guna term menggaul tu skang semasa memasak.


mimi
kannnn? tapi erma fatimah mmg pandai cari pelakon utk watak tu. jiniyes la.


kngah
aku suka suraya sbb dia daring giler. ada can seri selamat kot. sian bini2 lain tunggu turn tepi tingkap sambil nangis2. kihkihkih


mim
kahkahkahh. 6 speed tuuuu. dia cam kereta zaman skarang la. lagi latest edition lagi improve horse power.


yb
abes takkan tala 1 je bang. sian lagi 3. tu la, kalu xleh adil baik la 1. tu ada can jln senget sok tu.


risanur
tetengah marah tgk muka ostat boleh sejuk tgk muka aizat. hahah


chik att
kita dengar semua termasok berita tamil. hehe


zonaku
ko tak ikut eh? cer tgk kat youtube misti panassss je. haha


7hariseminggu
yeaaaa. kalu berjaya bermakna mission accomplish la tu.


gc
tapi kalu 4-5 kali sehari boleh jadi tenatttt. hikss


k.aidah
wakakakakaa. raso nak campak ostat tu dlm air pusar kek tanjung tuan tu kak kan?

tasekM said...

dapat kat kita...
kita gaulkan ostat tu ngan pisang.
kita buat kodok eh jah...?



.

PUTUBAMBU said...

ostazshauki dlm tahajud cinta tu kan..mmg bertopengkan manusia..!

bencik aku tau.!

* emo..emo..

Tijah said...

tm
seblm gaul kasi blend dulu hancor2 tas. pastu baru disebatikan dgn tepung.


putu
errr...tapi senaman rimau dia bleh suruh abg kita try. hiksss

cik aletheea: said...

cik tijah ,
aa kan..
tajuk die pelik kan...tapi sedap sangat..
dgn bunyi angklung bagai...
layan...

Makji Esah said...

Acik...sapo deh ostatsoki tu? cemacam namo kluar..uwan tak kona...hiksss

Tijah said...

cik aletheea
dah lama suka lagu tu x sangka sungguh aizat orgnyer kan...


makji
cubo makji tgk kek youtube tahajjud cinta tajuk eh. kok tgk dr mulo sampai abih mmg cam nak putuih jantung ngan ostat shauki tu. osah gilo eh main sampai 3-4 kali sehari cam kudo. hhuhu