Nov 5, 2009

tak abes citer lagi...


njappp!!! njappp!!!
(burppp! alhamdulillah!!!)

akak tak abes citer lagi laaa!!!
(asal tiba2 muka terasa panas seperti baru lepas dilempang nih? huhuhu!)

ingat lagi tak entry ni?

haa...

tijah tu masok hospital bukan apa. dia pegi kantin hospital je tengahari tadi. pekena lunch nasi + ayam masak lomak cili api yg sodap tu.

sungguh!!! osah sodap eh sampai berasap telingoo!!!

p/s : saje je nak beguwausenda ngan kowang! err...over ke? alaaa! mak mintak hampooonn nyahhh!

44 comments:

Yot | is | Yati said...

kak tijah ni memang la menggelikan hati sungguh.

adibah said...

aku baru je nak amik wuduk baca yassin...

nasib baik nak raya haji.. aku maapkan ko nok..!

kucingorengemok said...

rasa macam nak pegi melawat jugak... melawat kantin :)

~Kak AZZ~ said...

kakakakaka....ghaso mcm nak ompap yo Tijah ni...hehe....


btw....epi belated besdei Cem....adiah takdo...cumo doakan moga2 Cem jd anak yg baik...lobih baik dr mami ehh....haha...

julietchun said...

aku tak lalu nak makan kat kantin hospital sbb dok terbyg2 wajah pesakit dan bau ubat.

FIESYAH said...

nak tergelak pun ade, gatal lak ketiak ni...he...he...

ampun mu diterima kak!

|| NaFiRaa || said...

wakakakkakaakka... sambil gelak guling2.. pastu bangun.. kedek2 pi toilet.. nak terkucil~.. adesss laaa

afiq said...

phewiitt**

"kengkwan meh kite geletek tijah ramai2!"


gegar ok jiwe i..
spita mano yang sodap bona tu hah? chinese maternty ko? waakkakaka

Lifesaver said...

akak!!!aku sekeh mau ndak????hahaha

Che La said...

nasib baik den dah insaf jadi orang baik ko tidak den dah anta samseng pukul

mamarempit said...

spita yg ekau koba an cam bangunan mistewi tu ek jah.....

tasikmerah said...

badigol sood punya tijah....!









sekarang ko tau kan betapa aku sygkan ko. hahahaha...


.

chai n tea said...

ler ingt sakit ke hape
wat berdebor je la akak nih

chai n tea said...
This comment has been removed by the author.
jo said...

hahaha..

ok jugak.

aku masuk ospital sebab nak tumpang kencing je kak..hehe..

Kak Ezza@makcik Blogger said...

apo la ko ni tijah...

sodap sangat ko kantin tu masak lauk minang ni.. lauk sepital kelang ni layak bagi kucing makan jer...

uji6june said...

sampai ati ko Jah ..
ko belahak'an kat akak
kuek plak bunyi sampai kek sini ..

apolah salah ko tapau
ayam saklomak ciliapi tu
tuk akak barang sepotong duo :|

*

Yunus Badawi said...

ko pergi makan kat spital mana tu? Aku punya sibuk hari ni makan lunch pukul 4 ptg. Kalau tahu elok aku puasa sunat aje hehehe

~June a.k.a UmmyImran~ said...

Lorr kak tijah woii...bikin suspender ajo lah ha...sanggop tu semato nk poie makan masak lomak cili api...ahakss!!

Masak lomak cili api landak kek restoren nelayan kek rahang square tu akak dah torai? den donga org kobar sodap smpai jilat kaki...fuhh pueh dok imagine camno rupo landak masak cili api sehhh!!

~June a.k.a UmmyImran~ said...
This comment has been removed by the author.
mugiwara said...

patne,

baru saja buat pakatan ngan kak wos.

siap a!

ashley said...

ko berani pergi lagi kat spital spooky tu Jah?
oh tidak!!!!!

Tijah said...

yot
kuci. kuci. kuci. hehehe


dib
ahhahaa. x leh sbr tunggu april fool kan?


kog
jom lah. esok aku call tanya menu apa.


kakazz
mami cem baik apo. nak ompap? sapo yg kono ompap patut eh tu? wakakaka


juliet
takde. kantin ni ok. dr jauh bau ciken rosmeri


fiesyah
gatal ketiak boleh garu dgn scaler...


nafiraa
ni misti kencing tak lawas nih. hahahaa


afiq
yo. chinese matternity la. jgn pandang rendah taw hosp tu. potai joruk pun ado tu...


lifesaver
tak mauuu. hahahaha


che la
wakakkaaa. samseng sungguh ko eh?


mama
iyo tekau. hosp tu la deh...


tm
aku tawuuuu. ko mmg sayangkan aku. (bila nak sponser aku 4 hari 5 mlm ekotoriel melaka tu?)


chai
saket ati tak baca tadi? heheh


jo
sama la. aku kalu kat KL kekadang singgah hotel semata2 tompang kencing jugak


kak ezza
sodap kakkk! sbb kantin tu masak utk org saket sekali. laok eh mmg memberangsangkan. kak...nak hp no bleh?


kak uji
hahaha. mano cukup sepotong kak. kurang2 sepiring tuu...dapek la cokup sorai buek isap2 brg sebatang duo klan...


yb
hahaha. sama la cam aku semlm bang. kol 4 lebih bbr aku mkn sampai kentot2 masuk angin.


june
ooo...salu dah poie rest. nelayan tu. ontah la akak tak tau nak ckp sodap ko tak. raso cam samo yo. hahaha


mugi
nak patahkan jari kelengkeng ai? ouchhh! takottt nihh...


ashley
brani gi siang2 jer kak. huhuhu

linn said...

sib baik aku tak sempat baca entry ko td.

Lazyf... said...

wat saspen jer...

hatim a.r said...

menyalahgunakan kemudahan spital yo.datang nak mencokik hahahaha.hepi belated besday ah utk cem baru ingat nak post beg burberry dari dublin tapi tgk cem suko mikimouse x jadik ah ;P

Akmar Anuar said...

kak tijah ni makin hari makin senget tau!

lupekanje said...

mang rasa nk lompang yo kau jah..
baru hengat nak gi lawat kau kat spital....cehhh...!!

KAKTINY said...

kehkehkeh... mmg kelas la semangat ko ni kak jah..

aku pon penah buat keje camtu kak... pegi spital serdang - bukan nak pi check atau nak lawat sesapa.. tapi semata2 nak bekfast 'lambchop'.. kahkahkah

sedap kak.. jom aku banjer ko 'lambchop' kat spital serdang.. jadi apa2 leh tolak terus masuk spital.. kehkehkeh

Tijah said...

linn
yer. mak tau ko bz. huhuhu


lazyf
hehehhe


hatim
takk. takkk. cem suka beberi jugakkk. kalu xde, biri2 pun oke...


akmar
huhuhu. sbb suka makan ketam kot...


acik
elehhhh. yo la tu cik. jom aa.. niari jumaat. ado sayo cok manih. dah tanyo semlm...


tiny
wakakaka. kau jahatttt. bfast je ke? time2 lain ada tak? harus pegi nihhh...

NuRuL AiNA said...

kak tijah.. kus semangat.. memula rasa ikut berdebar.. skali..

biasa die nih.. heppppp..babap karang..

cem hepi belated besday.. :)

J@J@ / Bini The Rock said...

:D

hohh! mujur saya tak komen N3 bwh tu...

kak wos said...

jap.. jap..
aku kompius nih..

kak tiny panggil ko 'kak'..
aku panggil ko jah.. dan ngan kaktiny lak aku panggil dia 'kak'..

persoalannyer..
kaktiny ngan tijah nih sapa lagi tua aa? *saja takmo tanya sapa lagi muda.. kehkeh*

Tijah said...

nurul
hehhee. sowiii. dah ilang debar kannn?


jaja
takpe. bace jer. heheheh


wos
sapa lagi tua? ofkos la kakpah. wakakaka. tetiba lak kan? meh sini aku kelengset kelingking ko plak wos...

tasikmerah said...

hahahaha... tijah keji. tak de kena mengena dgn kak pah ok. terdesak ah kak tu kang...

kak wos. aku bulih jawabkan. aku ngan tijah sebaya. dan tiny itu lebih muda dr aku.

ok. silalah kaitkan ye.

hehehehe....


.

Nashays said...

baca entri ni tingat kat masak lomak cili api yang smp berasap tingo..aniwei kak tijah, sodap bona ko makan kek spital tuh??

tiny-upm said...

cheh wos,
ko mmg tau.. bab2 nak merungkai mistewi ni.. mmg ko ler orgnya..

iyo lah.. tak kira la.. tijah ker, tasik ker, wos ker.. sapa sapa yg tua pon tak kisahlah.. JANJI semua kena panggei aku KAKTINY.. termasuk kakpah gak.. (la haaaiii tetiba aku libatkan kak pah yang tgh mempersiapkan diri ke tanah suci tuuh.. - ni semua wos punya pasal.. kahkahkahkah).. aku bagi chance korang semua mudo rasa belia.. hahahhaha...

psst.. tasik.. iyer iyer je ko confiden aku lebih muda setahun dari ko eh.. hihihi...

Tijah said...

tm
hahaah. kakpah tgh bz dia x baca tu yg aku brani kutuk tu. err..kita sebaya eh nok? aku ingat aku lagi moda. hahahaa


nashays
sodap dik. sbb masa cem masok spital aritu mmg akak jer yg tukang abeskan makanan...


tiny
wos tu mmg. hahaha. tiny ko mmg berhati mulia kasi kitorang rasa muda, hehehehe.

ai said...

pungkok ayam tol kau kan?

(tp aku x terbabit sbb aku baru je baca entry kau ni! kahhhhhhhhhhhhhh)

Tijah said...

ai
pungkok ayam goreng garing pastu cicah sos . perghhh!

kak wos said...

kesimpulannyer..
kowang semua perempuan tua!!!
wakakakaka!!
eskiyusmi,
tm tu laki ker pompuan jah?

Tijah said...

wos
tm tu laki ke ppuan? kan gamba dia ngan aku gi kenuri kpah aritu pakai kain wos oiiii....

dude said...

kan aku da cakap dah..
dia memula tu mudi..pastu bergurau2 maja pulak..

tu la tandanya ;)

Tijah said...

dude
niari mudi blk. wakakaka.