May 8, 2012

mimpi ngeri

tadi mimpi kena tolak dari atas gunung.
jatuh menjunam sampai gaung bawah sana.
gua menjerit aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
tapi eh tak mati la.
siap naik balik tempat kena tolak tadi terus lempang orang yang tolak tu 8 kali.

asal ko lempang?

asal ko tolak?

tunggu ko tejun sendiri terhegeh2!
ini bungy jumping la bangang!

wuish!
sedih rasanya kena bangang walau dalam mimpi.

22 comments:

ceklala said...

hahahahaha terbaeklah kak!!

Aidah said...

Ada ustaz femes yang seluar kluar tv tu cakap, kalau mimpi jatuh tompek tinggi, mako oghang tu mungkin kono sihir. Tapi akak tak pasti mimpi Jah ni masuk tema sihir ko tak. Nampak eh macam jatuh sosuka hati yo. Hahaha.

Rafhani said...

Hahahahaa,lawak betul lah mimpi akak nih.

e_ja said...
This comment has been removed by the author.
e_ja said...

hahahaha..adoiii wpun i tgh teruk dilanda bersin tanpa henti, masuk je blog ni terus brenti bersin i taw tij!..:))

Chik Att said...

chehhh .... tapi kalau boleh lempang org ...memang suka hahahahahh

ASH said...

Marah kek sapo nih?...sampai mimpi mimpi..heh?

Aku said...

kalau mimpi jatuh gunung atau gaung orang tua2 kata tak berapa bagus...

tapi kalau bungy jumping, aku tak nak komen la sebab dia macam yo-yo... kakaka

DeLancrettLurpak said...

kak tijah,

menurut firasat saya,




kak tijah mmg gorgeous lagi hebat, sebab boleh bungee jumping dlm mimpi, gilak ahhhh!

*ni bodek, kebab satu buleh? hehe

tasekM said...

aku ya amat takut menatang bungee jumping tu...


aku ni jam kan jah.
banyak na benda yg aku takut.
tgk cerita pocong pun takut.
bangang eh..?




.

PUTUBAMBU said...

uishhh...'ngeri' sungguh mimpi ko jah..

naik takut aku...



(kehkeh)

Tijah said...

ceklala
mimpi yg tak bagus utk org demam ni


k.aidah
kannn? cemano buleh lupo la amek pekej bungee jumping dlm tu.


rafhani
tu la akibat tido siang dik


e_ja
berenti bersin takpe jgn berhenti bernapas. arrkkk!


chik att
kannnn? nak lempang org didunia realiti tak berani. huhu


k.ash
marah semlm terbawak2 kot kak. ke pembawakan budak. eh.


aku
terjaga dr mimpi cemas dia semacam ooo. rasa macam dlm citer kecubung.


mim
kebabbb? ko punya pasal aku makan 1/2 je kebab semlm tauuuu. gigit sat imejin. gigit sat imejin. huuuu.


tm
aku kalu nak tgk citer antu misti ada teman. dapat paksa anak aku tido kat sopa pun dah cukup walau dia tak tengok sekali. eh byk betul citer seram skang kat tv ek?


putu
perli aaa tu. kat ujung siap ada golak. huhu

zonaku said...

teringinnya nak bungee jumping... tapi kalau x der ti=ukang tolak, rasanya, melekat je peluk tiang sebab takut.

Kujie said...

ni tgok cite katun sebelum tido ni....hihihi



p/s - sonoknya ko update, suka baca tp kurang komen, boleh gitu?

Ms.Lilies said...

Penat aku saspen la hahahaha

tentangseseorang said...

aku baru nak jawab ada org dengki kianat dekat ko. tapi mimpi bungee jumping nih.

aku nak jugak cakap ada org sakit hati kat ko kak. rasa nak lempang2 je baca entri ini.

org itu adalah aku huh

Piah the Becok said...

mamiiiiiiiiii aimisyuuu....

hahahhaa.. lama seh tak mai sini. entri mami memang tetap mantop! ai laikkk... ahahhaha..

p/s: moh bungee jumping bebetul nak? tapi kene pi new zealand laaa..

~ Cik Azz ~ said...

Patut la janggal.. :D

Rupo ehh ado orang kato ko bangang... hehehe...

-gedek! said...

dalam mimpi cedera tak?

Tijah said...

zonaku
tulah kan? tp seblm bungee ingat nak try roller coaster dulu.


kujie
bolehh kak. akak jengok2 saya pun dah syukur alhamdulillah. hehe


mimi
ntah hape2 mimpi letli. mengarut2 je.


ady
ecehhh nak lempang konon. ko tgk aku terus kesian nak belanja makan 7 hari 7 mlm kang


piah
hai piahhhh. lama tak hug n kisses khannn? err skang xleh bungee, taun depan ehh?


k.azz
kehkehkehhh. tu janggal tu kes lain tu...


uncle
tu yang heran tu. dia mcm ada potong2 scene plak. jatuh2 terus naik blk lempang org yg tolak tu

Irfa said...

eeeeeeeee atutnya

ztzett said...

hahhhaaaahaha....

kelakar 3x...

dah lama tak dtg sini...Tijah masih menyengat!!!