Jan 1, 2013

1.1.13

salam evribadehhh!

selamat tahun baru 2013 semua!
dikesempatan ini...
saya nak mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki.
atas semua silap dan salah sepanjang 2012 samada sedar/separa/luar sedar (ayat apa ni?)
kira 0-0 la ya.
mari kita mulakan tahun baru dengan penuh rasa cinta dan kasih sayang.

kalendar kuda dah dapat semua?
kalau takde nanti boleh mintak kat kedai dengan setiap belian rm20 keatas ya.

berikut adalah lampiran cuti sekolah untuk tahun ini.
bolehlah mula merancang percutian untuk kegembiraan sekeluarga.

insyaallah year end break tahun ni cem akan disekemsaiskan.
petunjuk?
pagi tadi beliau telah pun memulakan 2013nya dengan menonton victoria secret fashion show @ 711.
mmm...
bujang dah anak den!


16 comments:

Yunus Badawi said...

Pembukaan ayat tak boleh blah .... ngeeee

Happy New Year Tijah

Yunus Badawi said...

Wah den yg pertama!

Boleh dapat hadiah milo satu tin besar ni .... hahaha

Acik Erna said...

selamat tahun baru 2013 jah..samolah yo maaf jugak dari akak..
keleda kudo lom dapek lai jah..nak poi FS ni kek situ baru dapek selalu e kan

A D I A said...

kak, saya pun tgk victoria secret fashion tu tigo kali. gimme five chemmm.

Nizam.Ariff said...

Salam Tijah...

Aku dah dapat 3 kalender kuda, untuk sorang satu lipat masuk wallet... bleh?

Aidah Othman said...

Timo kasih tijah...jadi rujukan kalendar tu kek akak. Bolun sotat sokolah laii, akak dah somput lotih bagai. Canno tu? Tak po. Soba yo lah tunggu bulan tigo.

tasekM said...

mid term break tu bersedia la nk ngundi eh jah...



.

Irfa said...

slmt tahun baru je Jah
maaf le kalau ada salah silap tahun 2012 ;)

ibuintan said...

slamat taun baru jah.... yo bujang dah tu, sok2 menantu la tu

Tijah said...

yb
ewahh sukanya bang. errr milo takde. diorang tgh buat stock check. ahhahaa (kaverline)


k.erna
sama2 la kita kak. harap akak tambah sihat walafiat & ceria2 selalu ya. nanti kita pegi ngeteh nak? saya dah dapat kalender kuda dr kipmart tadi kak. hehe.


adia
hahahaa. sama la kita. cantik2 betul diorg tu kan? tang sayap2 tu yg best tu macam2 ado.


nizam
fuyohhh. nak la satu. aku takde lagi yg bleh muat wallet tu.


k.aidah
hehehe. tu makno eh kono amek saplimen tu kak. sey ni lopeh tolan multivitamin baru la ado tenago kit nak kulu kilir macam2 urusan.


tas
errrr ko pangkah apa tas?


irfa
salamat taun baru wani. salam la kita ye. 0-0. :D


ibuintan
selamat taun baru kak. tu la deh. copek tul maso berlalu kak kan?

Nizam.Ariff said...

pe ke jadah kalendar kuda masuk wallet.... kakaka...

hanie said...

hepi niuyer kakak chantek!











*bodek sket*

isabelle frankly said...

hehehe. sekemsais la ye...
dah nengok victoria secret punya pasal

||alis|| said...

Lepas jadi bujang terus kena fikir nk pinang ank dara sapa plak lps ni.. Lelele

Salam tahun baru 2013 kakjah.

dakwanie said...

sekemsais!!!!

Tijah said...

nizam
eh tak bleh ehh? hahhaa


hanie
same to u adik manis jelita!!


*bodek jugek


isabelle
ye lah. dah bujang kannn...


alis
happy nuyer 2u2. nak pinang sapa xyah pikir. biar mak yg pilihkan. hahaha


wanie
next lepas sekemsais? hahaha