Nov 25, 2011

jangan la...

nak cerita la sikit ni ha.
tadi kannnnnn...
saya pegi sarapan dengan cem.
then masa nak bayar tu kannnn...
pacik cashier tu cuit2 pipi cem, bagi gula2 sebijik.

anak ko ni?

iyo cik.

lawa...macam omak eh.

aaaaaaa...
muka terus kaler sirap limau.
amek duit belen...
laju2 masuk kereta sambil blushing.

eh tak.
sebenarnya saya nak ucapkan...
selamat berhujung minggu buat semua!

:D

note : nanti saya nak pegi lagi kedai pakcik tu. hahaha.

37 comments:

Jiejah @ Iza said...

hahahaha blushing ... untung cem haha

cik aletheea: said...

wah... puji anak tekel mak nie...




eh..dah kawen ka ko cik tijah?

Tijah said...

jiejah
hahaha. utk org x lawa, kalu sekali kena puji tu syok gak weh.


cik aletheea
opp oppps. lupa plak dah kawen. hahaha

DeLancrettLurpak said...

hari ni dpt gegulo sebijik

esok-esok dpt makan bekpes free, hehehehe

CT NoArIzAh ArIs said...

Okeyy..okeyy..pergi selalu selalu yea...terapi jiwa tu pepagi lagi dah ada org bagi kita mood happy..bukan semua org dapat terapi free macam tu..hehe..

-wos- said...

tak sabar nak jumpa ko lepas ni jah.

aku pulak nak cuit-cuit pipi ko sambil cakap "comel kau ni jah mcm cem"

mesti ko biru lepas tu kan jah?

bujal X said...

suka le tu~~keh keh~

PUTUBAMBU said...

hahahaha...!!
sabor je lah..!

yelah..yelah..aku percaya lah ngan pakcik tu...

tasekM said...

ko percaya la jah.
kot aku pegi pulak.. harus dia cakap gitu jugak.
siap ada ayat tambahan la aku syak...

'lawa macam maya karin omak eh....'.






ok.
aku balik dulu.

.

Pnut said...

aku syak cik tu rabun... dan dia kena buat spek..

kakngah said...

pheewwiitt!!

Penoreh Getah said...

lawaaaa....hehehee..kombang idong omak eh

Ladysirna said...

Blush blush...:)pandai cashier tu yer...

Aku said...

Suka komen Wos... kakaka..

jangan sampai biru. ambik nafas.. ambik nafas...

Tijah said...

mim
uishhh. slow2 la. hari ni gulo2. esok2 dpt coklat plak.


ct noarizah
betulll. tgk skrg, tak pasal2 ceria sampai ke petang.


wos
ye la. ye la. ko perli aku la tu kannn? tarik sepan kang baru tau.


bujal
aishhh. sikit2 jer. :D


putu
misti pacik tu ikhlas kann?


tm
mmm...berjurai2 air mata aku tas tiap kali baca komen ko ni.

hatim a.r said...

nak ngorat omak,anak yang digula-gulakan.itu strategi dia tu kak tijah.ayat manis menghiris kalbu

Tijah said...

k.pnut
kalu centu...biar la dia rabun selama2nya kak. kihkihkih


kngah
jangan la. kang lamo na blushing kang.


penoreh getah
maun eh tak. kombang kompih sampai masuk asap dio goreng puri tu.


ladysirna
walaupun makanan biasa2 saja tapi rasa nak pegi lagi kannnn?


aku
ko dgn wos kenapa skang? cer citer sket? haaa...haaa...tak tawuuu.

- GC - said...

semua orang masuk kedai tu, pakcik tu cakap macam tu. see, ada customer yg nak datang balik.

bijak betui pakcik! keh3x

Tijah said...

gc
alaaa. jgn la buat kiter down. sobs.

uji6june said...

akak tengah membayangkan Jah jalan laju2 masuk kereta sambil muka blushing .. hehehehe .. rasa-rasa macam ayu jer ..



*

Tijah said...

hatim
ntah2 dia buat kat semua mak budak2 yang datang kan? huh dasar!


k.uji
aishhhh. siap2 angkat2 kain sket tu kak. takut tersadung sbb kaki rasa cam tak jejak tanah. huhu

adibah said...

jah, itu namanya maketing stratiji.. :D

hepi holidei!!!

Tijah said...

dib
tengs. ala kasi can ah ko dah holidei lama aritu. hikhik. nak kirim asam kopeng x?

Yunus Badawi said...

komen tasek tak boleh blah. ai like

entah2 mamak syubaidah tu cakap mcm tu kat tas. .. hehehe

Tijah said...

yb
tasek lagi tak bleh pecaya bang. dia teral ilmu2 pengasih ni. kihkihkih

Chik Att said...

huwaaaaa.... nangesss aku ....

Tijah said...

chik att
jangan aaa. nanti banjir kilat. huhu

PINATBATE said...

awww!!! mak cemburus youuu

Hidemichi said...

bagus marketing strategi pacik tu!hahaha

sudipVSsenduk said...

Err.. kat mana ek kedai pak cik tu...

Yati Ali said...

pak cik tu pandailah nak tarik pelanggan..hehehe...

||alis|| said...

jemenai mmg cantik sukmo. takkan baru pasan kot kakkkk.... tak caya tgk kak tas, *ahahaaa! tak pasal kona ke kak tas :P

al-lavendari said...

pakcik jugak yang pandai ambil hati .. !

Aidah said...

Jah, kau bobaik. Tokosima pak cik tu nengok kecantikan kau kang sampai borghajat lak nak pasang satu laiie. Hihihi.

AZANI said...

yelah, kadang kadang tu susah nak agak, samada puji ke perli ..kan,,anggap yang baik je jah...husnul zan oarang kata,,,

AZANI said...

I mean kalau jadi kat saya....kalau kat jah betullah tu...

Tijah said...

pinatbate
mak sampei skrg neves yuuuu...


hidemichi
pakcik tu berniat ikhlas tu...


sudipvssenduk
kat paroi jaya. hehhe


yati ali
pacik tu tak pandai bohong. hehhee


alis
kak tas ko mmg cantik. (tas, ko hengat senang aku nak puji ko ni tas..)


al
cukup buat pelanggan hati kembang kan bang?


k.aidah
wuish tak mungkin kak. pacik tu sajo yo gek eh tu. :D


azani
itu la. saya suka jer bang. hahahaha