Nov 12, 2010

saya terharu.

dapat semalam.
alhamdulillah.
syukur ke hadrat Allah.

tak expect too much.
alah! baru skolah rendah.

saya tanya dia nak apa.
for a reward.
(saspen nih. ipod? rollerblade? laptop?)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

"saya nak vitagen saja..."

oh anakku!
low maintenancenya kamu.
ayoh ke kedai buku.
mami beli set kaler baru.
(sah! lukisan/kalering tak dapat A)

lasbatnotlis.
mami luv u!

dan terima kasih tak terhingga buat para guru yg membantu...

Allah beri kita hujan.
Kita tanya mana matahari?
Rupa-rupanya Allah nak beri pelangi.

51 comments:

Lady Arween said...

Tahniah buat Chem dan akak..Lukisan x dapat A takpa..yang lain2 dah mantap

Ck said...

bagus yang macam tuh...tak byk demand....tahniah cem...

melin melinda said...

Tahniah Cem....Cem ni pandai sungguh....

Dan tahniah jugak pada cik Tijah sebab berjaya mendidik Cem dengan baik...

kipidap.........

EraNaZeErA.. said...

tahniah tahniah.. sejuk peruk ko jah... anak tak demand langsung.. bagus2.... anak aku siap request psp la, laptop la... haru sungguh...

Che Sue said...

tahniah cem..! haibat anak ko tijah, xdemand lak tu.. baguihh toi.. dia simpan segala demand dia tu jah utk masa depan.. jejaga sok2 minta pinangkn putri gunung jerai kot tu.. hiks!

aripsamat.... said...

tahniah...moga kejayaannya akan terus digapai...

Syima Syaz said...

tahniah cem....

Hezesuze said...

tahniah cem dapat keputusan cemerlang
tahniah kt ko noks kerana menjadi ibu mithali cemerlang huhu

mak pun turut gembira n tumpang bangga bleh tak?? hhe

Madam Sooyaree said...

tahniah cem... camno tu kak tijah, ajar anak tak demand?

lilRed Farah said...

gudjob cem! Alhamdulillah, harus kak tij yg paling hepi skang.

lukisan tak boleh nak dpt A kan sbb tak sempat nak pekat kan awan, kaler dah kontot. lenkali suh mami bekalkan spare kaler biru ye cem ;)

LiErOSe~QiEmi said...

vitagen je?? wahhhh bagusnye cem.. bangga dengan sikap tak materialistik tuh.. ihhihi tahniah buat akak & cem ;)

al-lavendari said...

tahniah .. kemana tumpahnya kuah, kalau tidak ke nasi - kata orang ateh bukit !

Hazey said...

Cute.. Vitagen je!.. Congrats Chem & Mummy too!

Chik Att said...

Alhamdulillah ...... sejuk perut Jahhh ...kejayaan hari ini permulaan perjalanan untuk kejayaan akan datang ...(cheeewahhhhhh ... palsampahhhh tuuu )..

Vitagen .... Alhamdulillah ..... Cem memang bukan mata duitan .....

shasha said...

tahniah!!!

Nizam.Ariff said...

Vitagen tu bukan permainan komputer terbaru ke, saingan PS3?

Angah said...

Tahniah utk anak dan emaknye...

tasekM said...

wahhhhhh.... bagus2...

ngikut mami n dedi nih...


:)



.

Cikmin said...

wah..tahniah..semoga terus suksess...part paling sayu..hanya vitagen diminta... :) sejuk perut mak..

susudalambotol said...

Woahhh. Alhamdulillahhh. Umar pun nak Vitagen jugak. Haha.

Fida Ghazi said...

congrats untuk anak & mak.

terus nak jadikan kak jah idola dalam didik anak2.

shija said...

muahh..muahhh..tahniahhhh jayangggg achue..time ngko mesej bgtau mak smalam..belinang air mato mak nok!(*dah mcm anak buah aku tue dpt 5A UPSR lak ghaso eh!wahaha)..bukan achue eh do yang belinang air mato tekau, achik eh pon samo..shana blk tang kojo mlm td aku tunjuk kek dio mesej ngko..siap shana cakap..ish!tetibe aku rase cam nak nangis shija..bleh?hikhik..ngko lebih tawu kan nok asal aku ngan shana rase nak nangis bilo anak ngko dpt jadik best student kan nok!*haish..sgt2 teharu dah nih...

kucingorengemok said...

tahniah berjaya mengajar anak tidak materialistik :) aku suka!

~LIZA~ said...

alhamdulillah.. tahniah!

senang la kan bila anak dpt good grades aje mintak vitagen :D

isabelle said...

pandainya cem. baik lak tu.
kalo vitagen tu..aunty beli 3,4 set kasi kat kau, nak

lyza said...

taniah taniah taniah..:)
kehkeh..vitagen je..untung akak.. anak saya mtk g dok hotel cuti skolah nie..nk mandi swimming pool
tp tk ksh la kan..reward utk anak2 yang berjaya kan..:)

kakngah said...

aku mmg x letak harapan tggi2 sgt kt ank. sian dia.. stress.. kene tau mana tahap kemampuan dia..


mami... nak vitagen gak!

sya mansor said...

Alhamdulillah...
congrats cem. like mother like son :)

kutak jinggong said...

wah hebatnya anak akak.. ni best buat laki ni.. hebat tapi x demanding.. ngehehehe...

aNiS tHe BumbleBee said...

pandaiiii!!!


nah,aunty kasi selori vitagen.hihihihi!

Yunus Badawi said...

Tahniah CEM dan emak bapak nya.

Jangan risau lukisan tak dapat A. Uncle dulu pun lukisan hancus. Tak boleh jadi akitek boleh jadi engineer mcm uncle dan mami CEM. Last2 kami dua2 tak teruskan jadi engineer. Jadi salesperson pulak hahaha

Ms.Lilies said...

tu menantu aku tu kan??!

ehh???

Lazyf said...

Alhamdulillah...
Sojuk poghot akak...

Tahniah CEM!!!

Huda Ramlee said...

alahai..
memang bakal menantu mithali nih ;)

NenekPenne said...

huh sib baik
kalau setakat vitagen jer... 10 kotak pun i boleh kasi... :)

peej said...

aku masa sekolah rendah pun cemerlang. kesudahan hampeh. tapi rasa2nya boleh x nak claim vitagen sekali? onbehalf la. kira kalau kau bg vitagen tu. aku mengimbas kenangan aku bijok dulu la. heheh.

sheila said...

sesuai bona kalo budak low mentenen ni jadi menantu den... sudikah ko berbesan ngan den kak???

GaDis CoMeL said...

tahniah. boleh jadi menantu kak tijah x?

kak Erna said...

jah..tahniah buat cem..maami kena bawak cem pi holiday..

ckLah@xiiinam said...

ila nak datang TI? Nanti makLah belanja Vitagen. Sattu set 5 bungkus. Bagi mama satu. Papa satu. Cem ambik 3...

PUTUBAMBU said...

syukur alhamdulillah..
pandai anak omak ni...

tahniah Cem!

hai said...

first kena tahniah pada mak dia la...org tua2 kata sojuk porut omak eh mengandong!!
akak pun seronok bila nak bagi reward,anak2 request cendul ngan mee mamak je!!peberet akak tu...huhuhu...

makdara TERdiva said...

tahniah! melentur bulu dari rebungnya.. :)

Suehaily Mohd Jiwa said...

wahhh,,ini minum enfagrow dari kecik ke hape??bijaksana sungguh!!

iina said...

Den raso dio bolum ado tukang kipeh tuh.. meh cem auntie ajo ko mintak memacam meh hehehehe.. congrat yo kek cem ;)

fantasimerahjambu said...

so, jawapan kepada kebijakannya adalah :





vitagen!



hihi. congrate tuk dirinya n dirimu sis. =)

DrSinga said...

alahaiiii anak mak...
baik nya kamu...

aliran??
aliran apakah itu?

Daun Bidara said...

vitagen?
ko datang mines jah, den boli 4 bungkus

kueh bakar said...

kak..aku raso dio nak volkswagen polo tu...tersasul..

Tijah said...

time kasih acik2 semua. ai lebiu all...

:D

A.I said...

HEBAT ANAK VITAGEN!!

Tahniah Cem + Tahniah kt kau jugak Tijah..BRAVO! (^_^)